Keresés

Részletes keresés

Feles Elek Creative Commons License 2002.01.16 0 0 43
Nem! vannak még itt rajtad kívül ízléstelenek:
tegnap ugyan belealudtam, de ma reggel a szökásos szöszmötölés közben (KV, cigi, morfond, hogy felkeljsek-e, vagy sem) megnéztem az ismétlést, s kiderült, tegnap mégsem álmomban láttam ezt az okkultkoncentrátumot.

Nem tudom miért csak a katolikus egyházat emlegeted (csak nem a Mária jelenés miatt?). Az efféléket szvsz a protestánsok még nagyobb szkepszissel fogadják.
Mondjuk én hiányoltam Nostradamust, mint az elhangzottakat alátámasztó független forrást...

Előzmény: Monsieur Danflou (41)
Montefiore1 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 42
ugyan, ez csak ujjgyakorlat volt az "Alcsútdobozi Mária-jelenések" c. sorozathoz, amely a Magyar Közlönyt lesz hivatva helyettesíteni.
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 41
A francba is, mindenkinek ilyen jó ízlése van :)
Én oda lettem szegezve a képernyőhöz.
Előzmény: Perillustris (39)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 40
Biztos az is borzalmas volt, de itt volt egy minőségi fejesugrás a bányabéka segge alá.
Ez olyan volt, mintha egy közlekedésbiztonsági műsor arról szólt volna, hogy Isten és a Sátán már úgyis mindent lezsírozott, hogy mi várható, azt a sajószögedi falu bolondja a hejőkürti körzeti megbízottak neveinek permutációjából már kiolvasta és megmondta, de nem kell beszarni, mert ha imádkozunk, akkor a nem becsatolt biztonsági öv is életet ment.
Előzmény: blackhole (37)
Perillustris Creative Commons License 2002.01.16 0 0 39
1 percig bírtam...
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 38
Én is erre tippeltem az "a trink" alapján :)
Előzmény: Azesz ben Pónem (36)
blackhole Creative Commons License 2002.01.16 0 0 37
Meg, persze.

Nemrég láttam az egyik adást. A beharangozóban aztat mondotta a Szanisz ló, hogy
Oroszország a téma. Erre az anyag 2/3a azzal telt, hogy az interjúalanyok a családjuk
történetéről beszéltek, vagy épp kedélyesen vodkáztak Sz. lóval, vagy ahogy az egyik
bemutatta a falut, ahol élnek: "az x yovics z háza, most építtetett szaunát mellé...".
A maradék fele vágókép, úgyhogy maradt az idő kb 1/6a (szétszórva) az érdemi
résznek, ami olyan is volt. Szal ilyen előzmények után nem meglepő ez a faszság se.

Azesz ben Pónem Creative Commons License 2002.01.16 0 0 36
A második része, csak vodkázásról upgradeoltam indexezésre, a 21. század magyar szenvedélybetegéségre. :-D
Előzmény: Monsieur Danflou (35)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 35
Az "odem yesodo meyofer vesofo leofer" vagy a "beyne-leveyne iz git a trink bronfin" jelenti azt, hogy "de közben jólesik egy kis indexezés"?

Előzmény: Azesz ben Pónem (34)
Azesz ben Pónem Creative Commons License 2002.01.16 0 0 34
Odem yesodo meyofer vesofo leofer - beyne-leveyne iz git a trink bronfin
Porból véttettünk és porrá leszünk - de közben jólesik egy kis indexezés.
Előzmény: Monsieur Danflou (32)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 33
Ha fotó is volt, akkor biztos igaz :)
Előzmény: Derek (31)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 32
És gondolod, hogy a purgatóriumból szabad lesz nekem indexelni?
Vagy neked -- na, hadd eresszek meg egy hízelgő jóslatot -- Ábrahám kötényéből?
Előzmény: Azesz ben Pónem (30)
Derek Creative Commons License 2002.01.16 0 0 31
"De esetleg azt beláthatod, hogy ha te igényled is az ilyen alternatív információkat és spekulációkat, akkor ezen igényedet a supermarket tabloidokból bőségesen kielégíthet"

Eppen tegnap olvastam a penztarnal, hogy Clintonnak egy harommellu internje van most eppen es ott volt a foto egy csocsos faros harommellu norol amint eppen Billy boy-ba karol.

Előzmény: Monsieur Danflou (27)
Azesz ben Pónem Creative Commons License 2002.01.16 0 0 30
A virtuális világ(ok)nak sosem fellegzik be míg egy chip is marad!
Előzmény: Monsieur Danflou (29)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 29
De ha bejön a jóslat, és vége lesz a világnak, akkor hogy fogunk tudni vitatkozni róla egy másik topicban :)?
Előzmény: Skyriderguy (26)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.01.16 0 0 28
Monsieur Danflou az én Huxley-m. :-)))
Előzmény: Monsieur Danflou (27)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 27
No ez az, Nostradamus.
Ha neked Nostradamus nem humbug, akkor aligha lehet téged észérvekkel meggyőzni.
De esetleg azt beláthatod, hogy ha te igényled is az ilyen alternatív információkat és spekulációkat, akkor ezen igényedet a supermarket tabloidokból bőségesen kielégítheted. Az ilyesmi, ahogy alant Derek olvtárs írta, nem való egy közszolgálati televízió hírműsorába.
Előzmény: Skyriderguy (24)
Skyriderguy Creative Commons License 2002.01.16 0 0 26
Abban egyetértek, hogy egy kicsit szirupos lett a vége, meg közben is meg lett ám szerkesztve de nagyon! Én azonban mégsem zárkózom el elöle teljesen.
Ami nem azt jelenti, hogy feltétel nélkül befogadom!
Talán egy két év múlva egy hasonló topicban megvitathatjuk majd a dolgot újra. Mi az ami bejött, és mi az ami nem!
Előzmény: pindiy (23)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.16 0 0 25
Lehet, hogy a Szaniszló arra spekulál, hogy a pokolra menet legalább nem kell majd gumicsizmát húznia, mivel előtte kikövezi az utat :)
Előzmény: pindiy (23)
Skyriderguy Creative Commons License 2002.01.16 0 0 24
Nostradamust is hülyének nézték, pedig ö is valahogy ilyen stílusban nyomta.
Aztán valami bejött, valami nem,de az egész akkor sem humbug.
Előzmény: Monsieur Danflou (21)
pindiy Creative Commons License 2002.01.16 0 0 23
"A Szaniszló azzal fejezte be, hogy azért reménykedjünk, jóra törekvéssel a Sátánt is le lehet győzni."

Hát igen a pokolba vezető út csuppa lyószándékkal szok lenni kikövezve::))

Előzmény: Monsieur Danflou (8)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.01.16 0 0 22
öööööööööööööö, igen az elébb elmagyarázták miról is van szó.
Tehát, nekem, ha vki azt mondja, h a Föld banán alakú, akkor azt nem újszerű megközelitésnek tartom, hanem ostobaságnak.
Előzmény: Skyriderguy (20)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.15 0 0 21
A balkáni helyzetnek van számtalan okos, kevésbé okos, hihető, hihetetlen magyarázata. Ezeket "egyetlen igaz út"-ként összefoglalni botorság. Ugyanez vonatkozik a világhelyzetre.
E magyarázatok alternatívájaként felfogni, hogy négy szerb balfasz nevéből valami homályos értelmű jóslatot lehet kiolvasni, hát ne haragudj
Előzmény: Skyriderguy (16)
Skyriderguy Creative Commons License 2002.01.15 0 0 20
"semmi kézzelfogható bizonyiték nem támasztja alá pl a nevekkel való játszadozást. "

Te bírod a szerb, vagy ahorvát nyelvet? Ha nem honnan tudod, hogy a levezetése nem volt helyes. Egyébként ezt a fajta összehasonlítosdit azt hiszem etimológiának hívják és ezze próbálják többek között bizonyízani, hogy honnan is jöttünk mi magyarok. Ha oda elég tudományos, ide miért nem az? ( És ez már nem hit kérdése.)

"Ja, persze némileg olyan, mint a hit. Ha elfogadom Isten létét, minden megmagyarázható."

Ezzel egyet értek, én csak azt akartam mondani az elöbb, hogy talán nem szabad minden újtól elzárkózni, csak azért mert eddig még nem volt ilyen jellgü tapasztalatunk.

Előzmény: Arnyeklovas (19)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.01.15 0 0 19
Jaj!

Talán kicsit félreérthető voltam.
Azért ostobaság, mert semmi-de-semmi kézzelfogható bizonyiték nem támasztja alá pl a nevekkel való játszadozást.
A Máriajelenés is érdekes, de azért nem kéne a politikába belekeverni. (Nálunk persze egyre inkább megteszik, dehát ez is egyfajta politika, ugye...)
És ne feledjük Occam borotváját, azaz a sok út közül válasszuk a legegyszerűbbet, s ez a névmagyarázos meglehetőzen alaptalanak bizonyult.

Ja, persze némileg olyan, mint a hit. Ha elfogadom Isten létét, minden megmagyarázható.

Előzmény: Skyriderguy (16)
Bibike Creative Commons License 2002.01.15 0 0 18
Én is elkeztem nézni, de kábé 5 percig birtam nézni...
repeant Creative Commons License 2002.01.15 0 0 17
Mi volt???????
Skyriderguy Creative Commons License 2002.01.15 0 0 16
Úgy gondolod, ha te nem tudsz hinni benne akkor ez csakis ostobaság lehet?(elözöleg ezt írtad)
Én láttam végig és valóban meglepö volt, de talán nem is annyira ostobaság. Én sem vagyok hívő ember és tényleg fura volt az arc amit a füstből kihámoztak, de attól, hogy mi nem hisszünk benne, attól még lehet egy ilyen megközelítése is a dolgoknak, nem?
A szóbanforgó helyet ismerem, mert egy horvát nemzetuségi ismerösöm járt ott. Ö hisz ebben és még rajta kívül nagyon sokan,annak ellenére, hogy a Vatikán nem ismei el a helyet hivatalos Mária kegyhelynek(vagy hogy is hívják)
Dehát ki volt ott amikor Isten átadta a papok és Pápa kezébe a döntést ilyen dolgokban? Senki.
Nekem azért volt szimpatikus és érdekes az összeállítás, mert ez egy teljesen más oldaláról világította meg a dolgokat mint, ahogy eddig megszoktuk.
Ha igaz, ha nem, szerintem nem kéne ilyen kategorikusan elitélni, mert lehet, hogy jövöre kiderül, mi gondoljuk rosszul.
Volt már sok "egyetlen igaz út" amiröl kiderült, hogy létezik alternatívája, söt néha nem is egy!
Előzmény: Arnyeklovas (11)
Monsieur Danflou Creative Commons License 2002.01.15 0 0 15
Hogy Mária-jelenésről volt szó, csak sugallta a Szaniszló. Szép, fiatal, huszonöt év körüli nőről hablatyolt, aki a béke királynőjeként mutatkozott be, és utólag jósolt meg mindent.
Előzmény: Arnyeklovas (11)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.01.15 0 0 14
Sima ostobaság volt.

Dehát ne az én adóforintjaimból nyomják ezt a sok butaságot! Hogy tele vagyunk vallási műsorral, meg ünnepséggel, meg magyarfocival, az még elmegy, de ez!

Előzmény: Tank (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!