Hat attol fugg mit kerdezek :)
De azert szoktak. Egyszerubb kerdesekre lettek specializalva akik ottvannak, bar azert nehany nehezebb dologban is segitenek, ha tudnak, de elofordulnak olyan kerdesek, melyekre nem tudnak valaszt adni, s magamra maradok :(
En meg tovabbra is csak inditgatom a machi-t meg leallitgatom :) Akik meg dolgoznanak, azok szidnak engem, hogy az en machinatoromat miert csukogatom be, indiccsam el tustent. Hogy mik vannak :)
Hujenek eleg huje vagzok en is. Itt a helzem, syiasytok:) Vagyis megeccer. vagyok meg hejem es szasztok:)
Majd jarok ide kerdetgetni a progenugyfelszolgalat helyett, de akkor valaszokat is varok rajuk :)
Egyebkent valamelyest ismerem a Machinatort. Bar en egy 3. vagy 4. vegen logok a dolognak :)
Tulajdonkeppen semmit nem csinalok a Machinatorral, csak ugy neha elinditgatom, ha el kell inditgatni. Meg neha leallitom, ha eppen azt kell.:) Mikor mit:)
naná,hogy. Még nics, mert most kezdem használni, és mint tudjuk a kérdezéshez is kell dutni valamit!:-)
Ezért várom ide az okos kérdéseket, hogy tanulhassak belőle. Látod milyen önzetlen vagyok?
Köszi, megmentettél. Komolyan már azt hittem, hogy el kell zarándokoljak az Ideg és Elmeklinikára, hogy adjanak egy kis agyerősítőt! Na de most leveszem a kabátom és mégse megyek!
MIndenkinek! Ez egy komoly topicnak indul ám!!! Ugyhogy gyertek!
(de szívesen látok mindenkit, akkor is ha nagyon hülye!!!:-)) )
Sziasztok!
Azokat a kolleginákat kollegákat várom ide, akik ezt a jó kis progit használják könyvelésre.
Biztosan tudunk egymásnak segíteni, ötleteket adni, tanácsokat osztogatni, vagy csak együtt szidni!:-)