Nagy együttesek voltak akkor: Music instructor:hard techno szerű robotos zene, E-rotic: az értelmetlen zenéivel és klippjeivel(női és férfi nemiszervek táncolnak egymással stb.), minden énekük a szexről szólt, Mark Oh:Mandy és Randy figurák vagy mi,bár ez lehet hogy már 2000 után volt nem emlékszem Fun factory:négerek énekeltek benne,hasonló volt a Captain Jack-hez 20Fingers:Hip-hop szerű zenék,én még ma is kedvelem őket
Akkoriban ezek mind mind nagy sikert avattak,ma már a 80% kiröhögi
Az egyik padödő himbának hívta, a másik meg csúszkának azt a kis lapocskát a monitoron, amit a játékos jobbra-balra tudott mozgatni, hogy ne essen le a labda.
Minden péntek 13-án volt SzerencseNAP!
Egész estés nyerőműsor az 1-esen a Szerencsejáték Rt-vel.
Autósorsolás, Gálvölgyi-paródiák.
Betelefonálós, tone-üzemmódos számítógépes játék a Padödővel (himba vs csúszka :).
A gép mindig kicsit később reagált, mint ahogy a gombot megnyomták :-P
Mától Románia is a NATO tagja!
Hogy ezt miért itt mondom?
Volt '97 táján egy JAG-epizód, amelyben Románia belépett a NATO-ba. :)
És én akkor röhögtem ezen, hiszen még Magyarország tagsága is kilátástalan volt!
Igen,ez a játék ha jól emlékszem a "új"TV2-n ment.
Meg volt a Vágónak egy másik ,inkább müveltségi játéka a Mindent vagy semmit!
Ami először a közszolgálatin majd a kereskedelmi TV2-n ment.
"...kaparom minden héten,
felül ha jól kaparsz(?)
milliót nyerhetsz,
s a tééévéééében
szerepelhetsz,
ilyen egyszerű aki ma bekerül
biztosan nyer,
ha nem vagy lusta,
Te leszel a telemázlista"
(kábé)
Rövid ideig volt Magyarországon Dairy Queen is, a Vörösmarty téri Paprika helyén, és Pécsett is (ahol most Pizza Hut van talán), kb 1995 körül szűntek meg.
Nekem úgy rémlik, hogy Nyíregyházán még működött egy CityGrill 1999-ben (amikor ott jártam legutóbb).