Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.26 0 0 7
Hi.
keres meg emailben vagy telefonon itt pesten
lehet hogy tudok segiteni (anglia messze van!!!)
upaul@axelero.hu v upaul@attglobal.net en
ciao paul
Előzmény: papetti (2)
global_ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 6
Bocsi, ezt nem ide szántam.
global_ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 5
Kösz a segítséget.
Megpróbálom az User nevét kihámozni a nmb logból, és összeollózni a PS logból kihámozott %%Pages: információval.

Aktuáli gondjaim:
* milyen loglevel, vagy konfignál kerül elő a User neve.
* Hogy tudom stoppolni a spool-t, hogy ne küldje egyből az lp0-ra a cuccait?

papetti Creative Commons License 2002.01.25 0 0 4
Igen talan ez lenne a legjobb, csak ezzel az a gondom, hogy en egy helyen tudok gyors kapcsolatot elerni az egyetemen, es ott is csak akkor, ha a tanarom bent van, es o sajnos jovo het vegeig Franciaorszagban van. Nekem meg ugye ket hetem van a leadasig. Lehet, hogy a cd hibas, amit adott, mert egyszeruen nem akar felmenni a gepre, pontosan nem emlekszem milyen hibaval all le, de lehal az biztos. Mivel rpm-ben van, ezert az rpm-el probaltam feltenni, aztan probaltam kibontani az rpm-et, es ugy ugyeskedni. A fura csak az, hogy fel tudom masolni a vinyora, de ugy sem rakja fel magat. Nem tudom mi tevo legyek, ezert probaltam ezen a modon megoldani a problemat.

Azert ejszaka megprobalom frissiteni meglatom mire jut.

--adam-- Creative Commons License 2002.01.25 0 0 3
Hello papeti!

Én Slackware-t használok, úgyhogy nem tudok SuSE 7.3-at felajanlani, de biztos, hogy nem lehet azt a bizonyos programot 7.1 alatt beröffenteni? Mit jelent, hogy "nem igazan akar rajta futni"? Mivel próbálkoztál eddig? Inditsd xtermből, és nézd meg a hibaüzeneteit, vagy az "ldd programnév" paranccsal nézd meg, hogy milyen programkönyvtárakat használ, és frissítsd/telepítsd azokat. Vagy ezek nagyon gagyi tanácsok? Egyébként egy normális sebességű internetkapcsolat esetén a legegyszerűbb lenne a 7.1-et frissíteni 7.3-ra (akár úgy, hogy elviszed a vinyót pl. otthonról az egyetemre, vagy ahol gyors háló van).

-----

Flame wars suck. --adam--

Előzmény: papetti (2)
papetti Creative Commons License 2002.01.25 0 0 2
Szia!

Nagyon szepen koszonom a felajanlast. Meg nyuzom a magyar forumosokat par napig. Ha tenyleg senki sem jelentkezik, azt hiszem kenytelen leszek elfogadni a segitseged. Nagy szegyen lenne honi honfitarsaimra nezve, ha ezt kellene tennem

Ma kaptam egy het haladekot, tehat mar "annyira" nem surgos, most mar ket hetem van a beadasig.

Van most fent egy 7.1-es SuSE, de nem igazan akar rajta futni az a program amit a tanaromtol kaptam. Szerinte azert, mert 7.3-ra dobtak ki ujonnan. Nem tudom mi a kulonbseg a ket verzio kozott. A kernel biztos, de azt ugye tudok forditani. A kde is, de nem hiszem, hogy ezen mulik. Talan a csomag kezeles valtozott, es neki csak binary-ban van meg a progi, tehat ujra forditani nem tudom. A tanar meg a windows-os valtozatat hasznalja (ami akkora eroforrast igenyel, hogy ahhoz mar szerver szintu gep kell, vagy legalabb egy P4-es), tehat sakk-matt.

Megegyszer koszi a segitseget, remelem sikerul mas modon megoldanom, mert kisse restelnem magam, ha ilyen nagy dolgot kene kernem

pistooli Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1
Szia, hat nem egy idealis megoldas, de ha senki mas nem tud segiteni en le tudom masolni neked es beledobom egy DHL csomagba. Masnapra ott lesz (en ugyanis Angliaban elek).
Buta megoldas, de ha tenyleg nagyon kell es mas nem, akkor megteszem neked.
Előzmény: papetti (0)
papetti Creative Commons License 2002.01.24 0 0 0
Senki?
papetti Creative Commons License 2002.01.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Diplomamunkám megírásához keresek SuSE linux 7.3-t. Ha valaki le tudná másolni, vagy kölcsön tudja adni egy napra, azt nagyon megköszönném.

Előre is köszönöm:
Pálfi Péter

Ui.: Megnéztem az én license "szerződésem" (SuSE 5.3), vagyis azt az egy könyvet, amit ahhoz adtak, és megkérdeztem a SuSE-sokat, a disztribució másolása nem törvénybe ütköző, teljesen legális. Tehát nincs rizikó sem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!