Keresés

Részletes keresés

nagylacika88 Creative Commons License 2012.02.02 0 0 24

Hasonló a véleményem a kérdőívről...

iamtwo Creative Commons License 2011.10.11 0 0 23

Szerencsejáték ás tőzsdei ügylet egy sorban!?!?!? Na ezt biztosan nem töltöm ki :)

A 10-es kérdés is lehetne [X]-elősre venni, mint a felette lévőt, "mivel szokott". Aki igazán benne van az online rendelgetésben, itt nem tud értelmesen válaszolni (én nem tudnék). Főleg, hogy sokszor ez nem választás kérdése, hanem attól függ, mint ajánl a bolt vagy az eladó. Ez is szerencsésebb lett volna sorrendesre venni. De mostmár mindegy, gondolom....

Előzmény: PVO (22)
PVO Creative Commons License 2011.10.08 0 0 22

Kérlek, segítsetek a szakdolgozatom kutatásához az alábbi kérdőív kitöltésével, mely csak 5-6 percet vesz igénybe.
http://www.friweb.hu/nipp/index.php

7mus Creative Commons License 2009.09.13 0 0 20
Ja, és még két elég jó forrás: http://kiservinegon.blogspot.com/ és http://vecseilaszlo.blog.hu/

e-ker blog
7mus Creative Commons License 2009.09.13 0 0 19
Hasonló témában küzdöttem, akiktől nagy segítséget kaptam: www.szek.org
Látom, hogy a kérdés jó régi, de ahogy én is rátaláltam keresővel, lehet h más is rátalál, úgyhogy még jól jöhet a segítség. :-)
vanda Creative Commons License 2003.03.04 0 0 16
SZAKDOLGOZAT-ÍRÁST vállalunk bármilyen témában, rövid határidőre is.
Fő profil: EU, környezetvédelem, oktatás, kommunikáció és média
Ár:50-200 ezer forint között.

cs1@index.hu
GarneTT Creative Commons License 2002.04.19 0 0 15
nem tud valaki segíteni abban, hogy egy, a témával foglalkozó dolgozatba hosszabb betekintést nyerhessek? Az ímélem él :)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.24 0 0 14
www.e-ker.hu
Előzmény: neogoot (-)
Dr. Kovász Creative Commons License 2002.01.19 0 0 13
Mondjuk az biztos, hogy jó ás virágzik a gyors információáramlás miatt az e-kereskedelem, de kiváncsi lennék, hogy új vásárlók megnyerésére honnan szerzik az címlistájukat. Mert a d-mail nagyon is létezik.
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.19 0 0 12
http://e-business.lap.hu
Előzmény: neogoot (-)
neogoot Creative Commons License 2002.01.19 0 0 11
szia sztok!
a barátnôm nevében - aki a topicot nyitotta - elneezést kérek de ne tud válaszolni, mivel éjjel-nappal tanul egyéb vizsgáira!

köszi a hozzászólásokat, segítségeket!

N

transziloz Creative Commons License 2002.01.07 0 0 10
Lehet, hogy igazad van. Én két éve írtam a szakdolgozatot, akkor még nem ez volt a helyzet.

Eszembe jutott még egy link:
eMagyarország

Ja, és ugye most már tövény is van erről:
eKer

Előzmény: chromax (8)
Old England Creative Commons License 2002.01.06 0 0 9
Mostanában jelent/jelenik meg két könyv is e témakörben, a Typotex kiadónál:
a CLUETRAIN már biztosan kijött, 4-5 író kollektív 'műve', az USA-ban zajos sikert aratott annak idején.
A másik kötet címe e-Business.
Csak onnan tudom, hogy mindkettőt korrektúráztam, szerintem jól tudod használni!
chromax Creative Commons License 2002.01.06 0 0 8
Hmm..hát nyilván könnyen lehet írni az internetről, de vigyázni kell, mert sok helyen unják..ahova én jártam ott az egyik haverom a pannon és a westel online marketingjét hasonlította össze, aztán ráírtak egy kettest, hogy semmi újat nem mondott....azért a mi az e-mail meg ilyesmi 30 oldalon ma már nem túlzottan eladható :)
Előzmény: transziloz (6)
neogoot Creative Commons License 2002.01.05 0 0 7
transziloz: Mégegyszer köszi szépen a segítséget! Majd igyekszem kitalálni vmi okosat. A baj az, hogy most vizsgáim vannak (éjjel-nappal tanulok), így nem igazán van idôm keresgetni a neten. A szakdogát meg legkésôbb február 15-ig le kell adnom. Ha még bármi eszedbe jutna, kérlek írj! Köszönöm
Mr Pete:Már én is megbántam a témaválasztást, fôleg azért, mert a konzulensem semmi segítséget nem ad. pedi jó lenne legalább erre vmi jó jegyet kapni... :-(
Előzmény: transziloz (6)
transziloz Creative Commons License 2002.01.05 0 0 6
Szerintem nagyon jó szakdolgozati téma az internet, különösen, ha az ember nem akar túl sokat dolgozni. Vígan össze lehet ollózni az egészet, ráadásul még bele se tudnak kötni, mert elképesztően alulinformáltak. Csak arra kell ügyelni, hogy az ember felállítson valami téziseket. Teljesen mindegy, hogy micsodát, lehet teljesen evidens dolgokat is, vagy nagy ökörséget, csak az a lényeg, hogy legyen valami, és akkor ha megkérdik, hogy mivel járultunk hozzá a terület fejlődéséhez (mert, ugye, ha nem értenek hozzá, akkor ez az egyetlen pont, amibe beleköthetnek), akkor elő lehet ezekkel hozakodni.
MrPete Creative Commons License 2002.01.05 0 0 5
Én meg a magyar tartalomszolgáltatókról írtam dolgozatot anno. A tanárom aszonta jó a téma, erre megírtam. Utána meg megkérdezte, hogy jó-jó index.hu, meg origo.hu, de az igazán nagyokról, a matávnetről meg a datanetről miért nem írtam. Fingja sem volt, hogy mi a különbség az internetszolgáltató és a tartalomszolgáltató között...
harm2 Creative Commons License 2002.01.05 0 0 4

Nem hinném, a suli elvégzése után kb. évente kétszer találkozunk össze az utcán. (Egyébként GDF, és ami érdekes, hogy okosok rábolintottak a témajavaslatára, a srác kidolgozta, a védésen meg értetlenkedtek.)

Előzmény: harm2 (1)
MrPete Creative Commons License 2002.01.04 0 0 3
http://www.ecommercetimes.com/archives/
neogoot Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2
transziloz: köszönöm, megnézem!

harm2: már biztos, hogy ebbôl írok, és az is biztos, hogy van fogalmuk róla, bár eddig nem mutattak túl nagy érdeklôdést!
Van rá mód, hogy az ismerôsöd dolgozatát megnézzem?

N

harm2 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 1

Tényleg ez a szakdolgozatod témája, vagy csak felmerült mint lehetőség? Pusztán azért kérdezem -és intelek óvatosságra-, mert az egyik ismerősöm írt szakdolgozatot ebben a témában, és közepessel államvizsgázott, ugyanis a T. (mint naprakészen Tájékozott) Bizottság el nem tudta képzelni, mi a fül az az í-biznisz, mi értelme van, mely állatfajta műveli egyáltalán.

transziloz Creative Commons License 2002.01.03 0 0 0
http://www.ittk.hu/
Ők foglalkoznak mindenféle netes meg e dologgal, és elég jó fejek. A helyedben náluk is próbálkoznék.
neogoot Creative Commons License 2002.01.03 0 0 topiknyitó
Az elektronikus kereskedelem és a fogyasztóvédelem kapcsolatáról írok szakdolgozatot. Bármilyen segítséget szívesen látnék! Ha tudtok olyan forrást ahol bármi használhatót találhatok ezekben a témákban, kérlek segítsetek! S.O.S.
Kuoszönöm: N

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!