vagy
1.csatlakoznak még időben az SZDSZ-hez (ilyen szöveggel)
2.visszamegy oda ahol 57-ben cédulát adtak neki- akkor sikeresen eljátszhatja a hercegprímás szerepét-régen az koronázott.
Torgyán József a Fideszről:
"ideiglenesen jobboldalon állomásozó fideszes fiúcskák" nem tudták beolvasztani a kisgazdapártot. "Szembeszegülünk a fideszes rablóvezérek politikájával!" - hangoztatta.
"Én tettem Orbán Viktor fejére a koronát, és ha szükségesnek látom le is fogom onnan venni."
"A mai napig nincs pártatlan igazságszolgáltatás Magyarországon, az m1-t, az m2-t és a Duna Televíziót pedig királyi, fideszes tévének nevezte. Torgyán József azt hangsúlyozta, hogy "illessenek meg minket is az alapvető emberi jogok és a sajtószabadság is".
Stb......
4%? Apropó!!! Az első szabad választáson még 3% kellett a bejutáshoz. Azért hogy a FKGP -t kiszorítsák 1994.-ben, megemelték a küszöböt 5%-ra. Érdemes megemlíteni, hogy kik szorgalmazták ezt: MDF, KDNP!!!!! Aki másnak vermet ás..... Ezek a pártok már önnálóan el sem mernek indulni.. Visszatérve a várható eredményre, a FKGP -nek olyan társadalmi beágyazottsága van, hogy 10% -ot még ilyen helyzetben is elér, amikor jobbról-balról támadják.
Torgyán egy beteg ember de a pártnév vidéken számíthat,nem az övé az biztos.Ezt tapasztalatból tudom.Mellesleg sok párttagjuk a választás utáni 60. napban reménykedik.Hát, az hal meg utóljára....
Néztem az öreg Jüszi bohocót. Hát mint mondjak. Már 2006-os országgyülési választásokra készül mint a legnagyobb kormánypárt kiván megjelenni.Hát, igen Józsi bácsi, igy kell ezt csinálni. Fö az optimizmus.
Na, de mi lesz addig a kisgazdákkal.