már beleolvastam, de az a nylevezet nem igazán nekem való:)
Most azt hiszem ezt fogom használni, de azért nem törlöm le az IE-t, mert mit lehessen tudni.
szóval: hülye vagypk. Ugyanis nyitogatja ez a szerencsétlen szorgalmasan, csak én ott kerestem az ablakokat, ahol az IE jelent meg. Ez pedig feljebb van.
Köszi ConfS a Ctrl+n-t használom:))
gyorsnak mindenképpen gyors
meg nekem tetszik is
csak (azt mondják az okosok) hogy a javascriptje el lett cseszve, ezért vannak oldalak, amelyek nem működik rajta rendesen (amúgy van topik az operáról, keress rá, érdekes)
új ablak: nem tudom hányas verziód van, de mindegyikben lehet új ablakot nyitni (sőt, még választhatsz is, hogy azok "egy operán belül" nyíljanak meg, vagy külön-külön - informatikusok most csukják be a szemüket:))
Akor már legalább keten vagyunk. Egyébként nekem ugy tűnik,mintha sokkal gyorsabban nyitna meg oldalakat. Visont vagy én vagyok hülye, vagy ilyen, de egyszerre csak egy ablakot tudok megnyitni vele:(
sziasztok.
letöltöttem az Opera6.5-öst iváncsiságból, de nem tudom miért is jó ez. Miben más mint a sime IE? Köszi a válaszokat.
Most egyébként ez fut.
Úgy látom már kijavították. Pontosabban kivették azt a bizonyos kódrészletet.
Az opera (5.12 build 932) useragent stringje (nálam):
"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98) Opera 5.12 [en]"
Eddig azt hittem, hogy az Identify as MSIE 5.0 (stb.) azt jelenti, hogy IE-nek hazudja magát. De odaírja magát a végére a kis hamis.
Az Index többé nem támogatja az Opera browsert, és a fenti webhelyre irányít. Tök jó, mindig újratölti az oldalt, és eggyel több "?opera" stringet illeszt be az URL-be. Most tartok 16-nál... 17... egyre mélyebben hatolok az Index webszerverébe... 21...
Most már megvárom a végét, ha belepuszul is a gépem :-)
Az Indexet kezd?lapnak!
http://www.index.hu/?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera?opera