Keresés

Részletes keresés

FarkasAlexa Creative Commons License 2015.08.26 0 0 119

Sziasztok.

Staffordshire terriert szeretnénk vásárolni a párommal. Igazán jó tenyésztőt tudtok nekem mondani?
Csíkos kant szeretnénk, törzskönyvvel és kiállításra szeretnénk majd vinni, szóval jó vérvonalból szeretnénk kis kölyköt.
Előre is köszönöm a választ :)

Syracusa Creative Commons License 2014.11.08 0 0 118

Szombathelyen talált csontsovány, demorexes (szőratka) fiatal kan staffi. Vagy nagyon messziről jött, vagy nagyon rossz helyről. Szelíd, nyugodt, okos kutya.
Eredeti gazdáját vagy örökbefogadóját keresi. Chipje nincs. Az örökbefogadás ivartalanítást követően, szerződéssel lehetséges.

https://www.facebook.com/video.php?v=806613089361722&l=6498469100406953631

krysztasz Creative Commons License 2012.02.25 0 0 117

Sziasztok!

2 hete vki betette a képen látható kiskutyát az udvarunkba. Az állatorvos azt mondta, hogy stafford terrier keverék, kb. decemberi születésű.

Van egy szuka németjuhászunk, kb. 3 éves, illetve 2 cica, kan és szuka, ők majdnem 3 évesek. Egyenlőre Morzsi nálunk van, nem tudom meddig, eddig még nem találtunk neki gazdit. De amíg nálunk van, szeretném szocializálni, illetve nevelni, ha mégis új helyre kerülne, akkor már tanult legyen. :))

Evéskor az ül már majdnem megy, erre büszke vagyok. :)

Most kezdem leszoktatni a felugrálásról.

Sok kérdésem van. A neten keresgéltem a nevére, amerikai staffordshire terrier vagy staffordshire terriert látok. Gondolom nem ugyanaz, mi a különbség? Vagy ehhez szerezzek egy könyvet? A könyvtárba úgyis mennem kell.

Szerintetek is staffordshire terrier?

Morzsi farkát nem látjátok a képen, de tudni kell, hogy igen rövid. Nem mértem le, max. 10 cm. Levágták volna??

Enni mindenfélét kap, kutyaeledelt, itthonit is, levest, virslit, megeszik mindent, üres a tányérja.

Olvastam több hsz-t staffikkal kapcsolatban, veszélyes, be van-e tiltva, némelyik a pitbullal együtt emlegeti, mi az igaz a staffikre?

Sajnos kezdő vagyok kutyatartás terén, a németjuhásszal nem én foglalkozom, de mivel a németjuhász marad, Morzsi lehet, hogy megy, nem szeretnék gondot okozni, illetve, nem szeretném, hogy Morzsi gondot okozzon és kirakják. :(

 

BL37 Creative Commons License 2011.11.08 0 0 116

Tisztelt sztafi tulajok van még hat sztafi kiskutya eladó 8-hetesek féregtelenitve kéthetente.

Áruk 15000/db de alkudni is lehet korrekt határon belül.

TEL:20 424 8584

Emailom publikus.

bad48 Creative Commons License 2010.08.30 0 0 115

sziasztok sajnos költözés miatt sürgősen eladó amerikai stafford terrier kan kutyám 1éves 07.25-én született nagyon játékos értelmes kutya gyerekek köszt nőtt fel erős testalkatu energikus kertes házba ajánlott ára 20000ft de ebből nyugottan lehet alkudni NAGYON SŰRGŐS

msn:vadaszeniko@freemail.hu kérésre több képeket is küldök róla

freemail címem vadaszeniko@freemail.hu

telefon szám:06204357406

Vöröshaj Creative Commons License 2010.01.05 0 0 114
Mindent erről a fajtáról,itt: http://hunamstaff.hu/forum/

leokuty Creative Commons License 2010.01.02 0 0 113
KIÁLLTVÁNY A KUTYÁKÉRT!

2009. karácsonya táján minden magyar emberhez elérkezett a változás szele! A gleccserek, jégmezők olvadása már nem színes dokumentumfilm többé. Emlékezünk az egész napos hóviharra, a mínusz 18 fokra. Majd a négy nappal későbbi plussz 20 fokos nyárelőre.

Ideje felismernünk, hogy a közös jövőnkért itt kell tenni a mában, most. A környezettudatosságot nem lehet levenni a polcról, betenni a kosárba és kifizetni. Azt magunkban kell kialakítani!

Most nem szólunk a madarakról, az erdőkről, a kipufogó gázokról, az elpocsékolt energiafelhasználásunkról, a csomagolóanyagokról, a kommunális hulladékainkról, a felesleges vásárlásainkról.

Most a kutyákról szólunk!
Több tízezrük él menhelyeken, ketrecben, a szerencsésebbje némi jó szóval, némi törődéssel.
Több ezrük él utcákon, az éhhalál küszöbén, autók, kamionok, vonatok között állandó életveszélyben.
Több tízezren élnek láncon, udvari portákon, elhanyagolva, élelem, orvosi ellátás, szeretet szűkében. Rettegésben, félelemben, bizonytalanságban, agresszivitásban, vagy teljes közönyben, méltatlan szerepben.

Ma elérkezett az idő, hogy észrevegyük, erről nem mások tehetnek, hanem mi magunk.
Itt az ideje, hogy ma, gondolkodást váltsunk.
Képesek legyünk egymással beszélni és megvizsgálni, én mit tehetek értük.

Be kell látnunk, hogy a kutyák tenyésztése tanulmányokat, pénzt, időt, szelektálást és minőségi követelményeket igényel. Meg kell értsük, hogy ők érző lények, akik ki vannak szolgáltatva nekünk embereknek. Mi hoztuk létre őket, nekünk is kell értük felelősséget vállalni.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk a problémát és kitaláljunk különböző megoldásokat. A törvények, rendeletek és szabályok csupán időt húznak és altatnak.
Eljött az idő, hogy felébredjünk mély álmunkból és megoldásokat keressünk, tettekkel!
Ideje, hogy megvizsgáljuk mivel tudunk tenni itt a mában, hogy a sok problémára megoldások szülessenek.

Néhány maroknyi csapat igyekszik erőn felül tenni a kutyákért. Mentik őket, élelemhez, gyógyuláshoz és otthonhoz juttatni őket. Mind emellett szükség lenne tájékoztatásra, megelőzésre, és mindenek előtt gondolkodásmód váltásra.
Ideje, hogy valami picit tegyünk értük is, csatlakozzunk hozzájuk. Éppen annyira ami nem erőn felüli, hanem ami jól esik. Nem várhatjuk egymástól, hogy megszakadjon, de jólesően adhatunk bele egy apró dolgot, hogy megszülethessenek a megoldások!

Van, akinek pénze van. Van, akinek ideje. Van, akinek szállítóeszköze, valaki jól tud kommunikálni, valaki ért a számítógéphez, valaki az internetet bújja, valaki szívesen ápol, valaki szívesen gyógyít, sétáltat, nevel. Valaki csak a másik emberhez szól, de a lényeg, hogy tehetünk valamit értük.
El kell jutni az állatvédelemmel minden emberhez, hogy megelőzzük a felesleges szaporulatokat, a kóborlást, az utcára dobást, a kutyák ezreinek felesleges létét és halálát.

Szükségünk van nevelőkre, akik a gyerekeknek mutatják a jövő kutyatartásának elveit. Türelmes emberekre akik elmagyarázzák a chipeztetés és az ivartalanítás jelentőségét.
Tettre kész emberekre, akik elhárítják a bajt, akik kimentik a rászoruló kutyát a legsanyarúbb körülményből, legnagyobb veszélyből. Szükségünk van egymásra, hogy meghalljuk egymás gondolatait.
Még az is segítség, hogy meghallgatjuk az állatvédőket. Kezdetnek elég nézni és hagyni őket ahogyan teszik a dolgukat. Majd meglátva tettük jelentőségét, elismerve munkájukat, jó ha magunkénak érezzük már nézeteiket. A többi jön magától.
Lassan megszületnek a cselekedetek, a tettek, a megoldások.
Mi emberek, tudunk tenni a kutyákért, jobb sorsukért, európai körülményeikért!

Itt az ideje, hogy változzon a gondolkodásmódunk!
A kutyákért, a környezetünkért, az emberiségért és egy új földért!

Sztrucska Ildi
Repsol1 Creative Commons License 2009.11.02 0 0 112

Hali!

 

Ennek a fajtának piszok nagy a mozgásigénye. Az enyémnek minden nap 10-15 km-ert kell futnia mert különben megeszi a házat. Semmi mást nem tudsz vele csinálni, mielött otthon hagynád egyedül, fáraszd le!! Nem lesz egyszerű arra készülj fel!

Előzmény: Öcsi_ke (110)
Donibcsi Creative Commons License 2009.10.31 0 0 111
Jónapot!

Ma születtek stafford kiskutyáink. 5 lány, 6 fiú. Egyet fizet kettőt kap akcióban is vihetőek lesznek!:)
tel:06705871001
Öcsi_ke Creative Commons License 2009.09.17 0 0 110
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségünk!
4 emeletes panelban lakunk és van egy 1éves lány staffordunk.
A kutya tépi a házban a tapétát,mindent szétrág.
Kilehet ezt nevelni a kutyából valahogyan?
Vagy esetleg az próbléma hogy nincs kertünk ahol kiszaladgálhassa magát?
Valaki tudna adni tanácsot?
nice89 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 109
meglett az előbb hirdetett kis csavargó :)
nice89 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 107
Sziasztok!

Eltűnt egy amerikai staffordshire terrier (amstaff) a 19.ker áchim andrás u. -ból. Átszökött a szomszédhoz és ő meg kiengedte (...)

A kutya barátságos, fiatal, tigriscsíkos kan. Mellkasa, mellső mancsai fehérek, pofáján is fehér folt van, mintha szájkosara lenne. Vastag fekete bőr nyakörv van rajta.

Aki látta, befogadta, látta, vagy bármit tud róla: anita89@c2.hu vagy a párom telefonszáma: 0620/530-27-40
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.17 0 0 104
Szia! Nagyon örülök,hogy a Steffről ilyen szépeket irtál,mert nekünk is az van,csak nagyon ráfaragtunk,mert egy valószínű,hogy beltenyészetből vettük,és sajnos,műtét műtét hátán,az első,gennyes méhgyulladás,ami tudod,hogy mivel jár,és közbenakkor jött rá az orvos,hogy vérképző zavara van,ami azt jelenti,hogy minden kis hajszál érműtét közben elkezdett vérezni( vérzékenység),most októberben műtötték,a hátsó lábán inszalag szakadás volt,mind a 2,most inplantátumot raktak be,de azóta sem jó.Gyógyszer nékül nem birja,ami naponta 1 nagy Rimadyl,és még igy se javul.Ha tudsz valami megoldást légyszi válaszolj.Lujza igazából a fiamé,de egésznap velem van,és én már jobban ragaszkodom hozzá,mint ő,pedig már benne vagyok a korba,de minden pénzt megér,hogy meggyógyuljon.Igazából ágylakó,mert velünk alszik,és csak a lakásban van,ha éppen nem sétál.Két kis unokám van,de semmi gond vele,imádja a gyerekeket,és családott.Egy igazi család kutya,és kedvenc. Ha válaszolsz előre is köszönöm  Zsuzsi
Előzmény: rockwell (92)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.15 0 0 103

Hello!

Ezt hogy csináltad? Nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem 2 kutyám van, egy staff és egy pit, 14 és 15 évesek, de ezidő alatt sajnos nekem nem sikerült a bunyóról és a macskákról leszoktatnom őket, sőt, egymásról sem, ezért sajnos 10 éve külön vannak tartva.

Előzmény: Repsol1 (98)
bokagi Creative Commons License 2008.11.12 0 0 102
sziasztok,
péntek este a X. és XVII. kerület határánál eltűnt egy 6 éves kan, Csali névre hallgat,
sajnos sehol nem találjuk, az egyik ismerősöm kutyája, aki nagyon várja haza
Menhelyek, plakátok, netes oldalak :( - semmi eredmény
egy kép róla :)
xlr8r Creative Commons License 2008.11.05 0 0 101
Hát a mi kutyáink már elkeltek, a következő generációra pedig várni kell :)
Sok sikert a kereséshez azért!
Előzmény: gergosrac (99)
gergosrac Creative Commons License 2008.11.05 0 0 100

E-mail címem: juhaszgerg_o@citromail.hu

gergosrac Creative Commons License 2008.11.05 0 0 99

Üdvözlök mindenkit! Miskolconk lakom és staffordshire kutyát szeretnék, kölyököt törzskönyvvel, szukát. Aki a közelben lakik és az elkövezkezendő időkben lesznek kiskutyái, vagy tud olyat akinek lesznek kérem írjon!

Köszi előre is!

 

Repsol1 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 98

Hozzám került egyszer egy olyan Staffi amit viadalra neveltek. Nem mondom, hogy könnyű eset volt de le tudtam szoktatni a dologról, annyira, hogy a házunkból egy idös néni mindig odahozta a tacskóját játszani mikor látta, hogy lent vagyunk!! Pedig elötte azt mondta: "ez a fajta megeszi az embert!" :)

De mikor látta, hogy a kutya szinte levegöt is csak akkor vesz ha megengedem, akkor már odamerészkedett. Pár perc után már örvendezve nyalogatta a kezét a kutya. A néni nagyon meglepödött, nem akarta elhinni amit lát!!!! Télen a szánkóval húzgálta a gyerekeket. És egy macskával aludt együtt úgy, hogy a macska a kutya hasán feküdt.

Előzmény: Törölt nick (95)
xlr8r Creative Commons License 2008.10.08 0 0 97
Sziasztok!

Amerikai staffordshire-jeink vannak, jól nevelő anyuka alól eladó (most múlnak 4 hetesek) kölyök kutyák.

Már csak kanok vannak, nagyon szépek, holnap rakok fel friss képeket is, most nem lenne értelme felébreszteni őket..



Családbarát kutyák, még idősebb korban is szeretnek játszani, bármit szétszednek :P ha nagyon unatkoznak, de ha odafigyel az ember rá, foglalkozik vele sokat és ismeri, és tanitja akkor nincs gond velük :) Ha kell, és úgy vannak tanitva, bármi áron meg tudja védeni a gazdáját idegenekkel szemben, tehát nagyon jó házörző, és ez nem zárja ki a családszerető mivoltukat!

(Csak gondos gazdák jelentkezzenek mindenképpen!)
mr.debutante Creative Commons License 2008.09.08 0 0 96

Sziasztok!

Látom nem pörög  a fórum itt...Érdeklődnék,tud e valaki olyan orvost,aki szépen letudná vágni a fülét az ismerősöm kutyukájának....?

warlok Creative Commons License 2008.05.25 0 0 94
bocsi elírtam. warlok666@freemail.hu -ra várom az érdeklődőket.
warlok Creative Commons License 2008.05.25 0 0 93
sziasztok.költözés miatt eladó egy 1év 4 hónapos tk.-nélküli de fajtatiszta tigriscsíkos staffordshire terrier.54cm marmagasság és 32 kiló.tökéletes idegrendszerű 2 kisgyerek mellett nőtt fel.1 éve kutyasuliba járok vele és bemutatózni.(nem kiállitásra)kifejezetten munkakutyának kiképezve és csibészelve.abszolút nem agresszív más élőlényekkel szemben.csak komoly hozzáértő kutyás emberek jelentkezését várom.kérésre emailben képeket is tudok küldeni.érdeklődők kérem a warlok666@freemeil.hu-ra írjanak.
rockwell Creative Commons License 2008.04.09 0 0 92

 

Szia!

 

Nekem sok éve vannak Amstaffjaim. Csak kutyás tapasztalattal rendelkezőknek ajánlom, első kutyának inkább nem. Elég konok fajta, és ha el van szúrva a nevelése akkor több baj lehet vele mint öröm. Nem kell a menhelyes kutyák számát szaporítani. Persze ha hozzáértő vagy, akkor ennél jobb és inteligensebb fajta kevés akad. Temperamentumos és bátor.

Előzmény: dobro81 (89)
cserella Creative Commons License 2008.03.30 0 0 91
jó helyre keveredett :)
Előzmény: Tibi(ke) (86)
cserella Creative Commons License 2008.03.30 0 0 90
szia dobro!
a szteffekkel sok ismerősömnek nagyon jó tapasztalatai vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom ezt a fajtát. nagyon intelligens kutyákról van szó. nagyon nagy a lelkük, mindent csak szeretettel lehet náluk elérni. sokat kell velük foglalkozni.
eléggé fázósak a vékonyka bundájuk miatt úgyhogy télen az a minimum hogy bent kell aludniuk. (de ettől még éberen őrködnek)
ránézésre nem báránykák de kenyérre lehet őket kenni. :)
a házból viszont nem visz ki idegen semmit az tuti, ezt akár az élete árán is magakadályozná.
ha gyerekekkel együtt nőnek fel, nagyon jól kijönnek egymással.
akár a farkánál vagy a fülénél fogva is vonszolhatja a kutyát a gyerek, ha a kutya tudja, ki a falkavezér. ez meg csak nevelés kérdése.
Előzmény: dobro81 (89)
dobro81 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 89

Szevasztok

 

milyen tapasztalatok vannak ezzel a kutyussal kapcsolatban. engem az érdekel, hogy most ezek pitbullok vagy most nem. mert láttam valahol hasonlókat, vagyis ilyeneket és ott piti volt. lényeg, hogy azért érdekelne mert robosztus felépítésű és hát ránézésre nem egy bárányka. A kéró védelmére kellene, meg elsősorban kutyának, szóval értem ez alatt, hogyha a gyerek megcibálja a fülit akkor a keze ne maradjon a kutyi szájában.

na lassan már én se értem mit akartam kihozni. :)

Tibi(ke) Creative Commons License 2008.03.26 0 0 88
Köszi!
Sammy a neve a kis gengszternek!:-)
Előzmény: eSZoltan (87)
eSZoltan Creative Commons License 2008.03.26 0 0 87
Nagyon helyes kis pofája van! :)
Mi a neve?
Előzmény: Tibi(ke) (86)
Tibi(ke) Creative Commons License 2008.03.21 0 0 86
Nem nagyon megy ez a képfeltöltés... :-(
De talán most !?
Sammy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!