Keresés

Részletes keresés

Mr. Cyber Creative Commons License 2004.12.27 0 0 95

Ne haragudj, de az általad beidézett cikknek semmilyen hírértéke nincsen. Most őszintén, mit kell azon megírni, hogy valaki papíron házasságot köt valakivel, hogy magyar állampolgárságot kapjon? Ebben mi a különleges/megbotránkoztató/rendhagyó? Ezzel az erővel azt is megírhatták volna, hogy Gálvölgyi bekötötte a cipőjét.

Előzmény: kábelbúvár (94)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.12.27 0 0 94

Akkó dugujj el.

 

Alul, felül!

;-)

Előzmény: Mr. Cyber (93)
Mr. Cyber Creative Commons License 2004.12.23 0 0 93
Már bocsánat, de ki nem szarja le?
Előzmény: kábelbúvár (92)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.12.23 0 0 92

Fény derült Bajor Imre féltett titkára.


A lapunk birtokába jutott információ szerint a népszerű humorista a rendszerváltás előtt lépett frigyre Ildikóval. A látszatházasságra azért volt szükség, hogy az erdélyi származású tanárnő letelepedési engedélyt kapjon Magyarországon.
- Ildikó egyik fiatalkori barátja hozta össze őket, s mindkét fél számára előnyös üzletet kötöttek - mondta Ildikó egyik ismerőse. - Bajor némi pénz ellenében hajlandó volt - ha csak látszólag is - hátat fordítani az agglegényéletnek. A történet pikantériája, hogy a mai napig nem érvénytelenítették ezt a frigyet, tehát Bajor Imre és Ildikó a törvény szerint még mindig férj és feleség. Az asszony már válna, de mint mondta, a színész arra is lusta, hogy aláírjon egy papírt.
A Blikk egy Somogy megyei városban megtalálta a tanárnőt, akit a munkahelyén, egy kaposvári gimnáziumban értük utol, ahol angol nyelvet oktat. Ildikó barátságosan fogadott minket, de amikor Bajor Imrével való házasságáról faggattuk, udvariasan kijelentette, hogy nem kíván nyilatkozni ebben a témában. Értesüléseinket nem cáfolta, de elmondta, hogy nyilatkozatával csak gondot okozna Bajornak.
- Nem akarok beszélni erről - jelentette ki Ildikó. Amikor arról kérdeztük, tartják-e a kapcsolatot egymással, illetve igaz-e, hogy hamarosan benyújtja a válási papírokat a bíróságra, Ildikó teljes hallgatásba burkolózott.
Bajor Imre a nyilvánosság előtt nemegyszer elmondta, sohasem akar megnősülni. A Vasárnapi Blikkben tavaly májusban kijelentette a házasságról: "Az egész egy nagy baromság. És akkor azt mondom délután kettőkor az anyakönyvvezető előtt, hogy igen. És akkor mi van? Ötkor nem tudok elmenni egy másik nővel? Dehogynem!" A színész sokáig élt együtt két gyermeke anyjával, Hámori Eszterrel, mostani társával, Ildikóval is jó pár éve együtt vannak, de fel sem merült benne, hogy összeházasodjanak.


A színészt lapzártánkig nem sikerült elérnünk.

BLIKK

stonedrop Creative Commons License 2004.03.21 0 0 91
Bagoly mondja verébnek :))
Előzmény: Törőlt_nick (90)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.20 0 0 90
akarom mondani félreütés. :))
Előzmény: Törőlt_nick (89)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.20 0 0 89
bizony-bizony, és erre még rá sem foghatod, hogy elévült vagy hogy kezdőkori férleütés volt! :)
Előzmény: stonedrop (88)
stonedrop Creative Commons License 2004.03.19 0 0 88
kilyukadni, bántják :)
Előzmény: stonedrop (86)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.19 0 0 87
ja, a dátumot nem is néztem. :)
Előzmény: stonedrop (86)
stonedrop Creative Commons License 2004.03.19 0 0 86
Az az igazság, hogy nem tudom már mit akartam ezzel mondani annakidején :) De még mielőtt azt hinnéd, hogy arra akartam kijukadni, hogy Bajort ok nélkül bátják, akkor megnyugtatlak, nem.
Előzmény: Törőlt_nick (85)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.19 0 0 85
"Na ebből is lehet következtetéseket levonni az országról."

na én levontam és az jött ki, hogy ez egy olyan ország, ahol mindenféle jönt-ment nímand kijelentheti magáról, hogy sztár meg színész és amíg ez élő gyakorlat addig a legkevesebb az, hogy úgy kiröhögjük őket, hogy még a hasunk is görcsbe rándul a nevetéstől. Ez a Bajor finyú is csak azóta ekkora színész amióta buzeránst játszott a Szomszédokban ami ugye kétes siker, mert a latin-amerikai mosószappansztárok legalább akkora közkedveltségben részesülnek pusztán a rendszeres képernyőn felbukkanásuk mián.

Előzmény: stonedrop (81)
stonedrop Creative Commons License 2004.03.19 0 0 84
Fábry sokkal nagyobb színész. Mindketten előre megírt szöveget mondanak. De Bajoron ez látszik is. Fábry sokkal természetesebben adja elő a konferáló szövegét. Pedig rá nem mondják, hogy színész. Bajor sem az, de róla azt állítják :)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.19 0 0 83
Bajorral az a baj, hogy valami hihetetlen nagy sztárnak hiszi magát - amiben én igen erősen kételkedem - és úgy gondolja, hogy ebbe még az is belefér, hogy időnként gyalázatosan szar legyen és ripacskodjon.
Előzmény: Mr. Cyber (82)
Mr. Cyber Creative Commons License 2004.03.18 0 0 82
Én kedvelem Bajor Imrét, de – bármennyire is fáj bevallani – ez az új műsora egy botrányosan unalmas szar.
stonedrop Creative Commons License 2002.03.07 0 0 81
Miután meghalt a topic "kiértékelem" a történteket.
Elöször megjelentek az igazi Bajor Imre rajongók, akik azt hiték itt majd szophatják a "művészúr" faszát. De amikor meglátták mi a téma, mocskolódtak egy kicsit, aztán elhúztak.
Aztán jöttek a mindenkit fikázók, akik hozták a szokásos formályukat. Jól lefikázták a címadót, aztán amikor az ő személyét már kitárgyalták, átmentek egy másik fikázós topicba és ott folyatták. Azóta gondolom már legalább 2 másik ilyen topical végeztek.
Na ebből is lehet következtetéseket levonni az országról.
Slint Creative Commons License 2002.01.22 0 0 80
ok
Előzmény: Ösztönlény (79)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.22 0 0 79
Én is értem, mit mondasz. Sajnos többet már nem is tudok hozzáteni az ügyhöz. Nem szólva, hogy a topikcímadó meg kurvára nem érdekel, tehát azoknak is igaza van, akik leállítanák a fikázást-Találkozzunk más topikokban, testvér! ÜDV!
Előzmény: Slint (78)
Slint Creative Commons License 2002.01.22 0 0 78
Teljesen értem amit mondasz és erről lehet hogy most órákig fogunk vitatkozni(remélem)
SZóval, Jimmy IGAZI fasz volt ez ok, de semmivel sem tartok többre egy IGAZI faszt, mint egy műfaszt. Aki fasz teljesen mindegy hogy mű- vagy igazi. FAsz és kész.
Másfelől amit mondtál hogy elhitte magáról hogy ő a király, na ez az aduász, a pont az i-n, a hab a tortán! A népszerűség onnantól gáz ha valaki megelégszik azzal, elhiszi, felfogja, kihasználja, hogy néhány millió senkiházi szar királynak hívja.

Azzal ne is törődjünk, hogy másik néhány millió meg legszívesebb egy kanál vízben fojtaná meg?
(Bár már hiába is fáradna)
Ok bazmeg: tények. Jimmy kibaszott sok oktávot ki tudott énekelni, erre nem sokan képesek. Ezt elismerem. De ennél többet minek, ha egyszer nem tudok vele azonosulni?

Előzmény: Ösztönlény (77)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.22 0 0 77
Műemberek kora. Manapság mindenki műpolgár, műproli, műbunkó, műfasz, aszerint, hogyan "imidzselte" meg egy marketinges, vagy saját maga. Bajor műbohém. Egy depressziós kisköcsög. Jimmy IGAZI fasz! De most komolyan, érted mire gondolok?
Előzmény: Slint (75)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.22 0 0 76
Itt vagyok, és elmesélem, mit gondolok. Jimmy zenéjét nem szeretem, de inkább közömbös mondjuk. Amit magánemberként csinált-az sem szimpatikus, jó, tényleg nem szép dolog verni a családot. Ne kövessük! Ám ami az utóbbi 1 évben
zajlik, az is nevetséges. Olyanok gúnyolják, akik a kisújjáig sem érnek fel.
Azt is unom, hogy minden rosszért, ízlésterrorért őt okolják, ez a zene mindig létezett, egyáltalán nem baj. Ráadásul ahogy csinálta, az hiteles volt, és nekem ez fontos. Rosszul vagyok a műmájerektől, a Gangsta féle keményfiúktól, akik életükben nem fogtak kezükbe baseball ütőt.
Jimmy egy csepeli proli gyerek, és az is maradt, elnézhető rosszízléssel és arroganciával, de nem affektált! Nem vigyorgott, nem nyáladzott, nem tisztelt riportereket, sokszor lebaszta őket megsértődött, mert elhitte, hogy ő a király. Miért ne? Bizonyos szempontból az volt, a többmillióan mondanák, én is elhinném magamról. Egyébként pedig szívessebben azonosulok egy ilyen káeurópai tahó prolival, egy nagyszívű nagyéletű bunkóval, mint bárkivel ebben a hiteltelen magyar könnyűzenében. Nem mintha azonosulni akarnék bárkivel...bocs, hogy egy kicsit zavaros voltam, de így szoktam, ha nagyon el akarok mondani valanit, összezavarodnak a gondolataim, sőt még dadogok is. De mindegy.

Előzmény: Slint (75)
Slint Creative Commons License 2002.01.22 0 0 75
Na halljam tesókám a kifejtést
Előzmény: Slint (74)
Slint Creative Commons License 2002.01.21 0 0 74
Ok holnap, de szavadon foglak
Előzmény: Ösztönlény (73)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.21 0 0 73
Van igazság abban is, amit te beszélsz. Szívesen kifejtem Slint testvér, amit gondolok, holnap. Dolgoznom kell, a kurva életbe. Na csá!
Előzmény: Slint (72)
Slint Creative Commons License 2002.01.21 0 0 72
Én nem érzek sem szeretetet, sem szánalmat iránta.

Egyébként meg ok, Jimmy nem kertelt, előbb ütött, mint beszélt, és bazmeg akkor mi van? Ezért kéne szeretni? Ettől lenne valami, valaki hiteles? Azért mert félrekúrt, és közben meg gyerekkészítős, szerelmesnek mondott álballadákkal imádkozta ki a pénzt a hetven éves mamika pénztárcájából, aki már hónapok óta az új Jimmy lemezre spórolt? A sok fasz meg bevette hogy Jimmy a nép szerelmese?

EZ NEKED HITELESSÉG BAZMEG?

Előzmény: Ösztönlény (71)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.21 0 0 71
Minek...jó kérdés...ha elvonatkoztatunk az ízlésünktől, és csakis a lényegről, a hitelességről beszélünk, felmerül a kérdés, ki hiteles ebben az országban? Vagyhogy miért van olyan kevés hiteles ember ebben az országban.
Sok-sok éve a Boszniai Medjugorjében két gyerek azt állította, hogy megjelent előtte Szűzanya. Azóta zarándokhely lett ebből a városból, iparág lett. De vajon ha én állítanám, vagy bárki más, hinnének-e neki? Szóval ott volt ez a Jimmy gyerek, ma már betegek gyógyulnak meg csupán attól, ha a lakásába léphetnek. Pedig mindenki tudja, hogy félrekúrt, verte a feleségét a gyerekeit, vert mindenkit, szóval nem álszenteskedett, nem is hazudott igazán. Mégis.
Ezekről is kellene beszélni a sok humortalan-humoroskodó Jimmy topic mellett.
A Bajor pedig egy hiteltelen részeg majom, aki szánalmat ébreszt, és a szánalmat összekeverik a szeretettel.
Előzmény: Slint (70)
Slint Creative Commons License 2002.01.21 0 0 70
Ákoska, a Kovács
az megtallta az átlagembert, csak kérdés minek
Előzmény: Ösztönlény (69)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.21 0 0 69
Figyelj Slint testvér, most miért bizonygassam azt, amit leírok?! Tudod jól, nem vagyok az a Uhrin Benedek fan clubos ironnizálós csávó. Vagy fikázok, vagy dícsérek, de nem csinálok segget a számból. Egyszerűen szoktam gondolkodni, és néha olyan eredményre jutok, amin mások megdöbbennek.
Mondjuk ez nem jimmy topic, de mondj már egy arcot is az utóbbi évtizedekből, aki így megtalálta az átlagembert? Így megmozgatta a fantáziájukat? Reményt adott nekik?
Pajor Tamás lett volna ilyen, de azt a média agyonhallgatta. A többi meg -Bajort beleértve- csupán bohóc, műmájer.
Előzmény: Slint (68)
Slint Creative Commons License 2002.01.21 0 0 68
Na ne bassz

Nem tom eldönteni, hogy ismerlek e már annyira hogy ezt komolyan kéne e vennem

Előzmény: Ösztönlény (67)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.21 0 0 67
egyre kevésbé ironizálok. Jimmyt nem szerettem, de ami halála után történt, ráébresztett, hogy ő volt a legnormálisabb fickó ebben az országban. (jó, a zenéje gáz, de mindegy) Bajor meg 0.
Előzmény: Filburt (66)
Filburt Creative Commons License 2002.01.21 0 0 66
Remelem ironizalsz.
Ha nem, akkor ez katasztrofa.

Bajor pedig rulez.
Ha nem szereted, ne nezd.

Filburt

Előzmény: Ösztönlény (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!