Keresés

Részletes keresés

Gai-luron Creative Commons License 2002.01.10 0 0 6
Átölelheti a telefont, drága. Ez a rádió.
Előzmény: digitális pillangó (5)
digitális pillangó Creative Commons License 2002.01.10 0 0 5
Valóban, és szeretném a békülésben érdekelt felek ünnepélyes találkozóját megszervezni, hogy a hallgatók előtt ünnepélyesen egymás nyakába borulhassanak egy kisebb ünnepély keretében.
Volt a Friderikusznak egy Békítő Só műsora, azt hiszem, most itt a lehetőség, hogy belőlem is sztár legyen.
Előzmény: Gai-luron (4)
Gai-luron Creative Commons License 2002.01.10 0 0 4
Ön nagyon vonzó egyéniség, és ezt jól érvényesítheti a rádióban.
Előzmény: digitális pillangó (2)
Boszorka Creative Commons License 2002.01.10 0 0 3
Német nyelvterületen láttam hallottam elég sok ilyen jellegű műsort. Közös nevezőjük, hogy nagyon erőltetettek és giccsesek. Szerintem akinek valóban ilyen problémája van az nem a nyilvánosság előtt intézi. Ettől függetlenűl sok sikert kivánok, már ha akad itt valaki aki ingyen csinál valamit. Ezért engem dilisnek néznek rendszerint. Mármint a segitő szándékú ingyen munkáért. Figyelem a fejleményeket!
Előzmény: Első lépés (-)
digitális pillangó Creative Commons License 2002.01.10 0 0 2
A kapcsolati tőke nagyon fontos, ahogy helyesen ki is emelted. Én nagyon vigyázok a kapcsolataimra, hogy jó sok ilyen tőkém legyen, különben nem tudnék érvényesülni a mai világban.
Sajnos egyszer személyes büszkeségből megromlott a kapcsolatom egy igen gazdag emberrel. Ezt szívesen visszacsinálnám egy rövid időre.
Előzmény: Első lépés (-)
Első lépés Creative Commons License 2002.01.10 0 0 1
Teljesen.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.10 0 0 0
azaz nulla forintért, ha jól értem?
Előzmény: Első lépés (-)
Első lépés Creative Commons License 2002.01.10 0 0 topiknyitó
Divatos kifejezés manapság a "kapcsolati tőke". Ez az a tőke, ami az ember számára a legfontosabb, és amit a legkönnyelműbben kezelünk. Családi, baráti, üzleti kapcsolataink nem ritkán esnek áldozatául egy-egy félreértésnek, meggondolatlanságnak. Lehet, hogy a következő pillanatban mindent megbánunk, de ha akkor nem közeledünk a másikhoz, akkor az idő fv.-ében rohamosan nő közöttünk a távolság, és a kapcsolat újjáélesztése szinte lehetetlenné válik.

Okok: büszkeség, félelem a visszautasítástól, stb.

A közeli napokban indul egy rádióműsor, amely a megromlott, de még helyrehozható emberi kapcsolatok megújításához - az első lépés megtételéhez - kiván segítséget nyújtani, és amelyhez most műsorvezető társakat keresünk.

Olyan kellemes hangú, jó empátiás készséggel bíró hölgyek jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, hogy élettapasztalataik, emberszeretetük, képességeik és vonzó egyéniségük folytán méltó társai lehetnének a műsorvezetőnek. Gyakorlatilag ők is részt vennének a műsor vezetésében, a telefonon jelentkezőkkel való beszélgetésben.

(Azok jelentkeznek telefonon, akik egy korábbi döntésüket, mely személyes kapcsolatuk megromlásához vezetett, ma már helytelennek itélik, és szeretnék azt feléleszteni.)

Az AKCIÓSZÖVETSÉG Magyarországért a rádiós lehetőségeket saját ingyenes szolgáltatásával bőviti ki, amelynek eredménye a békülésben érdekelt személyek ünnepélyes találkozásának a megszervezése.

Nos röviden ennyi.

A jelentkezéseket rövid bemutatkozással, telefon és e-mail címmel kérjük.

E-mail címünk: elnok@akcioszovetseg.hu

A műsort segítő szándék hozza létre.

Az AKCIÓSZÖVETSÉG, a műsorvezető és a segítője is díjazás nélkül végzik munkájukat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!