A Gyula a Nyugatinál nyugat felé nézett, és azt latolgatta, mikor időszerű csatlakoznunk a NATO-hoz, - majd a megfelelő időpontban az elmélkedést a tett követte.
Nálunk egyébként nem minden közös, csak a gondolkodás, - erre soxor rá is baszarintottunk már. És én bízom a barátnőmben, - neki eszébe sem jutna a Gyula fülét tekergetni, - szedébb ő annál...
Az alkohol egyébként konzervál, Gyulánk örökké fog élni!
:O)))))
Ezek szerint te már kölcsönadtad neki a barátnődet egy kis fültekergetésre, másként honnan tudnád hogy ilyeneket is tud ez a gyula.
Én nem adom kölcsön az enyémet senkinek, de azt megértem hogy te kölcsönadtad mert nálatok mindig közös volt minden. A felsorolásból viszont kifelejtetted, hogy a nyugatinál miket csinált 56-ban, pedig az se semmi. Attól viszont nem tartok, hogy köztársasági elnök lesz, annyi ideig nem bírja már az a megrokkant szervezet a töményet.
Nem érted te ezt. A Gyula tulajdonképpen egy földönkívüli, - a feje oldható kötéssel van a nyakára illesztve, és ha kölcsönadod neki a barátnődet, akkor érdekes élményekről fog neked beszámolni azután, hogy megcsavarta a Gyula fülét.
És különben sem tekerték a fejét, mert bajonettzárral illeszkedik.
Amúgy levitálni tud, a hangsebesség tízszeresével tart lakossági fórumokat, és a fény sebességének háromszorosával teszi belétek az ideget.
Teljesen indokolt lesz, mikor köztársasági elnökké választja a Maszop a Duna jegén a 4/5-ös többség birtokában, - két év múlva...
:O))))
Lujzám, ez egy összetett mondat volt, - ezt nem neked írtam.
Tán nem is kellene a megértésével erőlködnöd, - az arcocskádon megláccana darab idő után a fáradtság, - márpedig a te szépséged nekem mindennél fontosabb.
Írok neked is mondatokat:
Hogy kicsi Gyula lesz-e miniszterelnök, még nem tudható. Egy biztos: Medgyessyvel a maszop nem nyer választást, mert tömegek vonzására alkalmatlan, más erényei vannak, s ha valakivel nyerhet a maszop választást mint miniszterelnökjelölttel, az csakis Horn Gyula lehet.
Neki van a maszopban olyan karizmája, ami tömegek megszólításra képesít.
HGy előbb született, így csak Rosztovban tanulhatott, nem úgy, mint ovi, aki Soros pénzén Angliában, azért nem kívánom oda száműzni, mert az Eu-ban van, ő viszont eu-n kívülre vágyik, ajánlhatom Afganisztánt, ott biztosan szívesen fogadják
A politikai palettát áttekintve semmiféle jó megoldás nincs. A rossz, a rosszabb és a mégrosszabb között választhatunk. Ennek ellenére mondom, hogy Horn messze nagyobb formátumú, mint Medgyessy. Ha az MSZP győzelemre törekszik, Meggyessyt rövid időn belül hanyagolni fogja.