Keresés

Részletes keresés

Kulik Creative Commons License 2010.04.21 0 0 24
Úgy látom csak igaz volt a hír anno...
prézlimájer Creative Commons License 2002.01.10 0 0 23
1. Messziről jött ember.
2. Egy olyan párt elnöke, amelynek tagja a fidesz
3. Nem gondolnám, hogy a fidesznek bármi erkölcsi alapja lenne reklamációra (amikor reklamál). Hogy mi helyes és mi nem és hogy melyik oldalon, az más kérdés. De a fidesz jobb ha befogja a seggét.
Azt az embert pedig nem ismerem.
Előzmény: Kulik (22)
Kulik Creative Commons License 2002.01.10 0 0 22
Ha elolvasod a topik indítót megváltozik a véleményed, bár ezt kétlem.
Előzmény: prézlimájer (21)
prézlimájer Creative Commons License 2002.01.10 0 0 21
Kimaradt a topikcímből egy párt (vagy kettő).

"AZ MSZP-SZDSZ-FIDESZ-MIÉP LEJÁRATJA MAGYARORSZÁGOT!"

Ezért új topikcím kell.

"A magyar nép lejáratja magát!"

Előzmény: Kulik (-)
Kulik Creative Commons License 2002.01.10 0 0 20
Kedves zazike!
Még mindig nem válaszoltál!
Előzmény: zazike (12)
PROWL Creative Commons License 2002.01.09 0 0 19
Bocsáss smeg GIS, nem tudom ki vagy, nem tudom ki az édesapád, semmi nem volt direkt, de asszem nevet nem is írtam le. Volt talán egy olyan mondatom, hogy a"az Eü. miniszterünk" nos az Mikola úr, és él.

Kérlek mutass rá, hol és mivel bántottalak meg, hogy legköz. elkerülhessem.

Én nem vagyok szoci, nem vagyok szadesz, nem vagyok fidesz, echte outsider vagyok,

és üzenem, hogy a fidesz teliszájjal helyessellette a Bokros - csomagot, amit nem is szántak örökérvényűnek, de a kireprezentált (Antall-kormány kireprezentálta) állami kasszát kissé heyre kellett tenni (nem volt kellemes senkinek, de a nadrágszíj-összehúzást minden egyes kormány elmondja), szal nem örökre szólt a B-csomag, és bollllldog volt a fidesz-kormány, amikor azt meg lehetett szüntetni, u.is jól fellendülő gazdaságot kaptak meg örökbe.

És lehetne folytatni.

Nem mondtam, hog ya szocik IGAZSÁGOSAK voltak, de nem szaladt így el (és itt most sorolhatnám - mi-minden), az ő égiszük alatt.

Amúgy meg: majd láttyuk a következőkben, hogyan és miként lesz.

Előzmény: Törölt nick (17)
molim Creative Commons License 2002.01.08 0 0 18
Azért azt a szocihálót walahol - walakik kifeszítették.

Még ma is annak foszlányaiból éll az ország.

Ne nagyon dícsérd azokat az embereket. Ami itt jó volt, azt az eberek a saját dolgos munkájuknak köszönhetik. Amit pedig a genny alakok elcsesztek a diktatúra éveiben, azért a mai napig is mi fizetjük a számlát.

üdv:
molim

Előzmény: PROWL (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 17
ha megkerhetlek,

a majd 20 eve halott apam emlegetesetol meltoztass viharos gyorsasaggal a tovabbiakban tartozkodni es a kommunistak szocialis erzekenysegerol meg a betegellatasrol ne nekem zengj odakat, mert egyrészt apam, mint halalos beteg megkapta a "szocialista" érzékenységű betegápolást, en meg mint felarva gyerek "kielvezhettem" a szocialista rezsim "vedohalojat"! :-||

Előzmény: PROWL (7)
ruzsasanyi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 16
Az EPP mellesleg az európai parlament legerősebb frakciója, a súlya pedig valóstinűleg csak növekedni fog.
Előzmény: zazike (1)
Kulik Creative Commons License 2002.01.08 0 0 15
Kedves zazike!
Biztos van ilyen vélemény, de azt hiszem ezt neked kellene prezentálnod.
Egyébként a topik nem erről szól.
Előzmény: zazike (12)
puzdra Creative Commons License 2002.01.08 0 0 14
Talán hasznos, ha a nyilatkozatról kiadott teljes MTI tudósítást idekopizom:

Brüsszel, 2002. január 8. (MTI) - Wilfried Martens, az Európai Néppárt (EPP) elnöke szerint "a magyar szocialisták a tűzzel játszanak, amikor felkorbácsolják a nacionalista érzelmeket" a kedvezménytörvénnyel kapcsolatban Magyarország és Románia között született megállapodás ügyében.

Kedden Brüsszelben közzétett nyilatkozatában a néppárti politikus úgy vélekedett, hogy "ez méltatlan egy demokratikus párthoz, még a választási kampány hevében is". A nyilatkozat szerint Magyarországon teljes gőzzel folyik az áprilisi választások előtti kampány, s ennek tudható be, hogy bírálatok érik az EPP-tagpárt Fideszt. Túl sok kompromisszum megkötésével vádolják, többek között a Romániával aláírt egyezmény és a Szlovákia kivételével valamennyi szomszédos országgal létrehozott megállapodások miatt.

A karácsony előtt Romániával aláírt egyezmény - anélkül, hogy csorbítaná a magyar kormánynak az ország munkaerőpiaca feletti ellenőrzéshez fűződő jogát - megkönnyíti a magyarországi munkavállalás lehetőségét a románoknak éppúgy, mint a Romániában élő magyaroknak - olvasható a dokumentumban.

Az Európai Parlament legnagyobb pártcsoportját adó, a konzervatív és néppártokat összefogó EPP elnöke szerint azonban "a magyar szocialisták kampánytémává tették az ügyet, s húszmillió román - majdnem az egész lakosság - inváziójának képével riogatnak, amit az EPP és a Fidesz egyaránt képtelenségnek tart".

"Amennyire én látom, ez egy előkészített és meggondolatlan hangulatkeltés. A Bukaresttel kötött egyezmény nem több és nem kevesebb, mint józan észen alapuló megállapodás két EU-tagjelölt között, amelyek nem szeretnék megismételni a múltbeli viszályokat. A megállapodás annál is inkább csodálatra méltó, mert két különböző politikai színezetű kormány között jött létre" - jelentette ki Martens.

Az EPP-elnök szerint a megállapodás elő fogja segíteni a már Magyarországon, de törvénytelenül dolgozó néhány ezer román munkavállaló helyzetének a rendezését. "Úgy tűnik azonban, hogy a Bukarestben kormányzó szocialistáknak több eszük van, mint a Budapesten szerencsére nem kormányzó szocialistáknak. Aki nemzetiségi vagy bevándorlási kérdésekkel politikai játékot folytat, az a tűzzel játszik, amint ezt szinte minden európai országban láthattuk" - állapította meg a néppárti politikus.

Az Európai Parlamentben képviselt pártok vezetői közül Martens még tavaly nyáron elsőként - és eddig egyetlenként - biztosította feltétlen támogatásáról a kedvezménytörvényt. Legitim és dicséretes dolognak nevezte, hogy a magyar kormány gondoskodni kíván a szomszédos országokban élő magyar kisebbségekről. +++

MarcoP Creative Commons License 2002.01.08 0 0 13
PROWL!
Ki mondta, hogy "Nem engedhetjük meg magunknak a koraszülött jóléti államot?"
Nem Bokros elvtárs volt, az MSZP pénzügyminisztere?
És nem a Fidesz kormány foltozta újra össze, a Bokros csomag által megtépázott szociális hálót?
(Gyes, gyed, családi pótlék alanyi jogon visszaadása, családi adózás visszaadása, lakásszerzési támogatások, kisnyugdíjak nagymértékü emelése, tandíj eltörlése, diákhitel bevezetése, fogkezelések újra ingyenessé tétele, stb.)
Előzmény: PROWL (7)
zazike Creative Commons License 2002.01.08 0 0 12
Kedves Kulik
Most Te keresgélj az olyan hírek közt, amelyek a politikai hovatartozásodhoz messzeálló nézeteket vallanak.

Mégegyszer ide írom, hogy egy európai szintű pénzügyi főnök úgy nyilatkozott a Széchenyi Tervről, hogy többet költöttek annak reklámozására, mint vállalkozások tényleges segítésére.
Tehát ennek a mondásnak a forrását kell megkeresned.

Előzmény: Kulik (11)
Kulik Creative Commons License 2002.01.08 0 0 11
Ha hivatkozol valamire légyszives legalább az utalást tedd ide.
Kösz.
Előzmény: zazike (9)
farlowe Creative Commons License 2002.01.08 0 0 10
Ez a liberalizmus. Még ilyan nagy butaságra és demagógiára is kapsz választ.
Előzmény: hidegvérgéza (4)
zazike Creative Commons License 2002.01.08 0 0 9
Naja, ha a pénzcsap a Fidesz kezében van.
Viszont a román belpolitika nem igazán státusztörvénybarát.
Ja, és még csak most jönnek a szlovákok, a maguk kérdéseivel és követelésükkel.

Most pedig másold be azt a véleményt, amelyet egy pénzügyi szakember mondott a Széchenyi Tervről.

Előzmény: Kulik (8)
Kulik Creative Commons License 2002.01.08 0 0 8
Tessék.

Erdélyi egyházfők a státustörvényről
2002. január 8. 15:45

MTI

Az erdélyi történelmi egyházak vezetői isten iránti hálaadással vették tudomásul, hogy hatályba lépett a kedvezménytörvény, és elégtétellel üdvözölték a törvénnyel kapcsolatos magyar-román egyetértési nyilatkozatot - hangsúlyozta a Romániai Magyar Egyházak Elöljáróinak Állandó Értekezlete.

A testület kedden küldte el az MTI bukaresti irodájába nyilatkozatát, amelyet Jakubinyi György katolikus érsek, Tempfli József és Reizer Pál katolikus, Pap Géza és Tőkés László református, Szabó Árpád unitárius, valamint Mózes Árpád evangélikus püspök írt alá.

Az aláírók ugyanakkor értetlenséggel és csalódottsággal tapasztalták, hogy egyes magyarországi politikai erők a törvényt belpolitikai - választási - érdekeiknek rendelik alá, veszélybe sodorva ezáltal nem csupán magának a törvénynek a végrehajtását, hanem éppen úgy a határon túli magyar, illetve általában a magyar nemzeti érdekeket.

Az erdélyi magyar történelmi egyházak a törvény egykori elfogadásakor tapasztalt pártpolitikai konszenzus szellemében arra érik a magyarországi politikai pártokat, hogy továbbra is egységesen támogassák a törvényt, illetve annak életbe léptetését. Súlyos hibának, sőt egyenesen politikai kudarcnak tartanák a végrehajtás felfüggesztését, és a maguk részéről készek szorosan együttműködni a magyar igazolványok kibocsátásának folyamatában - hangsúlyozta az MTI irodájának küldött nyilatkozat.


Előzmény: Aranyközép (3)
PROWL Creative Commons License 2002.01.08 0 0 7
Nincsenek JÓ és TÖKÉLETES és IGAZ pártok. Kisarkítva: Sem a szocik, sem a fideszék

De a szocik elődei és utána a szocik akármilyenek vótak és vannak, azért walahol - walakik mégiscsak kifeszítették azta szociális hálót, ami sem téged, sem anyádat, sem apádat, sem a rokonaidat (minimum jogilag és elméletileg, de többnyire - és ez jó - : gyakorlatilag is működött, hogy) nem engedtek szociháló híjjáán egyből padlótfognod, ha walami chomoj baj volt (nem csak fogfájás, vagy tüsszögés esetén), szal - ma még annak a ('90-es években de különösen itt a wége fele már jól megnyirbált) foszlányait élwezed. Nagyon likas már, ebben a furcsán alakult demokráciában (nem a demokráciával van baj, hanem hogy kiszoríttyák belőle a szociális hálót, ami még emberi arcot adna a társadalomnak).

És nincs aki toldozgassa, vagy foltozgassa.

Gyermekosztályokat szüntetnek meg, égett gyermekeket furikáztatnak órákon át, betegek több sakkpartit lejácchatnak, mire mentő yön, kisfizetéssel arányosan virágzó paraszolvencia, nnemis folytatom.

Azért azt a szocihálót walahol - walakik kifeszítették.

Még ma is annak foszlányaiból éll az ország.

Eü Miniszterünknek meg igen jól áll az, amikor kitüntetéseket adományoz és projektmenedzseri felülűberelhetetlen sikerterveket ad elő.

Elvégre sármos muki.

Előzmény: Törölt nick (2)
Aranyközép Creative Commons License 2002.01.08 0 0 6
Hü de kiindultál magadból. Legalább a nickedre hallgatnál: hidegvér Géza!

Egyébként annyira nevetségesek vagytok. Egy szinte sosem hallott párt erösen részrehajló képviselöjének véleményére így reagálsz, míg amikor a ténylegesen mértékadó (és konzekvensen konzervatív) Frankfurter Allgemeine Zeitung cikke negatív hangon ír a fideszröl, (aki ugye most kormányoz, és ha valakinek, akkor neki köze van a M.O.-i állapotokhoz) az ugye nem lejáratás. Hát normáliséknál bizony az a lejáratás.

Előzmény: hidegvérgéza (4)
Kulik Creative Commons License 2002.01.08 0 0 5
Az összes határontúli magyar szervezet. Még?
Előzmény: Aranyközép (3)
hidegvérgéza Creative Commons License 2002.01.08 0 0 4

AZ MSZP-SZDSZ-nek, a legjobb táptalaj, a szar, mindegy nekik, hogy magukat is bemocskolják, a lényeg, hogy bizonytalanság, káosz legyen az országban, amit a hazugságokkal, lejáratásokal képesek megteremteni, és akkor tudnak igazán lopni csalni, totális liberalizmus, mindent lehet.
Előzmény: Kulik (-)
Aranyközép Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3
Nevetséges az egész. Az EPP a tagpárt Fideszt védi? Ha nem védené, akkor nem tekintené tagjának. Valami hitelesebb bíráló nem akadt?

Előzmény: Kulik (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2
"néppárti politikus úgy vélekedett, hogy "ez méltatlan egy demokratikus párthoz, még a választási kampány hevében is"."

egy demokratikus(!) párthoz tényleg méltatlan. na de mikor volt a maszop demokratikus párt, már kérem tisztelettel...

Előzmény: Kulik (-)
zazike Creative Commons License 2002.01.08 0 0 1
Jó reklámfogás a Fidesz részéről egy európai párttömörülés mögűl lövöldözni, azt a látszatot keltve, mintha ennek a nyilatkozatnak EU értékű súlya lenne.
Majd ha az EU vezető tisztségviselői kezdenek hisztizni, akkor majd súlya lesz topicodnak.
Előzmény: Kulik (-)
Bumburnyák Creative Commons License 2002.01.08 0 0 0
MSZP=SZDSZ=0
Előzmény: Kulik (-)
Kulik Creative Commons License 2002.01.08 0 0 topiknyitó
Kedvezménytörvény: Martens a magyar szocialistákat bírálja

Brüsszel, 2002. január 8. (MTI) - Wilfried Martens, az Európai Néppárt (EPP) elnöke szerint "a magyar szocialisták a tűzzel játszanak, amikor felkorbácsolják a nacionalista érzelmeket" a kedvezménytörvénnyel kapcsolatban Magyarország és Románia között született megállapodás ügyében. Kedden Brüsszelben közzétett nyilatkozatában a néppárti politikus úgy vélekedett, hogy "ez méltatlan egy demokratikus párthoz, még a választási kampány hevében is". A nyilatkozat szerint Magyarországon teljes gőzzel folyik az áprilisi választások előtti kampány, s ennek tudható be, hogy bírálatok érik az EPP-tagpárt Fideszt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!