Jah, és megvan a People's General is :-)
A Pacific General fut, patch-el együtt és nélküle is. Csak én kicsit belebuktam, elszoktam az egy hex, egy egység játéktól :-)
A Star General nagyon bánt, hogy nem indul el :-(
Eredeti CD-ről másoltam egy másikra, csak sajnos nem CD-ről CD-re hanem egy mappába tettem. Nemrég átírtam egy üres CD-re, feltelepedik de nem hajlandó futni. Valami ötlet esetleg?
A Pacific Generalnál győződj meg róla, hogy fut-e, mert tudomásom szerint az összes eredeti cd hibásan jelent meg, patch nélkül elindul ugyan, de amerikai kampányt el se tudod kezdeni, a japán meg 1-2 pálya után kampec.
A Fantasy General nekem annyira nem tetszett, úgyhogy az utolsó előtti pályát már végig sem csináltam.
Pedig nagy PG fan vagyok ám. :)
És van még egy olyan, amelyik mostanában játszódik a kínaiak ellen, most hirtelen nem jut eszembe a címe, majd a többiek mondják. (ha már a komplett sorozatról beszélünk)
A Panzer 1-et meg a többi régi gamet (allied, fantasy, star, pacific) már nem lehet kapni. Letöltheted valami abandonware siteról.
A Panzer 1-et 2 éve vettem meg, egy Metro üzletben volt a turkálós CD-k között (499 FT-ért) :) Esetleg ha nagy mákod van ilyen helyeken találhatsz.
panzer general 1-2-3
allied general
pacific general
ezt az ötjátékot szeretném magaménak tudni FULL verzióban. Ha valaki tud linket azt nyomja már ide vagy valami boltot ahol egyszerre meglehet venni egy csomagba eme nyerő cuccosokat!