Keresés

Részletes keresés

chromax Creative Commons License 2002.01.28 0 0 8
én 0 percet használtam őket :)
egyébként amekkora arcuk volt az induláskor, megérdemlik...

Előzmény: tomato (4)
netizen Creative Commons License 2002.01.28 0 0 7
ingyen volt az access, nem? ha meg igen akkor mit akarsz?
Előzmény: silhouette (6)
silhouette Creative Commons License 2002.01.28 0 0 6
Az rendben van hogy megszűnt a kiwwi, csak éppen nem ártott volna azoknak a szegény lúzereknek szólni, akik, mint én, ott csináltak maguknak email címet. Ugyanis anélkül, hogy esélyt adtak volna arra, hogy kiüríthessük a postafiókunkat, egyik napról a másikra nemcsak az internetkapcsolat szűnt meg, de elszállt a levlista és a korábbi levelezés is. 22-én este még a kiwwin keresztül interneteztem, majd 23-án hidegzuhany. Nem kívánom senkinek.

Heavy_D Creative Commons License 2002.01.27 0 0 5
Valami érdekes van kint az oldalukon.
Valaki megvette a kiwwi.hu-t?
Előzmény: tomato (4)
tomato Creative Commons License 2002.01.27 0 0 4
De azért örülni nem örülsz neki, ugye?
Előzmény: chromax (3)
chromax Creative Commons License 2002.01.23 0 0 3
Megnyugtatásul már a saját sitejukon is kint van...hát elszámították magukat, kissé :)))

Előzmény: NTHAM (1)
sneci_ Creative Commons License 2002.01.22 0 0 2
A csatlakozásra gondolsz? Nem onnan netezek, hanem chellon.
De a kiwwi.hu müxik,
Előzmény: NTHAM (1)
NTHAM Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1
Kedves Sneci_!

És a bejelentkezést próbáltad? AZ már lehet, hogy nem megy. Csak arra azért kiváncsi vagyok, hogy miért írta ezt az Origo, ha nem állt le a cég.

NTHAM

Előzmény: sneci_ (0)
sneci_ Creative Commons License 2002.01.22 0 0 0
Ez érdekes, az oldal müxik, e-mailt is kaptam.
0
Előzmény: NTHAM (-)
NTHAM Creative Commons License 2002.01.22 0 0 topiknyitó
Tiszteletem!

Egy szomorú hír.
Ma végleg bezárta kapuit a Kiwwi Hungary, a szolgáltatásokat leállították.

Részletek az Origoról:
Beszünteti működését a Kiwwi
Az ingyenes internetes szolgáltatást és internetes telefonszolgáltatást (VoIP) végző Kiwwi Kommunikációs Kft. várhatóan felszámolási eljárást kezdeményez önmaga ellen ezen a héten. A társaság nem talált befektetőt működésének további finanszírozásához.
A Kiwwi Kommunikációs Kft. közölte, hogy kedden 16 órakor beszünteti internetes telefonszolgáltatását (VoIP), s ettől az időponttól befejezi internetszolgáltatását is.
A közlemény szerint a társaság anyavállalata, a Kiwwi CEE Holding december második felében kért maga ellen felszámolást, s most azért jut a leányvállalata is erre a sorsra, mert az elmúlt egy hónapban nem talált befektetőt működésének további finanszírozásához.
A Kiwwi CEE Holding 2000 júliusában jött létre azzal a céllal, hogy Közép-Kelet-Európa meghatározó beszédcélú távközlési szolgáltatójává váljon. A Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Szlovéniában szolgáltató társaság legsikeresebb leányvállalata a magyarországi volt, amelyhez az elmúlt másfél évben 120 ezer ingyenes internetező csatlakozott, s amely emellett mintegy 3500 internetes telefon-előfizetői szerződést is kötött.
A Kiwwi Kommunikációs Kft. alaptőkéjét anyavállalata nemrégiben 1,2 milliárd forintra emelte, ám az alapító finanszírozási gondjai miatt a magyarországi szervezetnek is be kellett szüntetnie szolgáltatását.

Üdvözöl Mindenkit: NTHAM

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!