Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.16 0 0 59

Csináltam egy programot, ami SZÁNDÉKÁBAN hasonló, kivitelezésében minden részt tekintve más.

 

https://paintedhands.life/download_hu.html

SullaFelix75 Creative Commons License 2018.02.05 0 0 58

Van még valaki aki játszik vele :) ?

Silence34 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 57

Üdv, be lehet úgy állítani a játékot h az ellenfelek ne zaklassanak se azzal h a technológiámat vennék meg se azzal ha a részvényeimet?

lakydavid Creative Commons License 2015.11.05 0 0 56

Van itt olyan, aki szívesen belevágna egy Capitalism 2-höz hasonló MMO játék fejlesztésébe?

Ha igen, akkor írjon nekem az lktsdvd@gmail.com-ra egy emailt és meghívom egy sörre beszélgetni erről ;)

Silence34 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 55

üdv olyat lehet h ne zaklassanak az ellenfelek, se azzal h a technológiámat akarják megvenni, se azzal h a részvényeimet?

blaszlo7 Creative Commons License 2012.05.08 0 0 54

Sziasztok. Mit is írtam 2008-ban ide ebbe a fórumba?

 

"Sziasztok.   Szerintem, a ránk zuhant gazdasági válságban ingyen osztogatni kéne ezt a játékot, hogy több ember felkészültebb legyen, amikor anyagi nehézségek érik. Természetesen nem a gond megoldását hozná a Capitalism 2-vel történő játék, hanem a rálátást segítené játékosan."

 

Lehet, hogy nem tartanánk itt.:)

blaszlo7 Creative Commons License 2010.09.23 0 0 53
Sajnos a játék nem került ingyen a piacra. Egy kis túlzással mondhatnánk, hogy látjuk is az eredményét.

Jöhetne egy frissítés, vagy egy teljesen új, a mai világnak, helyzetnek megfelelő játék.
Addig is ajánlom mindenkinek, szánjon rá egy-két órát. Megéri.
blaszlo7 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 52
Sziasztok.

 

Már megint valami bizsergő érzés kerülget, hogy levegyem a polcról a játékot.

Legalább a játékban gyűjtsek egy kis pénzt, ha már a valóságban ez nehezen lehetséges.

 

Azért még küzdök az érzéssel, mert jelenleg  ezzel foglalkozom.

 

 

gador Creative Commons License 2008.11.28 0 0 51
Nagyon jó ötlet! Bár inkább 10 forintáért adjuk, mint ingyen... mert ugye semmi nincs ingyen (nincs ingyenebéd), csak a bankoknak...
blaszlo7 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 50
Sziasztok.

 

Szerintem, a ránk zuhant gazdasági válságban ingyen osztogatni kéne ezt a játékot, hogy több ember felkészültebb legyen, amikor anyagi nehézségek érik.

Természetesen nem a gond megoldását hozná a Capitalism 2-vel történő játék, hanem a rálátást segítené játékosan.

 

gador Creative Commons License 2008.11.12 0 0 49
Bár már nagyon rég játszottam a játékkal, emlékeim szerint ilyen butaságokat az angol verzió sohasem csinált. A multiban bennevagyok, bár én kevésbé vagyok ügyes! ;)
pilcs00 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 48
üdv! hát tényleg nem zsong itt az élet a forumon, pedig tényleg egy remek játékrol van szo,nekem is kb magyarországi,illetve az 1000ft-os nagy kosárban turkálos megjelenése ota megvan,és legalabb évente játszogatok vele néhány pályát. és persze várom a folytatását, ami nem hallat magárol :)

ubisoft.com honlapján megnéztem,és a játékok között minden játék mellett ott van a kis ikon,hogy "info",és "buy",de a capitalism2 mellett már nincs ott a vételi lehetőség,nem teljesen értem az okát. kiváncsiságbol letöltöttem az online játék lehetőségét biztosito,a cd által felajánlott dolgokat,regisztráltam...és csodák csodája,azon az oldalon már nem is lehet ezt játszani,csak 5 ujabb,modernebb játékot. hoppá.

és amiért elkezdtem emberi ellenfelek után nézni,és amiért írok most ide a forumba: rájöttem,hogy a gépi ellenfél annyira suta és bugyuta egy idő után,ha az ember már megtanul játszani rendesen,hogy bosszanto. viszont itt többen írtátok,hogy 200%on már az egyetlen cél,hogy ne csődölj be. én pont erre a kihivásra vágytam már,ezért belevágtam. és meglepő modon ugyanugy elgyaláztam a 9 gépi ellenfelet kb 1,5 játékév alatt,és nem igazán értettem. nekem a magyaritásos változat van meg,lehet valami hiba csuszott bele? akiknek esetleg angol verzio van, tapasztaltatok hasonlot? pedig én régröl,amikor játszottam vele,nem emlékszem ilyenre,sőt,meg is szenvedtem sokszor az életbenmaradásért kisebb nehézségi szinteken is. kiváncsiságbol beállitottam azt az opciot az egyéni játék beállitásakor,hogy lássam az ellenfél üzleti titkait,azaz a gyárak és farmok,boltok szerkezetét,azt a 9 kockát.

és a tanulságok: lehet,hogy megsérült egy file,lehet kiprobálom,hogy ujratelepitve milyen. mindenesetre régen ezt én nem tapasztaltam.
a gépi intelligencia tragikus nálam jelenleg. miután 1,5 év után elértem kb 30 millio éves profitot (200%on), míg a gépi ellenfeleknek,akik ugye 6-700 millioval kezdtek,nem 10zel,mint én, -20-30 millio volt az éves veszteségük. na itt eluntam,és elkezdtem modellezgetni a dolgokat,lefuttattam 20-30-40 éveket,hogy megnézzem mi történik. hát igazábol semmi. hiába van rengeteg pénzük,nem használják semmire. nyitnak egy farmot,egy gyárat, 1 honap mulva bezárják,és egy hét után nyitnak egy ujat. közben persze a föhadiszállásbol inditanak képzési programot,felképzik a munkásokat 3-4es szintre,majd bezárják,és nyitnak ujat. 10millioban mérhetök a veszteségek. és ebből a rengeteg pénzböl,azt hittem,felvásárolnak mindent...de nem! arra megy el,hogy vonja le belöle évente a rengeteg veszteséget. 40 év alatt 4 városban összesen 4-5 bányát,olajkutat vagy favágot nyitottak 10en együttvéve...és ha kimerül a tartaléka a bányának,és már nem termel,akkor nem szünteti meg,hanem hagyja,hogy havonta vonja le a több 100ezer minuszt,a játék végéig, akár még 20-30-40 évig.
aztán gondoltam hátha csak nagyon beletrafáltam a jo üzletbe,kiprobáltam ugy,hogy játék elejétöl fogva nem csinálok semmit,és lepörgettem 40 évet,hogy mit kezdenek magukkal. ugyanazt. lesz egy- két gépi játékos,aki eléri a 200-300,esetleg 1000 dolláros részvényárfolyamot,de amugy kelnek-feküdnek. és megjegyzem,a "helyi" erők levételével a játék megtervezésekor,vagy kikötök hozzáadásával sem lett jobb a helyzet.
ja,és ha én veszek bányát,akkor már rendel tőlem mindenki,és elkezdenek ezerrel müanyagot gyártani,stb. de maguktol nem alapitanak bányát! 600 milliobol! érthetetlen. ráadásul legtöbbször csak gyártanak valamit,és nem nyitnak hozzá kiskereskedőt. igy ha nem veszik töle a cuccot,vagy megváltoztatják a gyártott dolgot,vagy igy marad a gyár 3-5 évig,aztán bezárják, 70 millios veszteséggel. teljesen értelmetlen az egész.
vagy pl ha eladok nekik egy lakást vagy üzletházat,nem változtatják meg a bérleti dijat,soha! inkább megvárják,míg nagy minuszt termel,lecsökken az értéke,megporbálják eladni,és ha nem megy,lebontják. de a bérleti dijat nem csökkentik!

korábban szanaszétreklámozták minden árujukat,és vért kellett izzadnom,hogy lépést tartsak a minőséggel,pedig fele iylen nehéz fokozat volt.
egyszoval,ha más is tapasztalt ilyet, illetve ha az angol verzios tulajdonosok nem tapasztaltak ilyet,kérlek jelezzétek! én eddig nem láttam soha iylen bénázást a gépek részéről,ezért nem értem. bár nem tul bonyolult a beállitási felület, de...ki tudja,lehet hogy valamit elállítottam? vagy megsérülhetett egy file? ez egy igazán jo játék, és nem szeretném a süllyesztöbe rakni, inkább veszem meg ujra,minthogy lemondjak rola :D

ui: emberek ellen is volt szerencsém tesztelni, és - az "emberi" hülyeséget és hibázásokat leszámitva:))) (amitöl amugy érdekes lesz a játék) - ott ilyen galibák nem történhetnek :) akinek van kedve játszani,jelezze!
blaszlo7 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 47
Évente egyszer csak leporolom ezt a kiváló játékot.
Kiváló, de azért már készíthetnének egy frissítést, ami jobban tükrözi a mai világot.
gador Creative Commons License 2007.02.08 0 0 46

Én is! :)

 

Kár, hogy nincs már senki, aki ezzel játszana... :(

Előzmény: blaszlo7 (45)
blaszlo7 Creative Commons License 2006.02.28 0 0 45

Megint kedvet kaptam a játékhoz, ezért előre hozom a topicot.

Ave Creative Commons License 2005.09.10 0 0 44
Hi! Észre sem vettem, hogy él a topic! Játszottam veled egyedül aztán eluntam magam 200% nehézségi fokozaton :). Ha már nem mentem csődbe jónak éreztem magam. Ingatlan kereskedelemre hajtottam rá :)! Szépen kúszott felfelé az ingataln és a cég értéke... csak ugye lassan. Aztán rájöttem mire jó a cég központ és azután már fiezetésem is volt. :). Vettem magamnak villát. Szoktatok vezetőket alkalmazni?! Amikor játszotok egy-egy területre koncentráltok mint pl. ruházat, élelmiszer ... vagy mindent bekebeleztek? Üdv!
Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.09.01 0 0 43

Valaki egy multit?

 Van még rajtam kívűl valaki aki játszik ezzel a játékkal?

 

Cserélhetnénk mentést is. Kiváncsi lennék, hogy mások hogyan játszanak.

Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.18 0 0 42
Ja, aszittem, h a hawerodé!!! Na mindegy! Akkor rendben! Ha neked jó az este 8 körüli idő, az úgy faja! Bár nekem egész nap jó, legalábbis most kerek egy hétig, asszem jövő7 péntekig (vagy csütörtökig, most így nem is tudom)! Na akkor holnap zúzunk egyet, ha a gép be van kapcsolva, akkor az msn is működik! Legalábbis ha nem én, akkor a tesóm be van jelentkezve! Na jelezzé, h holnap mikor, én gépezni fogok!!! Üdv...
Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.18 0 0 41
Mi a baj a régi msn címemmel? Hiszen tudtunk kommunikálni. Amúgy jó az időzítésed, mert nekem meg most járt le a szabadságom. Nagyobb baj viszont, hogy tatarozzuk a házat is, szóval nem sok időm lesz a következő 1 hétben. De ha lesz egy kis időm, akkor nyomhatjuk. Ez valszeg az este 7 utáni időszak lesz a részemről. Nem tudom, hogy te hogy fogsz ráérni... nyaralás miegymás
Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.18 0 0 40

Na csumi!

 

Hallod sanya, csinálj magadnak egy új msn címet, nem nehéz, mindössze egy email címet kell megadni jelszóval. Mert így talán többször tudunk gyakorolni... Mostanába ráérek, hála szabadság...

 

Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.14 0 0 39

Jó hír azoknak, akik multiban akarnak játszani, hogy tegnap 3 óra kínlódás után sikerült rájönnünk arra, hogyan működik. Már le is nyomtunk egy derbit Theoval. A rossz hír az, hogy max 2-3 ember játszhat, mert afölött már nagyon beszaggattna.

Na üdv mindenkinek.

Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.13 0 0 38

Ejh, akkor meg van bocsátva minden szesztestvérem:)

 

Na beizzítottam az MSN-t az egyik haver segítségével (nem volt feltelepítve, anélkül meg nehezen működik), és kellene az e-mail címed a partnerfelvételhez, mert ami itt az indexen van megadva, az nem működik. Az enyém az gladi1@freemail.hu.

Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.13 0 0 37
Nem nehéz az msn-nel küzdeni! Install, oszt kész! DC-n fent szoktál lenni? Vagy esetleg utolsó esélyként csetponthu... :-o
Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.13 0 0 36
Jahhhjjj, én is itt wok he! :-))) Délig aludtam, tegnap Sörmű volt! Úgyhogy mégse lett volna jó nekem se vagy mi... :-))) Na jelezzé! Hogy legyen?
Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.13 0 0 35
itt vagyok, de minek...
Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.13 0 0 34
Én már itt vagyok. És te?
Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.12 0 0 33

Van msn-em, de nagyon láma vagyok hozzá, és nem tudom belőni, de valamit kitalálok, mert tényleg jobb lenne azzal kommunikálni. A barátnőkérdés részemről is megoldva, lekoccolt a Szigetre.:) Ma este már túl sok a nedü bennem, ezért gondoltam holnap reggel 10-kor itt találkozhatnánk, aztán nyomjuk, amíg bírjuk.:D

 

 

Előzmény: Theodore-Judd (32)
Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.12 0 0 32

Hajhaj!

 

Most megyek barátnémért, kb. éjféltől ráérek kapitalizálódni... :-D Van msn-ed? Az jó lenne, mert könnyebb lenne még kommunkálni is! Na jelezzé ízirájderbe... :-DDD

 

Nagy Sanyi Creative Commons License 2005.08.12 0 0 31

Üdv Theo!

Elvileg itthon vagyok hétvégén, úgyhogy nyomhatjuk bármikor. Nekem is magyar verzió van! Nagyon formában vagyok, 1998, 400 milla éves proft, minden városban média.:)

 

 

Előzmény: Theodore-Judd (30)
Theodore-Judd Creative Commons License 2005.08.10 0 0 30

Na üdv Sanya!

 

Tehát én tuti benne wok, itthon működik is, szerintem beszéljünk meg egy időpontot (pl. 7végén) oszt' akkor próbálkozzunk vele... Nálam magyar van!!! Na jelentkezni minél többen mindenki!!! Sanya gyúrjunk egyet 7végén??? :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!