Szia mindenki,leállamvizsgáztam,hát elég röhejes volt...Az angolokkal mentem együtt,szülészetet húztunk,lett is botrány belőle,mert a Szabó kiakadt,hogy őt ne égessék nem is beszél angolul,így a Szilágyi volt az elnök,ami meg állítólag szabálytalan.29-n lesz az avatásom,ha valaki gondolja nyugodtan röhöghet rajtam egyet,nincs létszámkorlátozás,bárki bejöhet...Most nyaralok egy kicsit,legyetek jok!
Hat,igen,már megint csaptunk 1 kis mulatságot a Rákba a Dijával+a G-vel, hajajaj. De jó is volt!
Hajrá Kriszta!Csak igy továbbra is!
G! Nagyon finom a borod!
Találkoztam a Kelemen Ágival és a férjével
- olyan,mint a ricset!- Uránban, tök aranyosak voltak, tisztára, mint a friss házasok!
szevasz.
az írásbelinél egy csomó kérdés ki szokott maradni, ennek érdemes utánajárni a TO-n, vagy akárhol. úgy emlékszem, hogy pl. a genetika teljesen kimarad (ami jó dolog, mert elég ótvar), de attól még bennmarad a pulmó és a hemat. egy hét alatt át lehet nézni, kettő alatt meg akár meg is lehet tanulni, bár az már felesleges. azt gondolom tudod, hogy legalább hármasra érdemes megírni, hogy utána a második fordulóban -persze csak végszükség esetén- bemutathass nekik, mindenféle következmény nélkül. a szóbeli egyébként a biofizika vagy mikrobi kollokvium szintje körül mozog, attól függően, hogy hova kerülsz.
G.
Ja,meg valami,lattam a bulirol keszult kepeket!Hat igen...Kar hogy errol lemaradtam.Feltunt a kepeken,hogy a Dia mindegyiken ott van a hatterben egy uveg valamivel a kezeben....Ejnye!
Mi ez a pangas,gyerekek?Megyek allamvizsgazni 11-n,barmilyen infot szivesen fogadok,hogy is megy ez.Pl vannak-e hibak a tesztben,es milyen az a szobeli?Kell ra valamit tanulni?Tenyleg nincs pszichiatria?Hat igen egyenlore nem vagyok nagyon kepben...Hogy vagytok?
Szia G,köszi,de már élelmes módon lecsptam a Szocsóéra.Megvédtem a k. diplomamunkámat,3-ast kaptam,de legalább jól beszóltam mindenki előtt a konzulensnek,hogy nem igen volt ideje konzultálni velem,a dolgozat azert olyan,amilyen...Ugyhogy megint menő voltam...
Most elhúzok Prágába Endrével utána kicsit Németországban leszek,legyetek jok!
Szia mindenki!Vasarnap lemegyek Pecsre,kedden vedem a szakdogam a borgyon.Nincs valakinek allamvizsga tesztkonyve?Azt elkernem,es mivel en jun. 11-n allamvizsgazom,vissza is juttatnam idoben.Koszi!Mindenki jol van?
Na, úgy látszik még mindenki emészti a történteket. Elég jó volt a buli,de lehetett volna hosszabb is. Szocsó-bácsi azt mondta jövőre is lesz ilyen, meg azután is, meg azután is...
(és 10 év múlva jönnek a gyerekek is -inni-?!). A G kocsija egyszerűen frenetikus (csajoknak preventíve 3 melltartó ! - különben leesik ! ).
Dittike otthon tanul, Adrika csütörtökön védi a szakdogáját.
Tavasz van, minden zöld, süt a nap és végre ismét volt 7-esbuli ! Örülés! Sziasztok !
Lukács jelenti, jönne még 1 névrokon: Benkő Adri ( aki nem tudná, nála lakom albérletben, csop.társak voltunk, amíg volt csoport).
Egyébként, mi asszem a Diáék kocsijával fogunk utazni. Tamáskéék az Áronka kocsijával jönnek.
Pusszants
végül is miért ne lehetne közzétenni? csak éppen nem tudom. na majd megkérdezem a Szocsótól. egyébként azokkal, akik nem Pécsről mennek, majd megbeszélünk valami találkozóhelyet Kapuváron, merthogy a buli helyszíne nem bent a városban lesz, hanem valahol a dzsungelben, ott meg nincs térerő.
Na ,korvonalazodik mar valami buliugyben?G.,majd a pontos cimet elkuldod nekem sms.ben?Nem tudom,hogy kozze lehetne-e tenni itt a forumon is,de hatha sok hivatlan jobarat is megjelenne...Hogysmintmindenki?
sajnos fogalmam sincs, hányan mennénk Pécsről. úgyhogy aki jönni akar, szóljon. egyébként olyan nagyon sokan nem leszünk, vagyis innen senkinek nem kell vonatoznia. (1 autó a Diáéktól + 1 tőlem)
Csak 1 kérdés: mivel megyünk le - mi a pécsiek- , kocsival, vagy vonattal, ezt is meg kellene beszélni, mert jó volna közösen, ugyebár. Főleg azoknak, akiknek van autójuk ! ( pl. Diácska, G., és asszem Áronka)
Ja, és legutóbbi értesüléseim szerint Obika nem jön...
Adri:Gratula!
G:En most feltennem a kezem,27.jo.Majd meg ird meg a tudnivalokat,pontos cim,kell-e vinni valamit,stb.Meg nem biztos,de lehet,hogy vinnek plusz 1 fot.(beszel magyarul...)
Amugy hogy vagytok?En maganszorgalombol rahuzok meg egy hetet a csaladorvosi gyakorlatra,mert nagyon elvezem,allandoan mentozunk a doki sajat kocsijaval.A szirena csak villog,de nem ad hangot ezert kozben dudalunk mint egy vadbarom...
már eldöntöttük, hogy akkor lesz, de azér' kösz. na, akkor most pedig tegye fel szépen a kezét, aki szeretne jönni! jó lenne ugyanis minél előbb tudni a létszámot.
egyébként meg Kapuvár mellett lesz és úgy gondoltuk, hogy a lejutás szombat délelőtt történne, vissza meg ugye vasárnap.
ha addig nem lesz atomháború Magyarországon.
később még több infó, csak itt, csak önöknek.
maradtam tisztelettel, G.
Na, sziasztok! Szóval ma levizsgaztam gyerekből,és tudatom mindenkivel,hogy a Fekete még mindig egy "ffa...". A héten lemaradtam 1 db PUF, 1 db Kispál és egy Anima koncertről.
Nekem is jobb a 27.
Mártás néni irt levelet és - az 1 fennforgó anyós kivételével- jól vannak, a kis Ági szép és okos!
Dzsiii,birom,hogy igy elbeszelgetsz magaddal.A 20-a utani vasarnap megint valasztasok,ezert szerintem is jobb lenne 27.Ezt megdumaltuk.Ugysem nagyon ir ide mas...Vagy megis?????(Ezt buzditasnak szantam burkoltan...)
na mi van,meghalt mindenki,vagy a tavasz kozeledik es jobb dolgotok is van annal,minthogy a gep elott uljetek?Azert irjatok ma' valamit!
Ma elkezdtem a haziorvosi gyakorlatot Velencen,nagyon jo fej a doki.Aprilis 5-en meg megyek nemet szaknyelvi felsofoku vizsgara,ugyhogy vegre csinalok valami ertelmeset is.
Nem tudja valaki a Zsipi alias Jean Pierre Baombe mobijat?Ma lattam Fehervaron,(ha jol tudom itt dolgozik)de pont zoldet kaptunk,csak integetni tudtam neki a kocsibol...
Na csa,azert potyoghetnetek valamit...
Te Vikka!Vagy ezek a norvegok nagyon csavaroseszuek vagy en vagyok baromi hulye es nem tudok se totozni se lottozni,se keresztrejtvenyt fejteni,mert befuccsoltam a rebuszod megfejtesen:-))) 2 otletem van,ha szo szerint veszem,most bazi gazdag vagy,ha nem ugy ertem sikerult megirnod azt a vizsgatesztvalamit...Ez esetben gratulalok!
Vikka,ott ilyenkor is kell kesztyu meg sapka?
Isten hozott mindenkit!!!Jo ujra "egyutt" lenni!En arra vagyok ,amerre meg a madarnak is esendo kedve leven jarni,es elem a munkanelkuliek felhotlen,gondtalan,mihaszna semmirekello,es tarsdalmon eloskodok eletet...de mar nem sokaaig,mer`nagy unalmamban eloszedtem 1-2 konyvet,osztan elreppentem totozni egyet,csak hogy tudjak itten mi a magyarok Istene..aztan nem bejott a 13+1-es?...hat vannak meg csodak...
Szia Kriszta!
Még csak annyit,hogy 2 hete azt mondták a Tov. Kp.-ban,hogy teszt,meg ilyesmi,szóval írásbeli nem lesz.
A Szocsóbuli pedig vszg.április közepén lesz, mert az olyan kp. vizsgamentes periódus.
Na,üdv Mindenkinek!
én erről még csak annyit tudok, amennyit tavaly elmondtak. szóval, valamilyen rangsort akarnak összeállítani, ami alapján a helyek elosztása majd történik. ehhez mindenféle pontokat köll szerezni, ilyesmikből, hogy szigorlatok eredménye, TDK-munka, előadások meg még talán a megpályázni kívánt szakirány anyagából valami tesztírás. na, azt mondják, hogy ez majd kizárja a szubjektív döntéseket, a protekciót. ja meg lesz egy elbeszélgetés a leendő munkahelyen (ahol szintén pontozás lesz, úgyhogy azért csak ki lehet hozni befutónak akárkit...) szóval szerintem nagy változás nem várható, csak +1 idegesítő dolog, hogy nem tudjátok majd, hogy lesz az egész. persze lehet, hogy a többiek többet tudnak mondani.
Helloka!Hatodevesek es többiek!Tudtok valamit erről a felvételi rendszeres rezidensképzésről?Mikortól érvényes vagy már az?És hogy van a pontozás,meg ilyenek.Gőzöm sincs,ha van valami infótok az jól jönne...Köszi!
én most két hétig trafós tanfolyamon voltam (jó érzés, hogy mostantól már le is csukhatnak). amúgy ki lehetett bírni. most meg ügyelek. és az nem jó.
a buli valamikor áprilisban lesz, közelebbit még nem tudok.
Mar reg nem irt senki,micsoda tempo ez kerem szepen???En most fejeztem be baratom idegenvezeteset a csodalatos Fehervaron,jovo hettol haziorvosi gyakorlat,ezt ugyanis total elfelejtettem,hogy letezik,ugyhogy potolok surgosen...Szocso bulirol valami konkret??A Dinyonak meg gratula a telefonjahoz:-)))