Igen? Ez érdekes. Láttya ezen még nem gondolkoztam. Nekem azt tanította a mama, hogy köszönjek előre. S köszönjek szépen. Nyilván magát más elvek szerint nevelték. Értem...
Ja, aki kérdez az választ is kap.
Én nem megyek sehová otthonülő típus vagyok, de van pár cimborám aki úgymond "jön". (Van olyan pajtásom is aki nem jön hanem megy, erre nem térnék ki.)
Amúgy: szerintem az én helyismeretem igen jó... Ezt abból gondolom, hogy minden kocsmában előre köszönnek nekem. Magának hol köszönnek előre? És ki és miért?
...lám, lám, mit tesz a tszcs-s helyismeret ...én ugyan csak kérdeztem ...de ha te ragaszkodsz hozzá, hogy magadra vonatkoztassad ...te dolgod
...tehát "jöttök", ugyebár ...fölfelé
...jóra gondoltál
Nem értem mire olyan nagy a szád... azért mert a ti barátaitok "oda" a pöcegödörbe mennek vissza attól még ezek a tagok nem biztos sőt biztos nem ugyanonnan jöttek! Nem gondolod, nagyszájú megmondó emberke vagy nagyorrú megmondó emberke? :O) Percemberke!
...tehát "jöttök", ugyebár ...fölfelé, nyilván
Ernestke kedves, láttad már mit csinál az emésztőgödör tartalma, ha kap egy félkiló élesztőt? Kis idő múltán?
...jóra gondoltál
Ha ez az ország átvészelte a büdös-bunkó Horn Gyulus ámokfutását, akkor Csurkával is meg fog küzdeni. (bocsánat a MIÉP-esektől, nem akartam Gyulushoz hasonlítani Csurkát)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Honnan és hová? Azt hiszem, a Ti utatoknak már vége, arra már 57 éve nemet mondott a világ. És ez azóta sem változott. Sőt! Csak jönnétek, de nincs hová és nincs kinek.