Keresés

Részletes keresés

mikokriszta Creative Commons License 2002.06.19 0 0 58
Szia mindenki,leállamvizsgáztam,hát elég röhejes volt...Az angolokkal mentem együtt,szülészetet húztunk,lett is botrány belőle,mert a Szabó kiakadt,hogy őt ne égessék nem is beszél angolul,így a Szilágyi volt az elnök,ami meg állítólag szabálytalan.29-n lesz az avatásom,ha valaki gondolja nyugodtan röhöghet rajtam egyet,nincs létszámkorlátozás,bárki bejöhet...Most nyaralok egy kicsit,legyetek jok!
adriennl Creative Commons License 2002.06.14 0 0 57
Hat,igen,már megint csaptunk 1 kis mulatságot a Rákba a Dijával+a G-vel, hajajaj. De jó is volt!
Hajrá Kriszta!Csak igy továbbra is!
G! Nagyon finom a borod!
Találkoztam a Kelemen Ágival és a férjével
- olyan,mint a ricset!- Uránban, tök aranyosak voltak, tisztára, mint a friss házasok!
gabor76 Creative Commons License 2002.06.05 0 0 56
szevasz.
az írásbelinél egy csomó kérdés ki szokott maradni, ennek érdemes utánajárni a TO-n, vagy akárhol. úgy emlékszem, hogy pl. a genetika teljesen kimarad (ami jó dolog, mert elég ótvar), de attól még bennmarad a pulmó és a hemat. egy hét alatt át lehet nézni, kettő alatt meg akár meg is lehet tanulni, bár az már felesleges. azt gondolom tudod, hogy legalább hármasra érdemes megírni, hogy utána a második fordulóban -persze csak végszükség esetén- bemutathass nekik, mindenféle következmény nélkül. a szóbeli egyébként a biofizika vagy mikrobi kollokvium szintje körül mozog, attól függően, hogy hova kerülsz.
G.
mikokriszta Creative Commons License 2002.05.31 0 0 55
Ja,meg valami,lattam a bulirol keszult kepeket!Hat igen...Kar hogy errol lemaradtam.Feltunt a kepeken,hogy a Dia mindegyiken ott van a hatterben egy uveg valamivel a kezeben....Ejnye!
mikokriszta Creative Commons License 2002.05.31 0 0 54
Mi ez a pangas,gyerekek?Megyek allamvizsgazni 11-n,barmilyen infot szivesen fogadok,hogy is megy ez.Pl vannak-e hibak a tesztben,es milyen az a szobeli?Kell ra valamit tanulni?Tenyleg nincs pszichiatria?Hat igen egyenlore nem vagyok nagyon kepben...Hogy vagytok?
mikokriszta Creative Commons License 2002.05.15 0 0 53
Szia G,köszi,de már élelmes módon lecsptam a Szocsóéra.Megvédtem a k. diplomamunkámat,3-ast kaptam,de legalább jól beszóltam mindenki előtt a konzulensnek,hogy nem igen volt ideje konzultálni velem,a dolgozat azert olyan,amilyen...Ugyhogy megint menő voltam...
Most elhúzok Prágába Endrével utána kicsit Németországban leszek,legyetek jok!
gabor76 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 52
az enyém otthon van Szekszárdon, legközelebb jövő hét közepére (május 22.) tudom lehozni. ha még itt leszel, odaadhatom.
mikokriszta Creative Commons License 2002.05.09 0 0 51
Szia mindenki!Vasarnap lemegyek Pecsre,kedden vedem a szakdogam a borgyon.Nincs valakinek allamvizsga tesztkonyve?Azt elkernem,es mivel en jun. 11-n allamvizsgazom,vissza is juttatnam idoben.Koszi!Mindenki jol van?
adriennl Creative Commons License 2002.04.30 0 0 50
Na, úgy látszik még mindenki emészti a történteket. Elég jó volt a buli,de lehetett volna hosszabb is. Szocsó-bácsi azt mondta jövőre is lesz ilyen, meg azután is, meg azután is...
(és 10 év múlva jönnek a gyerekek is -inni-?!). A G kocsija egyszerűen frenetikus (csajoknak preventíve 3 melltartó ! - különben leesik ! ).
Dittike otthon tanul, Adrika csütörtökön védi a szakdogáját.
Tavasz van, minden zöld, süt a nap és végre ismét volt 7-esbuli ! Örülés! Sziasztok !
gabor76 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 49
nesztek egy kis infó:
Kapuvár, Akácfa u. 12.
Szocsómobil: (30)4072153
Szocsólakás: (96)242551
találjatok oda, ha tudtok.
G
adriennl Creative Commons License 2002.04.24 0 0 48
Lukács jelenti, jönne még 1 névrokon: Benkő Adri ( aki nem tudná, nála lakom albérletben, csop.társak voltunk, amíg volt csoport).
Egyébként, mi asszem a Diáék kocsijával fogunk utazni. Tamáskéék az Áronka kocsijával jönnek.
Pusszants
gabor76 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 47
végül is miért ne lehetne közzétenni? csak éppen nem tudom. na majd megkérdezem a Szocsótól. egyébként azokkal, akik nem Pécsről mennek, majd megbeszélünk valami találkozóhelyet Kapuváron, merthogy a buli helyszíne nem bent a városban lesz, hanem valahol a dzsungelben, ott meg nincs térerő.
mikokriszta Creative Commons License 2002.04.22 0 0 46
Na ,korvonalazodik mar valami buliugyben?G.,majd a pontos cimet elkuldod nekem sms.ben?Nem tudom,hogy kozze lehetne-e tenni itt a forumon is,de hatha sok hivatlan jobarat is megjelenne...Hogysmintmindenki?
gabor76 Creative Commons License 2002.04.18 0 0 45
sajnos fogalmam sincs, hányan mennénk Pécsről. úgyhogy aki jönni akar, szóljon. egyébként olyan nagyon sokan nem leszünk, vagyis innen senkinek nem kell vonatoznia. (1 autó a Diáéktól + 1 tőlem)
adriennl Creative Commons License 2002.04.15 0 0 44
Csak 1 kérdés: mivel megyünk le - mi a pécsiek- , kocsival, vagy vonattal, ezt is meg kellene beszélni, mert jó volna közösen, ugyebár. Főleg azoknak, akiknek van autójuk ! ( pl. Diácska, G., és asszem Áronka)
Ja, és legutóbbi értesüléseim szerint Obika nem jön...
mikokriszta Creative Commons License 2002.04.10 0 0 43
Adri:Gratula!
G:En most feltennem a kezem,27.jo.Majd meg ird meg a tudnivalokat,pontos cim,kell-e vinni valamit,stb.Meg nem biztos,de lehet,hogy vinnek plusz 1 fot.(beszel magyarul...)
Amugy hogy vagytok?En maganszorgalombol rahuzok meg egy hetet a csaladorvosi gyakorlatra,mert nagyon elvezem,allandoan mentozunk a doki sajat kocsijaval.A szirena csak villog,de nem ad hangot ezert kozben dudalunk mint egy vadbarom...
gabor76 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 42
már eldöntöttük, hogy akkor lesz, de azér' kösz. na, akkor most pedig tegye fel szépen a kezét, aki szeretne jönni! jó lenne ugyanis minél előbb tudni a létszámot.
egyébként meg Kapuvár mellett lesz és úgy gondoltuk, hogy a lejutás szombat délelőtt történne, vissza meg ugye vasárnap.
ha addig nem lesz atomháború Magyarországon.
később még több infó, csak itt, csak önöknek.
maradtam tisztelettel, G.
adriennl Creative Commons License 2002.04.10 0 0 41
Na, sziasztok! Szóval ma levizsgaztam gyerekből,és tudatom mindenkivel,hogy a Fekete még mindig egy "ffa...". A héten lemaradtam 1 db PUF, 1 db Kispál és egy Anima koncertről.
Nekem is jobb a 27.
Mártás néni irt levelet és - az 1 fennforgó anyós kivételével- jól vannak, a kis Ági szép és okos!

mikokriszta Creative Commons License 2002.04.02 0 0 40
Dzsiii,birom,hogy igy elbeszelgetsz magaddal.A 20-a utani vasarnap megint valasztasok,ezert szerintem is jobb lenne 27.Ezt megdumaltuk.Ugysem nagyon ir ide mas...Vagy megis?????(Ezt buzditasnak szantam burkoltan...)
gabor76 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 39
nekem a 20 nem jó (válaszolva saját kérdésemre).
gabor76 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 38
a Szocsó bulija lehet április 20-án vagy 27-én. kinek melyik jobb?
gabor76 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 37
én még élek. éppen az utolsó előtti napomat internetezem végig a sebészeten. keddtől megyek mentőzni. boldog nyulat mindenkinek!
mikokriszta Creative Commons License 2002.03.25 0 0 36
na mi van,meghalt mindenki,vagy a tavasz kozeledik es jobb dolgotok is van annal,minthogy a gep elott uljetek?Azert irjatok ma' valamit!
Ma elkezdtem a haziorvosi gyakorlatot Velencen,nagyon jo fej a doki.Aprilis 5-en meg megyek nemet szaknyelvi felsofoku vizsgara,ugyhogy vegre csinalok valami ertelmeset is.
Nem tudja valaki a Zsipi alias Jean Pierre Baombe mobijat?Ma lattam Fehervaron,(ha jol tudom itt dolgozik)de pont zoldet kaptunk,csak integetni tudtam neki a kocsibol...
Na csa,azert potyoghetnetek valamit...
mikokriszta Creative Commons License 2002.03.12 0 0 35
Te Vikka!Vagy ezek a norvegok nagyon csavaroseszuek vagy en vagyok baromi hulye es nem tudok se totozni se lottozni,se keresztrejtvenyt fejteni,mert befuccsoltam a rebuszod megfejtesen:-))) 2 otletem van,ha szo szerint veszem,most bazi gazdag vagy,ha nem ugy ertem sikerult megirnod azt a vizsgatesztvalamit...Ez esetben gratulalok!
Vikka,ott ilyenkor is kell kesztyu meg sapka?
Vikka Creative Commons License 2002.03.11 0 0 34
Isten hozott mindenkit!!!Jo ujra "egyutt" lenni!En arra vagyok ,amerre meg a madarnak is esendo kedve leven jarni,es elem a munkanelkuliek felhotlen,gondtalan,mihaszna semmirekello,es tarsdalmon eloskodok eletet...de mar nem sokaaig,mer`nagy unalmamban eloszedtem 1-2 konyvet,osztan elreppentem totozni egyet,csak hogy tudjak itten mi a magyarok Istene..aztan nem bejott a 13+1-es?...hat vannak meg csodak...
adriennl Creative Commons License 2002.03.11 0 0 33
Szia Kriszta!
Még csak annyit,hogy 2 hete azt mondták a Tov. Kp.-ban,hogy teszt,meg ilyesmi,szóval írásbeli nem lesz.
A Szocsóbuli pedig vszg.április közepén lesz, mert az olyan kp. vizsgamentes periódus.
Na,üdv Mindenkinek!
gabor76 Creative Commons License 2002.03.11 0 0 32
én erről még csak annyit tudok, amennyit tavaly elmondtak. szóval, valamilyen rangsort akarnak összeállítani, ami alapján a helyek elosztása majd történik. ehhez mindenféle pontokat köll szerezni, ilyesmikből, hogy szigorlatok eredménye, TDK-munka, előadások meg még talán a megpályázni kívánt szakirány anyagából valami tesztírás. na, azt mondják, hogy ez majd kizárja a szubjektív döntéseket, a protekciót. ja meg lesz egy elbeszélgetés a leendő munkahelyen (ahol szintén pontozás lesz, úgyhogy azért csak ki lehet hozni befutónak akárkit...) szóval szerintem nagy változás nem várható, csak +1 idegesítő dolog, hogy nem tudjátok majd, hogy lesz az egész. persze lehet, hogy a többiek többet tudnak mondani.
mikokriszta Creative Commons License 2002.03.10 0 0 31
Helloka!Hatodevesek es többiek!Tudtok valamit erről a felvételi rendszeres rezidensképzésről?Mikortól érvényes vagy már az?És hogy van a pontozás,meg ilyenek.Gőzöm sincs,ha van valami infótok az jól jönne...Köszi!
gabor76 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 30
én most két hétig trafós tanfolyamon voltam (jó érzés, hogy mostantól már le is csukhatnak). amúgy ki lehetett bírni. most meg ügyelek. és az nem jó.
a buli valamikor áprilisban lesz, közelebbit még nem tudok.
mikokriszta Creative Commons License 2002.03.07 0 0 29
Mar reg nem irt senki,micsoda tempo ez kerem szepen???En most fejeztem be baratom idegenvezeteset a csodalatos Fehervaron,jovo hettol haziorvosi gyakorlat,ezt ugyanis total elfelejtettem,hogy letezik,ugyhogy potolok surgosen...Szocso bulirol valami konkret??A Dinyonak meg gratula a telefonjahoz:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!