Keresés

Részletes keresés

Törpcy Creative Commons License 2002.01.20 0 0 13
Üdv!
Driverkereső : nem nyert. :o((
Google : lehet, hogy nyert ? Imába foglalom neved. Kihozott (többek között) 1 lengyel oldalt, talán ott megvan, ami kell. Csak azt mondja meg valaki, mijaza : "Sterownik"...? :o)))
A többi tipp még a ma este feladata.
Köszi.
Előzmény: zuglo_14 (11)
Törpcy Creative Commons License 2002.01.20 0 0 12
Kedves frimi!
"Nincs szándékomban, hogy kétségbe vonjam jó szándékodat. - pedig ezzel : "Törpcynek pedig üzenem, hogy te magad vagy egy nagy 0." pont ezt tetted. :o(
Nullázás : a topiclakók, ide írók nagyon nagy része sohasem az embert, hanem mmindig a topicot nullázza (már aki nullázni szokott). Nem tudom, miért feltételezted, hogy én másként értettem volna azt, amit leírtam. :o(
Én sem akarok értelmetlen vitát folytatni. Pusztán arra próbálok/próbáltam meg rájönni, mit hibáztam, amiért ilyen kirohanást kaptam. [anyázás : azt írtad, hogy nullának tartassz (tartottál?). Ergo : nem létezem. Ez pedig igen szorosan összefügg édeasnyámmal... :o))) ]Örömmel látom, hogy legutóbbi írásod már egy teljesen másik kategória, mint amit a 4-ben elkövettél.
...a tényszerűség érdekében megjegyzem ... konkrétan nem gondoltam a MyVitalAgent prg-ra, csak 1 valamilyen prg-ra. Írtam tippeket is, hogy (esetleg) honnan tudsz ilyet letölteni, valamint azt is írtam, hogy a progikkal nincs tapasztalatom. Ha lett volna kedvenc, akkor nyílván elküldöm (mint ahogy küldtem már üzleti tervet bajban lévő diáknak), de ezt Te nem tudhattad.
Nem törexem semmiféle fölényre, senkivel szemben. Felajánlottad a linkeket, hát éltem vele. Nem tudod, miről van szó, ami nem gond, legfeljebb tovább keresek. Tragédia nem történt. :o))) Én pedig mindig bajban vagyok az elhatárolásokkal, és a 8-as, 9-es számlaosztály sem az én világom. :o)))
Részemről téma lezárva.
Üdv : Törpcy.
Előzmény: frimi (10)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.01.20 0 0 11
Hali!

"Törpcy"-nek: gondolom az origó szoftver bázisát ismered -azon belül van egy driverkereső, probáltad már?
Esetleg a "szoftver.lap.hu" vagy a "hardver.lap.hu" által ajánlott oldalak közt?
Esetleg a google.com keresőjében rákeresni?
Tipp: a hardver forumon esetleg nyiss egy topikot, vagy az index/prohardveren keresni

Több ötletem nincs, sok szerencsét.

Előzmény: Törpcy (9)
frimi Creative Commons License 2002.01.20 0 0 10
Kedves Törpcy!

Nincs szándékomban, hogy kétségbe vonjam jó szándékodat. Azonban tanácsolom, hogy máskor -másoknak is - úgy fogalmazz, hogy a segítőszándék jobban kidomborodjon írásodban. "...bizony, nem tagadom, nullázni is szoktam." Ezt Te magad írtad. És én ezt értettem meg abból, amit leírtál tanácsként.

Nincs szándékomban értelmetlen vitát folytatni, de azért a tényszerűség érdekében megjegyzem, hogy lehet, hogy te gondoltál a "MyVitalAgent" nevű programra, de egy dolog gondolni és más dolog valamit leírni. Ugyanis ezt a tippet nem tőled kaptam. Ezért - ugyan nem "anyáztam", de - nincs is mit megköszönöm.

És végül...Valóban "főkönyvelő" vagyok, másként egy "mezei netező". Így a ConMet programot sem én írtam. Egyébként meg valójában olyan bonyolult dologban kértél tőlem linket, hogy még a kérést sem értem. Én csak "mezei doplgokban" érzem magam többé-kevésbé otthon.Úgyhogy fölényed velem szemben vitathatalan.:-((
Bye!
Frimi

Törpcy Creative Commons License 2002.01.20 0 0 9
Kedves frimi!

Üzeneted megkaptam.
"Ha figyelmesebben elolvastad volna, amit írtam, vagy netán elgondolkoztál volna a leírtakon..." - akkor biztosan észrevetted volna, hogy nem azt írtam, hogy Te 1 nagy 0 vagy.
Nem idézem az első hozzászólásod, de nekem az jött le belőle, h. nem azt a helyet keresed, ahol a szolgáltatód a statisztikádat közzéteszi, hanem 1 programot, ami tudja ezeket a statisztikákat és sebességet is mér. Bizisten jószándékkal írtam ide, segíteni szerettem volna (mint ahogy már másnak sikerült is segíteni, ráadásul úgy, hogy másokat is "bevittem" a topicba a probléma megoldása érdekében), és bizony, nem tagadom, nullázni is szoktam. Nem vadászom a nullákat, de ha találok 1et, akkor miért ne. Általában van tippem/ötletem (még ha néha rossz is, mint a mellékelt ábra mutatja...), ezért nem a "0 tippem van" formulát írtam. Talán félreérthető volt, nem tudom. Nem szántam sem sértőnek, sem lekezelőnek. Már csak azért sem,mert én is voltam kezdő (illetve pár témában most is az vagyok, sőt még biztosan lesznek olyan témák, amelyekben kezdő leszek - de ez már egy másik topic).
A ConMet-et pedig írhattad akár Te is, honan tudjam én azt. Sem a progit, sem Téged nem ismerlek. Lehetséges, hogy Te írtad, csak már nem vagy programozó, hanem mondjuk főkönyvelő, és nincs időd a programírásra. Mittudomén.

Link : kellene 1, ahonnan a Microcom ISDN Porte modemhez tudnék NT-s és 2000-es drivert lehúzni. Banying : 2 napja vadászom, de semmi. A micro-t megvette a cpq, az Ő oldalukra visz a link. Amit pedig ott találtam, az nekem legalábbis szerény. Bár az egyiket lehet, hogy kipróbálom hétfőn. De ha tudnád - és ideírnád - a korrekt driver korrekt linkjét, azt nagyon megköszönném.

U.i.: jól látom, hogy a MyVitalAgent pont olyan progi, mint amire én is gondoltam? Akkor nem csak én értettem félre azt, amit írtál? Nekem anyázás, másnak köszönet jár. No, mindegy. Vagy már megint félreértettem valammit? Afenébe, kezdődik minden előről. :o)))

Előzmény: frimi (4)
frimi Creative Commons License 2002.01.19 0 0 8
Hi!

Mindkét tippet kipróbáltam, prímán működik!
A jó tanácsot - még ha kéretlen is - köszönöm!
Egyébként e tekinteben nem vagyok tapasztalatlan kezdő (vannak vírusírtó programjaim és tűzfalam is), csak a fórumba nem szoktam irogatni. Itt a problémám az volt - és ezért kértem tanácsot - mert, bár valamelyest ismerem az angol nyelvet, mégsem találtam megfelelő programot.

Lehet, hogy indokolatlanul kaptam fel a vizet, de az kifejezetten sértő volt. Tanácsot kértem és nem lekezelő hangvételű, zöldfülűnek szánt megjegyzést. Ne feledd, hogy akit zöldfülűnek néznek, az nem ismerheti az itteni "illemkódexet" s ezért nem tudja a megjegyzést másként, mint csak egyféleképpen értelmezni.
Üdv
Frimi

zuglo_14 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 7
Hali!

És két jótanács, kéretlenül, de tapasztalatból:

1, valamilyen tüzesfal -folyamatosan! fusson, nem csak ha nettezni akarsz-
2, friss virusirtó mindig legyen!!!

zuglo_14 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 6
Ja, a tucows-ból pedig a "tucows.chello.hu"-t, egy kicsit gyorsabb, néha :-))
zuglo_14 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5
Hali "frimi"!

A "0"-ért kár felkapni a vizet, ez csak azt jelenti, hogy észre vette, hogy nyitottál egy topic-kot, de néha ötletesebben szokták megoldani. pl: "0" ötletem van, vagy "0" tippem van, stb.

Nézz körül a topic-ok első hozzászolásaiban :-))),
(Chello-társ)

Ha még esetleg nem ismernéd, javaslom a honositomuhely.hu-t is, magyar nyelvű progik garmada.

frimi Creative Commons License 2002.01.19 0 0 4
THAS-nak és ZUGLO_14-nek köszönöm a tanácsokat, a tippeket kipróbálom!

Törpcynek pedig üzenem, hogy te magad vagy egy nagy 0. Ha figyelmesebben elolvastad volna, amit írtam, vagy netán elgondolkoztál volna a leírtakon, akkor rögtön megérthetted volna, hogy nem vagyok teljesen kezdő, hiszen a ConMet-et sem én csináltam, hanem a Szoftvebázisról töltöttem le emlékezetem szerint vagy két éve. De ha linkekre van szükséged, akkor csak írj! Szívesen segítek! :-)))
Üdv
Frimi

Thas Creative Commons License 2002.01.19 0 0 3
Ha esetleg még nem tudnád, a www.broadband.hu címen a "Forgalom" -ra kattintva kiírja, hogy a hónap elejétől mennyit forgalmaztál. Hogy ezt miért nem a chello.hu-ról lehet elérni, az rejtély....

Üdv.: Thas

Előzmény: frimi (-)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 2
Hali!

Ez ügyben a javaslatom: "MyVitalAgent", esetleg keres rá a google.com-on a "vaconsmrl.exe"-re.
(mert ez a telepitője :-)!)

Mindent tud ebben a kategoriában.

Törpcy Creative Commons License 2002.01.19 0 0 1
De, hogy ne maradj szoftver nélkül, ezért 1-2 tipp, honnan tudsz ilyet beszerezni (jelzem, tapasztalatom nincs a progikkal, valamint a lista a teljesség igénye nélkül készült) :
tucows
szoftverbazis
letoltes.lap.hu
Előzmény: frimi (-)
Törpcy Creative Commons License 2002.01.19 0 0 0
Akkor itt 1 nagy 0.
Előzmény: frimi (-)
frimi Creative Commons License 2002.01.18 0 0 topiknyitó
Hi!
Ujként mindenkit üdvözlök!
Segítséget szeretnék kérni. Chello ügyfél vagyok és szeretnék egy olyan szoftverhez jutni, amely méri napi-heti-havi összegzésben a kapcsolat alatti adatforgalmat - lehetőleg egy letöltési sebességmérővel együtt. De az utobbi számomra kevésbé érdekes!
Korábban a Connection Meter-t (ConMet) hasznaltam, ami dial-up szoftver volt, de ez nem alkalmas kábelre.
A tippeket köszönöm!
Frimi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!