Keresés

Részletes keresés

nh Creative Commons License 2002.03.22 0 0 200
Macska! Új topicot kéne nyitnod. A cime: Grespik egyszer igazságügy miniszter lesz?
nh Creative Commons License 2002.03.15 0 0 199
Tartják magukat a régi mondáshoz: házi nyúlra nem lövünk .-((
Előzmény: Obivan Baumax (198)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.03.15 0 0 198
Számomra megdöbbentő, hogy egy olyan kiváló párt mint a MIÉP, aki nem toleranciájáról híres akkor amikor vallási vagy nemi mássággal, esetleg bőrszínnel kapcsolatos kérdések merülnek fel, milyen elnéző némely elmebetegséggel, nevezetesen a mongolidiotizmnussal szemben!
Kérném eme tény pontos magyarázatát!
Előzmény: Törölt nick (197)
nh Creative Commons License 2002.03.15 0 0 196
"keresztény vagyok, nem hülye - fogalmazott Grespik László. "

Kereszténynek keresztény, de hülye. -fogalmazott nh."

Előzmény: nh (194)
logoped Creative Commons License 2002.03.15 0 0 195
Torgyán nagy valószínűséggel kiesik.
Kell helyette egy másik bohóc, vagy lesznek ketten. De két dudás egy csárdában? Ennek ellenére van szimpatikus tulajdonsága is.
nh Creative Commons License 2002.03.15 0 0 194
Grespik a "mocskos, szemét, rohadt" médiáról

2002.03.14. 21:59:34


Amikor a magyar nép rá fog döbbenni arra, hogy egy mocskos, szemét, rohadt manipulációs gépezet az a fajta kereskedelmi televíziózás, rádiózás és írott sajtó, ami Magyarországon van, akkor le fogja magáról dobni őket - jelentette ki Grespik László a MIÉP csütörtöki, Gyöngyösön megtartott kampánygyűlésén. Hozzátette: "én csak azt kívánom nekik, hogy ép bőrrel megússzák, ám vagy változtatnak, vagy megtapasztalják a népharagot".

Grespik László a MIÉP csütörtöki, Gyöngyösön megtartott kampánygyűlésén úgy vélekedett, hogy a reklámbevételeken keresztül a magyar fogyasztók fizetnek azért, hogy például az RTL Klub adásában rombolják a társadalom keresztény etikáját. - Vagyis a mi pénzünkön szapulnak, gyaláznak, rombolnak minket, ami olyan, mintha valaki erőszakkal elszedné a pénzemet, bérgyilkost fogadna rajta, és legyilkolná az anyámat - mondta a politikus.

Ezzel kapcsolatban feltette a kérdést: vajon miért nem működik a népharag. A képviselőjelölt a továbbiakban kifejtette, hogy "a magyar rendszerváltás az 1989. március 15-én létrejött, úgynevezett rózsadombi paktum mentén zajlik, amelynek megkötésénél - a dokumentum lejegyzője szerint - egy szovjet tábornok, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA-tisztje, a Moszad képviselője, a magyar katolikus, illetve az izraelita egyház egy-egy megbízottja, Paskai László és Zoltai Gusztáv, továbbá Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula és Pető Iván voltak jelen".

Grespik László hangsúlyozta, hogy mindezt, így a paktum tartalmát is annak lejegyzőjétől idézi, felelősséget nem vállal érte. Mint elmondta, a paktum szerint a volt kommunista párttagokat mentesíteni kell minden büntetés alól, a volt kommunista titkosszolgálatot meg kell védeni az esetleges megtorlásoktól, a megbízható volt kommunistákat más pártokban kell indítani a választásokon. A MIÉP képviselőjelöltjének ismertetése szerint ugyancsak megállapodtak az államvagyon átmentéséről a volt kommunisták kezébe, minden zsidóellenes megnyilvánulás és szervezkedés megtorlásáról és annak állandó hangoztatásáról, hogy a magyar határok véglegesek. Mint mondta, a paktum arra is kitért, hogy a Szovjetunió megtartja politikai befolyását, illetve az Egyesült Államok megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben, és Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot második világháborús veszteségeiért. Mindezzel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy aki ezt akkor leírta irtózatos tehetségű jós volt, mert mindez megvalósult.

A politikus a továbbiakban arról szólt: kikéri magának és gyűlöli, ha antiszemitának nevezik a saját hazájában, amikor Budapesten az izraeliek vásárolták a legtöbb ingatlant az elmúlt években. Szerinte ez utóbbi is bizonyítja, hogy nincs antiszemitizmus. - De aki rosszat akar nekünk, azt azért ne szeressük már, keresztény vagyok, nem hülye - fogalmazott Grespik László.

Szegény Magyarország, ha ilyen elmeállapotú ember képviselő lehet. és a MIÉP egy hecc párt, ez már nyilvánvaló.

nh Creative Commons License 2002.02.22 0 0 193
A BM menesztette Grespiket

2002.02.22. 16:09:00


A miniszterelnök kezében van Grespik László sorsa, miután pénteken a Belügyminisztérium hivatalvesztésre ítélte a Fővárosi Közigazgatási Hivatal vezetőjét. Grespik így hétfőtől nem dolgozik a hivatalban. A BM döntését Orbán Viktor még felülbírálhatja.


Grespik László hétfőtől már nem dolgozik a Fővárosi Közigazgatási Hivatalban, miután a Belügyminisztérium pénteken hivatalvesztésre ítélte egy tévéműsorban tett politikai nyilatkozata miatt. A BM szerint ugyanis ezzel a nyilatkozatával megsértette a köztisztviselőktől elvárható politikai semlegességet. Grespik a MIÉP képviselőjelöltje.

A volt hivatalvezető közölte, hogy szerinte igazságtalan politikai döntés született az ügyben, ezért a munkaügyi bírósághoz fordult jogorvoslatért.

A végső döntés ezek után Orbán Viktor miniszterelnök kezében van, hivatalosan neki kell leváltania Grespiket, de elvileg felül is bírálhatja a BM határozatát

kábelbúvár Creative Commons License 2002.01.24 0 0 192
Magyarul Ő a jobb összekötő.

Persze, amíg bokán nem rúgják.

Előzmény: nh (187)
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.24 0 0 191
Demszky nyilatkozatáról, közleményéről nem tudtam. Csak a belügyminiszter intézkedéséről.
Ha a Pintér intézkedése lett volna az első, akkor én sem reagáltam volna DG helyett.
Előzmény: Fogatlan provokátor (190)
Fogatlan provokátor Creative Commons License 2002.01.24 0 0 190
Nem semmi bajban lehet Demszkíj, ha már közleményt is kiad Grespikkel szemben. Amivel szerintem megint magát rúgta farba.

Picit erősebb hullámokat is meglovagolhatna…csak hát se „lovagolni" nem tud, sem a hullámokat nem képes felismerni.

Előzmény: psycho-pata (180)
Fogatlan provokátor Creative Commons License 2002.01.24 0 0 189
Egy 2002-es MIÉPminator modellnél ez a hiba ki van zárva. :-)
Előzmény: psycho-pata (181)
DEVLA-MÁRO Creative Commons License 2002.01.24 0 0 188
Egészségére, csak ki tudják majd gyógyitani ?
nh Creative Commons License 2002.01.24 0 0 187
"Grespik azt mondta a televízióban, hogy mivel kinevezője Orbán Viktor miniszterelnök, ő pedig a MIÉP országos listáján szerepel, így személyében már most megvalósul a Fidesz-MIÉP-együttműködés".
nh Creative Commons License 2002.01.24 0 0 186
Grespik sziporkák...

***
"A Tatárlakán, Erdély közepén talált, helyi agyagból helyben kiégetett, a magyar közvélemény előtt ismeretlen kis táblákon magyar rovásírás a bizonyítéka annak, hogy a Kárpát-medencét legalább 7000 éve magyar nép lakta, írástudásából következtethető államalkotó képessége."

"Ősi, isteni tehetségünk olyan képességekkel áldott meg minket, amelyek a világon egyedülállóak: gondolattal gyógyítani, nem látható energiákat, aurát meglátni és használni. Szerveket lehet szellemgyógyászattal teremteni. Ezeket cselekedte meg Jézus is, aki a táltosok táltosa. Több szentet adtunk a világnak, mint a világ összes többi népe. Szent királyaink voltak, akik halálukkor fénnyé váltak, mint Jézus."

"Az emberi faj DNS-ének adott hosszegységén 2-3 csavarodása van, míg a magyarnak (és japánnak, akikkel távoli rokonok vagyunk) 9, ami megegyező a Szíriuszról a Földre jövő fény megcsavarodási számával. Ebből is származik a magyar elme, lélek, szellem kivételes volta, kozmikus származása, a magyarok "kiválasztottsága". Az Orion csillagképből való származásunk misztériumára utal többek között a három gizai nagy piramis és a Pilisben bizonyos helyek pozíciója, léte is."

(Grespik László: Szkíták törvénye)

***
"A pervesztés nem azonos az ügynyeréssel! Mindig nyerőre állok a látszat ellenére, akármit is akar a sajtó láttatni az emberekkel."

***
"...ahol Verebesék járnak, ott mindenki térdre esik előttük, de a társadalomban nem övezi őket tisztelet. Tudom, hogy nagyon sokan elkapcsolják a tévét a Heti hetesről, mert hányniuk kell!"

***
"Kicsit mindig is kilógtam a sorból: osztályelső voltam, de új motorkerékpárommal egyből felhúztam a Várdombra, ahová az utolsó métereken gyalog is négykézláb volt szokás felmenni, letettem a könnyűbúvárvizsgát, vagyis egyszerre voltam intellektuális beállítottságú és vagány."

***
"Először is megtaláltam - és ezt érdememnek tudom be - Werbőczy István Tripartitumában azt a részt, amikor azt írja, hogy a már itt lakó magyarok Scythiából jöttek. Általa mondom és vallom, hogy szkíta származásúak vagyunk, és hogy honfoglalásunk az eddig hittnél jóval korábban történt. De leírtam azt is, hogyan lehetne vitatni Trianont..."

nh Creative Commons License 2002.01.23 0 0 185
(...)a MIÉP a támogatottságommal tovább erősödik. Ismertségem, és népszerűségem miatt biztos, hogy jelentős mértékben, öt százalékkal növelni fogom a párt támogatottságát(...) mondja Grespik.
Kissé beképzelt a koma. Mi, az internetpatkányok, jöhetünk foltnak a seggére, folytatja az eszmefuttatását.
Tudja mit,foltosseggü, ha engedem, megcsókolhatja a foltnélküli seggemet.
nh. egy internetpatkány
csukamajolaj Creative Commons License 2002.01.23 0 0 184
sziasztok!
kicsit gyulolkodom en is (Hehe...)
Nagyon is jo huzas volt a fideszesektol, hogy kirugjak. Ugyis egy bohoc volt, ezt mindenki latja, igy a miep nem tudja megvedeni, mert akkor magat jaratja le. Becsulom a taktikai erzekuket.
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.23 0 0 183
"felfüggyestéseket" = felfüggesztéseket
Előzmény: psycho-pata (180)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.01.23 0 0 182
Kedves psziho-pata

Mivel nagyra tartom véleményedet, kérlek ugorj át, az "Elvesztettem tisztánlátásomat, HELP!" -topicba, mert az utobbi napok Grespikkel kapcsolatos eseményeit nem tudom kizárólag az illető ur mentális problémáinak betudhatóként értelmezni.

Előzmény: psycho-pata (180)
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.23 0 0 181
Szellemes volt:-))) Nem vagyok ilyen "játékosra menő",igy Neked U9990-át írnám, "sine morbo".

üdv pp

Előzmény: Fogatlan provokátor (159)
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.23 0 0 180
Persze,
a fidesz kormány belügyminisztere csüng Demszky minden szaván, kutyahűséggel hallgatja, majd szórja a felfüggyestéseket. Logikus.
Előzmény: Fogatlan provokátor (166)
Tiborc Creative Commons License 2002.01.23 0 0 179
Adalék:
http://www.origo.hu/valasztas/20020122felfuggesztik.html
Tiborc
Előzmény: Chat Noir (108)
terrana Creative Commons License 2002.01.23 0 0 178
Érdekes a politikai fórum, csak érthetelen a gyűlölködő stilus.
Nem tudom hosszúéletű leszek -e itt?
:(
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.23 0 0 177
Hála Istennek!:-)

Így remélhetőleg mégse lesz MIÉP visszaléptetés a Fityesz javára.

Előzmény: Fogatlan provokátor (168)
Tirpitz Creative Commons License 2002.01.23 0 0 176
NBe csináld a főispánság az megyei tisztség. Melyik megyéből?
Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.23 0 0 175
Jól dolgoznak a moderák , netán fell lett nekik dobva némi extragázsi a főispáni hivatalból ?
Lukasenkó pógári demokráciáját utáló üdv:
soltika + Finci Kutya
Tirpitz Creative Commons License 2002.01.23 0 0 174
Ha már Gyulus is teologizál, nem kellene neked is a megértés és könyörület erényét gyakorolnod szegény Grespikkel szemben?
Előzmény: nyilhegy04 (165)
gabinagy Creative Commons License 2002.01.23 0 0 173
El kell, hogy keserítselek, ez az agymosott, hülye banda nem csak Grespiket tartja hülyének az első 20 indulóból.
Előzmény: SzegAnd (140)
inverz Creative Commons License 2002.01.22 0 0 172
Kedves SzegAnd, érdeklődve várom az országos gyűlésről beszámolódat.
Előzmény: SzegAnd (140)
zesi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 171
Ha a hatalmi pozíciójuk a MIÉP-től fog függni, jobb, ha most felteszik a kezüket!
Előzmény: Fogatlan provokátor (170)
Fogatlan provokátor Creative Commons License 2002.01.22 0 0 170
Veszíteni valója csak a Fidesznek van! Nekik kell megvédeni hatalmi pozíciójukat.
Előzmény: zesi (169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!