Probálom felészteni az érdeklödést unix/unix likeos Opera íránt. Lehet, hogy rosszul teszem, de probálkozom. Közölnivalom röviden az volt, hogy megy a 9.60-as előzetese Solarison is.
Tetszik a mű felháborodásod egy jó pár éve halott topikban (lásd dátum az első hozzászólásom elött.).
Amennyiben elismerésre vágysz felesleges szurkálodásért, akkor tessék: nagyon ügyes vagy. Elismerésre meg nem ilyen helyen, és nem ezért fogok "vadászni".
Mellesleg, ha már van topik, az azért van, hogy beleírjanak. Nem sírkő...
Miért is kell egy topikba beleírni egy hírt? Segítséget kérsz az elolvasásához?
Mert: - akit érdekel az opera, szeretné feltenni, annak aztán hatalmas infót hordoz ez a topik - ami meg már használja, azt maga az opera értesíti a frissítés lehetőségéről
De ha elismerésre vágysz, akkor tessék: nagyon ügyes vagy. Hozzál máskor is jó híreket!
Torzsasztalon nálam a kedvencek roszzul, rövid ideig örzik meg az "olvasottságot". Igy néha olyat is elovasom újra, ami már nem údonság a részemre. 9.51-es "értesitést" meglátvan ebben a topikban, eszembe jutott kreálni egyet a 9.52-esnek is. Ennyi.
Az hogy a pár Operás gépem közül, melyik mikor "szólt" a mult héten, nem emlékszem, de az tuti, hogy először a newst olvastam el... SunOS-t keddröl szerdára telepitettem, ott már eleve 9.52-est raktam fel. Wines gépen, szólt vagy nem szólt, de még mindig 9.52-es RC2 ücsörög. Mandriván 9.27-es. FreeBSD-én ma délután frissitettem 9.51-ről. Amugy tegnap ment mind a bsdés, mind a lines gép.
From: Tim Altman <do.not@spam.me.invalid> Subject: Opera 9.52 available for Windows, Mac, Linux, Solaris, and FreeBSD Date: Wed, [color=blue]20 Aug 2008 04:08:14 -0400[/color] Reply-To: tim@NOoperaSPAM.com Newsgroups: opera.announce,opera.general Followup-To: opera.general Organization: Opera Software X-Newsreader: Forte Agent 1.93/32.576 English (American)
Az másik dolog, hogy mikor jutott eszembe beírni ide.
Tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz java applet értelmező plugin az Operához (nyílván a linux verzióhoz)?
Sajna a netscape plugin-t hiába erőltetem :-), nem megy vele.
Már csak ez hiányzik és a magyarítás.
Apropó maszek magyarítást lehet valahonan szerezni?
(Már egy másik topicban írtam, hogy szeret összeveszni a kde stílusokkal a libpng.so-n.)
Jó lenne, ha ezeket az apró bug-okat kijavítanák. Nagyon szeretem ezt a böngészőt.
Bocs, hogy közbekérdezek, de van valakinek ötlete, hogy a stíluslapokat az Opera miért nem kezeli rendesen? Már úgy értem, hogy nem tudtam olyan csinálni vele, hogy pl. "margin:0". A Preferences alattit dolgokat már állítottam,de semmi. Lehet, hogy a CSS nem az Opera kedvenc stílusleírója? ;-)
Csak az volna a kérdésem, hogy miért adja az Opera ezeket a hibákat a konzolra (amiröl indítottam az X-et) miközben netezek. Müködik rendesen az opera és az X is, talán csak annyi a probléma vele, hogy pl. a 777sms.hu oldalán nem nyitja meg a javas cuccokat. Talán emiatt a hiba miatt?
Szóval ez a hibaüzenet:
/usr/lib/opera/plugins/operamotifwrapper: error while loading shared libraries:
libXm.so.2: cannot load shared object file: No such file or directory
Ezt a hibát elég soxor kiírja. Honnan lehet ezt a libXm.so.2 fájlt beszerezni, minek a része. Amúgy Redhat7.1, és Opera5.05.