Keresés

Részletes keresés

Amart Creative Commons License 2005.03.02 0 0 20
Van egy fél lavor magához való esze. Vajon a "kedves" jobbos társaság milyen szennyeket vágott volna a fejéhez, ha már Gyurcsánynak a KISZ titkárságot is mint véres kést lobogtatják? Kristálytisztán látta, hogy ide csak olyan ember merészkedjen akinek nem feltétlenül a komoly politizálás a stilusa, hanem a kicsinyes köpködés, a semmitmondó ügyek felfújása, a személye elleni támadások kezelése, és minden egyéb amit a Fidesz meghonosított a magyar politikai életben. Egy magára valamennyit adó politikus a mai szégyenteljes politikai stilust nem tudja magáévá tenni, a politikából, a magyarság sorsából nem tud cirkuszt csinálni.
pannonbetyár Creative Commons License 2005.03.02 0 0 19

Érdekes volt elolvasni, hogyan vélekedett néhány ember a 2002-es választások előtt.

Hogy Megyóval biztos a bukta! :))))

Nem tudni, mi lett volna Németh-tel, viszont hallottam őt megszólalni 2002-ben és furcsa érzéseim támadtak. Olyan volt a dumája, mint egy olyan emberé, aki nem vette észre, hogy "azóta" eltelt bő egy évtized.

Semmitmondó. Üres. Frázisokkal teli.

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.02 0 0 18
Visszavonult.
Rájött, hogy sokkal jobban megél, ha nem politizál !!!!!!!!:O)
petfol Creative Commons License 2005.03.02 0 0 17

Nem értek egyet. Németh Miklósból a helyzet csinált népszerű politikust, a rendszerváltás utáni idők politikai örlőmalmában teljesíeni egészen más volt.

Egyébként mintha azt olvastam volna, hogy Grósz papa hatalomátvételi tervéről ő is tudott...

 

Előzmény: MZ per X (-)
noir2 Creative Commons License 2005.03.02 0 0 16

NM-nak fogalma sincs a magyar poltikai életről, 1990 óta.

Amikor a kitüntetett  parkolópályáról hazaköltözött a Jánosi-féle "mélybaloldal" óhajtotta a saját élére állítani, de Miklósunk egy-két pohár tokaji elfogyasztása után is csak az 1989-s(ill az elötti) MSzMP-s stilusban tudott kommunikálni

 

de ideje volna a fidesz munkástagozatának Kádár-traktoros, MSzMP-s Szűrös-Pozsgay - Csintalan  vonalát Németh Miklóssal is bővíteni

:O)

Előzmény: MZ per X (-)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2005.03.02 0 0 15
A Dájcse Nikolausz köszöni szépen az érdeklődést és az aggodalmat amit iránta tanúsítotok, azt üzeni, hogy kitünően van és mindenkit üdvözöltet! (Hölgyeknek kézcsók!)
originalqszi Creative Commons License 2005.03.02 0 0 14
No és Daemon Hill???????????????????
wizes Creative Commons License 2005.03.02 0 0 13

Pofáznak, tanálgatnak sokan, hugy valóban a megjelent D209+10 =219 -es lista e a Németh Miklós féle.

Nem értem.

A faci él.

Vígan fiatalon frissen.

Meddig kussolhat, mer azé ez fontos, több embert tehetnek tönkre, pofátlansága-szótlansága  miatt??

Mé nem szólal meg:

Ez az!

Nem ez az!

Ennyi!!

Hm???

??

wizes.

 

F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.09.16 0 0 12

A linket meg elszúrtam, persze...

:-)
Előzmény: F. C. King Bastard (11)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.09.16 0 0 11

2004:

"FAZ: Gyurcsány miatt kilépett Németh Miklós az MSZP-ből"

:-)
szunetmentes Creative Commons License 2002.01.12 0 0 10
Tényleg sokáig tartózkodott külföldön, ha ezt akart.
Előzmény: Tzp (9)
Tzp Creative Commons License 2002.01.12 0 0 9
Egyszer mintha olyat is hallottam volna (bar lehet, hogy hulyeseg), hogy N.M. Fidesz-MSZP nagykoaliciot akart de ezt az MSZP nem akarta, igy ezert nem tudtak megegyezni.
MZ per X Creative Commons License 2002.01.12 0 0 8
Lehet, hogy egy szép napon a Szűrös - Pozsgai - Németh triumvirátus is a FIDESZ-ben fog kikötni? ;) Vagy netán egy újjáalakított SzocDem pártban?
MZ per X Creative Commons License 2002.01.12 0 0 7
Szalonna, tetszik a hasonlatod... :) Ilyesmiről lehet szó. Minden esetre, azt gondolom, hogy a spontán privatizáció eltűrése lehetett volna a legnagyobb vád N.M. ellen. Ez pedig valahogy eltörpül a többi pozitív személyes- és értékei mellett. Azért egy pártállamot vértelenül lebontani mégiscsak egy történelmi tett. Azon túlmenőleg, hogy szerintem az NDK-sok kiengedésében sokkal nagyobb szerepe volt, mint Gyulának. N.M. játa ki Gorbinál, hogy ezt megtehessék, viszont a kitüntetésekért már Gyuszi csápolt az első sorokban... Teljesen igaza volt, hogy egy ilyen kínálkozó alkalmat nem hagyott veszni és elhúzott Londonba. Így elkerülve azt a sárdobálást és azt a marakodást a koncért, amibe párttársai belementek az elmúlt évek során. Számomra ma is N.M. az egyik legtisztakezűbb politikus az MSZP-ben. S végül ne felejtsétek el azt sem, hogy honnan jött: sem körömletépős felmenő ági rokon, sem ÁVÓ-s papa, semmi ilyesmi. Önmaga küzdötte fel magát oda, ahova...
Előzmény: szalonna (6)
szalonna Creative Commons License 2002.01.12 0 0 6
"ami teljesen érthető, hisz évekig Angliában élt."

Ezt nehezen tudom elképzelni. Indiában ezelött száz évvel az volt a divat, hogy ha valaki elment a tengerentúlra, ami főleg Angliát jelentette, az elvesztette a kasztját, tisztátalanná vált. Csak rituális tehéntrágya-evéssel lehetett megtisztulni, a társadalom csak ezután fogadta vissza tévelygőt. Én nehezen tudom elképzelni, hogy ez az MSzP-ben is így lenne, mindenesetre Németh Milóssal saját párttársai etették meg a kérdéses anyagot.

Előzmény: Weiss Ádám (0)
MZ per X Creative Commons License 2002.01.12 0 0 5
Kösz. :)
Sokáig volt egy olyan gyanúm, hogy az első Gresco-s vádak után gyorsan előhozzák Németh Miklóst, mint adu ászt, mondván "sorry, de mi még válogathatunk is a jobbnál-jobb emberekből". De nem tették meg, s úgy tűnik, nem is fogják, hiszen ezzel már elkéstek. Teljes mértékben kiálltak Megyó melett. Majd meglátjuk milyen következményekkel...
Előzmény: Tzp (3)
Tzp Creative Commons License 2002.01.12 0 0 4
Szerintem nem tudtak megegyezni, igy N.M. nem vallalta a dolgot.
Előzmény: MZ per X (2)
Tzp Creative Commons License 2002.01.12 0 0 3
"Véleményem szerint ő lett volna az egyetlen hiteles politikus, aki méltó riválisa lehetett volna Orbán Viktornak. "

Egyetertek.

Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2
Ádám,
"Németh nem akart szerepet vállalni a magyar politikában"
Ezt Te el is hiszed? Ezért jött haza, s ezért járta az országot kortes-hadjáratban a nyár folyamán, hogy aztán ne vállaljon szerepet? Kizártnak tartom. Egyszerűen kigolyózták, nem kellett nekik egy ekkora formátumú politikus. Pedig Gresco Peti és ő közötte óriási a különbség...
Előzmény: Weiss Ádám (0)
RAMBO Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1
És hová tűnt Démon Hill?
Előzmény: MZ per X (-)
Weiss Ádám Creative Commons License 2002.01.12 0 0 0
Tévedsz, nem az MSZP utasította el Németh Miklóst, hanem Németh nem akart szerepet vállalni a magyar politikában, ami teljesen érthető, hisz évekig Angliában élt.
Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.01.12 0 0 topiknyitó
Szerintetek hol van ma Németh Miklós? Gondoljátok, hogy amikor becsapta az ajtót maga mögött a Közt. téren, ezzel ki is szállt a magyar politikából? Véleményem szerint ő lett volna az egyetlen hiteles politikus, aki méltó riválisa lehetett volna Orbán Viktornak. Az MSZP-nek viszont nem kellett... Inkább Gresco Petit vették be a "harmadik tenornak", akivel tutti, hogy elveszítik a választásokat, s akivel a saját sírukat ásták meg. Visszatér-e még, s ha igen, hol-, milyen formában Németh Miklós?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!