Keresés

Részletes keresés

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 9 órája 0 0 21843

Kupameccs spanyolul, ha van még vkinek kedve hozzá...:

Idioma: Español/Liga tv
Formato: 1080 .ts.
Tamaño: 5 gb

https://ydray.com/get/t/u1776552237812srpbb1a2a874483abD

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 19 órája 0 1 21842

Pontosan. Ez a bíró is egy fasz. Almada is hülye volt.

A harmadik góljuk előtt meg ez a védekezés baszki, ellenfélnél a labda, Griziék meg futnak kifelé, szabadon hagyva a második hullámban a kapunk elé érkező támadókat. Grat.

Előzmény: Goitzsche 1 (21839)
Goitzsche 1 Creative Commons License 28 órája 0 1 21841

Emberhátrány,fiatalok...-egy bizonytalan Oblak,egy a Csapatot nehéz helyzetbe hozó Almada,egy közepes Baena,egy szintén közepes Normális,küzdő,persze hibázó fiatalok,bár  nem nekik kell megnyerni a meccset...-Azt kell mondjam hogy ,hozzáállás tekintetében nálam maradna Nico,valamilyen segítséggel ,de le kellene alkudni az árát, és természetesen sok mindent át kell beszélni vele,időigényes,törődést igényel,de mint írtam megvan benne az alázat,és ha rendesen fel lenne építve, szerintem jó szezont futhatna be...Baena és Almada... az áruk,teljesítmény arányos tudásuk,hozzáállásuk alapján nem hiszem hogy kell maradniuk... 

Goitzsche 1 Creative Commons License 30 órája 0 0 21840

Nico szenzációs duplája...

Goitzsche 1 Creative Commons License 30 órája 0 0 21839

A kiállítás előtt szerintem szabálytalan volt az ellenfél...de Almada sokadik könnyelműsége a szezonban....

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 1 napja 0 0 21838

Kezdő:

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 1 napja 0 1 21837

Keret

Goitzsche 1 Creative Commons License 3 napja 0 0 21836

Dr,akkor ha a sorsolás és az eredmények függvényében nem kell játszani egyik divattal sem,és úgy nyerjük meg a kupát akkor az semmi komolyat nem ér...viszont ha mindkét divatot meg kell verni a kupa elhódításáért akkor az egy komoly fegyvertény...-Mivel ez a két formula nagyon ritkán (se) jön össze így,ezzel az alkalommal illett volna élni...hogy legalább legyen miről beszélni évek múlva...ne az legyen,hogy voltak jó játékosok,és rosszak,voltak kiemelkedő meccsek,meg nagyon rosszak,de kupát azt nem sikerült nyerni egyet sem...-és persze a BL teljesen más...de..ne kelljen már  kupáról,bajnokságról lemondani,kész tényként kezelni, hogy tudok olyan kezdő Csapatot kiállítani, amely szinte minden ellenféllel szemben megállja a helyét,de a kiegészítő játékosaim(cseréim) nem alkalmasak komoly eredmények,(nem rész)elérésére...   

Előzmény: Doctor Morreau (21835)
Doctor Morreau Creative Commons License 3 napja 0 0 21835

Őszintén szólva engem a kupa egyáltalán nem érdekelt önmagában. 

A lényeg úgyis a hátralevő három meccs a BL-ben...

Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 1 21834

Mind igaz...én pedig csak a tegnapi benyomásaimat írtam le ,igaz több játékosra nem csak a tegnapi napra illik a megállapítás...,így is sokkal jobbak voltunk a játékban..csak egyéni hibák,és a tragikus helyzet kihasználás miatt veszítettünk..a leírás illeszthető viszonyításként..de ha a vissza nem térő alkalmat nézzük ez hatalmas hiba lesz a szezont illetően...bár a következő gondolatom pedig az hogy fingom nincs hogy melyik arcát mutatja a Csapat az Arsenal ellen,mert ha a tökéleteset,akkor simán tovább is mehetünk,és egy BL döntő azért valami más...:-)  

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (21833)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 4 napja 0 2 21833

Azért azt se felejtsük el, hogy a szocik múlt hétvégén játszottak utoljára bajnokin, mi meg élet-halál harcot vívtunk kedden a BL-továbbjutásért, valamint az ő elmúlt 6 bajnokijuk alatt mi 10 meccset játszottunk le, és ez sajnos meg is látszott a játékunkon.

Plusz az egyéni hibák, plusz a sérültek.

Menni kell tovább.

Előzmény: Goitzsche 1 (21829)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 4 napja -1 1 21832

Hagyd, debil. (Szerintem Ciprián jár át ide élvezkedni, de ki nem szarja le.)

Előzmény: Goitzsche 1 (21827)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 4 napja 0 0 21831

Atletico Madrid-Barcelona
Bajnokok Ligája 2025/2026
Negyeddöntő 2. forduló
2026.04.14

10 perces hosszú összefoglaló stadionhanggal (RTL+ HD):
https://mega.nz/file/lt9V0JTI#4kKKVeAmHNADDywwn1xkzrwrvDSwPzdzbtyaFWlX4LU

Online nézhető.

Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 1 21830

Barrios és Hancko pedig hiányzott...ezt elfelejtettem..

Előzmény: Goitzsche 1 (21829)
Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 0 21829

Így leülepedve..gondolatok a tegnapi  meccsről...-Normális árnyéka önmagának,idekerülésekor meghatározó,kiváló játékosból,egy Lenglet feletti, jó közepes szintű játékos benyomását kelti...Musso követett el hibákat,de ritkán Oblaknál is fordult elő ilyesmi..- Ruggeri sem a szebbik énjét mutatta..Koke ,Gio számomra gyenge,illetve nem meghatározó teljesítményt nyújtott..-Nem értettem,nem értem hogy miért nem játszik egy teljes mérkőzést Ademola..kapura bármikor veszélyes labdarúgó..-Grizi tompább volt a szokottnál...-Almada sajnos nem tud elszakadni,a grundfocis,öncélú játékától,vagy lehet úgy is értelmezni, hogy ebben a Csapatban nem eredményes a játéka...Baena szintén mélyen van a gödörben,nem érthető hogy miért,mivel láttuk már nagyon jól is focizni...Alvarez végzi a dolgát,ha nem is tökéletes,de zseni...-Marcos egy érett kiváló játékos,nem hibátlan,de konstans magas színvonalon játszik...-Cardoso végre szerezhetett volna komoly önbizalmat,de elbaltázta a ziccert...A Szőr fut,üt, vág,harcol... ennyi a pozitívum...- Pubill most nehezebben értette Normális bizonytalanságát,de tartom,az év felfedezettje a Csapatnál...   

Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 0 21828

1.Nem hasonlítanám a döntőt,egy két meccses párharchoz....2. Míg nálatok 1 meghatározó sérült játékos volt,addig nálunk jóval több...-arra sem lehet fogni hogy a kiállítások jogtalanok voltak,illetve azért a játék képe valljuk be teljesen más volt mint a tegnapi... 

Előzmény: s51es (21824)
Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 0 21827

Nem tudom mire vélni a mínuszt,bár gondolom nem a leírtakhoz tartozott...a Szocik tényleg csak alibiztek..első perces nem figyelés,és egy meggondolatlan kapushiba...rendben... válasz 2db kidolgozott helyzetből való góllövés. plusz..Cardoso kimaradt hatalmas ziccer,---Alvarez kapufa,A Szőr elcseszett fejesei,amiből egynek illett volna bemenni, Marcos lövése...stb...stb...aki látta tudja mi történt...  

Előzmény: Goitzsche 1 (21821)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 4 napja 0 1 21826
s51es Creative Commons License 4 napja -1 1 21824

Kb. mint nektek ellenünk... :)

Előzmény: Goitzsche 1 (21821)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 4 napja 0 1 21823

Ennyi.

Előzmény: Goitzsche 1 (21820)
Goitzsche 1 Creative Commons License 4 napja 0 0 21822

Ha vége van a szezonnak lehet ismét Csapatot építeni....-ha meg lett volna a kupa,akkor esetleg az mondható,hogy formázni....-Most is kiderült hogy egyéni hibákból,el tudunk intézni egy meccset ,nálunk gyengébb,alibiző ellenféllel szemben is...-

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja -1 0 21821

Bassza meg, ez tényleg jól el lett baltázva....egy olyan ellenfél ellen akinek nem sok köze volt a meccshez...

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja 0 0 21820

Nem lehet ekkora helyzeteket kihagyni...Cardoso,Szőr....Marcosnak nem volt szerencséje...

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja 0 0 21819

Alvarez hihetetlen....

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja 0 0 21818

Koke,Gio maradt...a két leggyengébb...ez így nem jó...

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja 0 0 21817

Ahogy írtátok,elég balfék ez a bíró...-a szabálytalanságokat elég hülyén ítéli meg...

Goitzsche 1 Creative Commons License 5 napja 0 0 21816

könnyelműek vagyunk...

Eddie Caplan Creative Commons License 5 napja 0 1 21815

Lookman nagy igazolás volt. 

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 5 napja 0 0 21814

Kezdő:

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 5 napja 0 0 21813

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!