Keresés

Részletes keresés

air Creative Commons License 2004.06.29 0 0 4147

BUSz vagy Boldog Új Szoft-ot nektek. :)

kaviat Creative Commons License 2004.03.13 0 0 4146
naja, de azt is az index mondta és jobb nem bízni a véletlenre

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Törőlt_nick (4145)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.13 0 0 4145
akkor jól sejtettem. :)

bár olyasmiről is hallottam félfüllel, hogy a régebbi, nem futó topikok mennek a raktárba.

Előzmény: kaviat (4144)
kaviat Creative Commons License 2004.03.13 0 0 4144
ismerve az index megbíz6óságát, gondoltam lementek pár kedvenc topicomat

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Törőlt_nick (4143)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.03.13 0 0 4143
kaviat mester, mi ez a nagy felhozatal? Te valamit tudsz. Nem osztod meg velünk?
Előzmény: kaviat (4142)
kaviat Creative Commons License 2004.03.11 0 0 4142
Előzmény: kaviat (4141)
kaviat Creative Commons License 2003.01.01 0 0 4141
mindenkinek bujékhegyeket, folytatás itt: Public Napló'2003

.kav]4t neofittnesspop

rocher Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4139
BUÉK!!!!
Előzmény: kockasfulunyul (4134)
banya Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4138
Elképesztően sikeres, boldog új esztendőt a Naplónk összes olvasójának és írójának. :)
tündérlala Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4137
Kedves kavi!

Kívánunk néked a jövő évben is további sikeres hotyijjákot, valamint békés, boldog, szivarozós, műanyag pezsgőspoharas tömeges lovászati célbahajtózsdit!
Valamint ugyanitt bakker! :)

lala

zizi Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4136
Kedves Naplóm!
A létező legjobbakat!
:-)
nagyonredhair Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4135
Boldog új évet mindannyiótoknak!

(nem megyünk ma sehova, beteg a 4 főből 4. ünnepi vacsora: ropi, tea, főtt krumpli, alma. A babonák közt nem találtam semmi erre vonatkozót, úgy hogy kreáltam egyet: aki az óév utolsó napján beteg, az nem lesz beteg az új évben.

kockasfulunyul Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4134
Boldog új esztendőt kívánok minden kedves írónak és az összes idelátogató és az életünkbe be-benéző olvasónak (így a nővérkémnek is)! :-))
thalean Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4133
Kedves 2002-es Naplóm,

Amikor ballagtam, hűha, majdnem 10 éve már, akkor a ballagási meghívónkra ez a szöveg került (persze, nem találom, de a lényege itt van a fejemben):

És ne higyjék, hogy ez a vége. Ez csak a kezdet.

Mindegyikőtöknek kivánom, hogy szeretetteljes, boldog, örömteli szerelmetes és békés legyen az elkövetkező év :)

szeretettel:

Kata

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4132
Mindenkinek boldogot:-)

Havária Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4131
Szia topik! Boldog Újévet!

Sziasztok topiklakók! Boldog Újévet Nektek!

Találkozunk jövőre a másik topikban! :)))

Hav

klaaris Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4130
(és ennek a két órának a nagy részét is már pezsgőzéssel tölti)
Előzmény: klaaris (4129)
klaaris Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4129
Boldog új évet és eseményekben gazdag új topikot kívánok én is mindenkinek.
K., aki már csak 2 órát dolgozik
Saturnus Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4128
sebaj, úgyse hagynák... :-)
Előzmény: kaviat (4125)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4127
BÚÉK minden kedves topiclakónak!
Saturnus Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4126
Boldog Új Évet!
kaviat Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4125
majdnem elfeletettem, hogy hamarosan új topic következik

.kav]4t neofittnesspop

GoldenEye Creative Commons License 2002.12.31 0 0 4124

Fel8kor lefekudtem szunyokalni egy orara. Fel4kor keltem :) Azota probaltam visszaaludni, lathatoan keves sikerrel.

Hat igen, ilyen az, ha az ember az en koromban probal porogni :))

Csak azt nem tudom, mit lehet ilyenkor csinalni? :)

Mindenesetre csok mindenkinek, delutan akit latok, latok, kulonben meg jo mulatast es boldog uj evet!

hóember Creative Commons License 2002.12.30 0 0 4123
Sajnos manapló, aztán csak jövőre jövök újra:-(((

Kívánok minden kedves topiktársnak egy nagyon sikeres, boldog Új esztendőt, jó egészséget és álmaitok-vágyaitok valóra válását.

hóMbR

Lappantyú Creative Commons License 2002.12.30 0 0 4122
Kedvesnapló, volt karácsony is, jó volt, főleg az első közös, igazi erőlevessel és dorozsmai molnárponttyal (jók!) és szép ajándékkal. Nem egyformát vettünk egymásnak, bár hasonló típust, mindenesetre mindketten magunknak is vettük egy kicsit és ez így jó. De én kaptam ám üvegfestős készletet is, már alig várom, hogy kipróbáljam, mit tudok.
Aztán voltunk otthon, mindenhol otthon. Nálunk tovább, jó fárasztó is volt, az én zajos családom, engem legalábbis elfárasztottak. Vagy már elszoktam tőlük.
(Ádám unokaöcsém, tíz éves, internet lett hozzájuk bekötve karácsonyra. Első dolgai között ellátogatott valamiféle chat vonalra, ahol kiderült, hogy pestiek tartózkodnak éppen. Megérdeklődte tőlük lazán, hogy nem látták-e Sztyopát... :-))
Aztán szülinapot is ünnepeltünk, de nem lett olyan igazán jó sajnos, mert belebarmolt egy rabolóember, akivel ugyan nem akartunk foglalkozni, de azért mindkettőnknek elvitte a kedvét.
Aztán meg holnap már szilveszter, mindjárt megyünk piacra.

Lappa

klaaris Creative Commons License 2002.12.30 0 0 4121
Későnkelős sokáiglustálkodás, aztán autóra pattantunk (ami a várakozásokkal ellentétben mégsem alakult át akváriummá), délben indulás, 3 - 1/2 4 re Bécs, határon egggészen aprócska várakozás (hiába, aki tud, az tud :-) ). Sikerélmények tömege: az autó akkor is gurul, ha én ülök a volánnál, és a mozis kislány is értette az Ich habe 2 Karten für 8 Uhr online rezerviert kifejezést (bár így utólag zavarban vagyok, lehet, hogy nem is mondtam jól? Pedig olyan sokat gyakoroltam), városnézés, Wienerwurst és Glühwein (hihi, volt heisse debrecziner Langos is, de azt nem ettünk), kivilágított utcák után meglett Hundertwasser is -mi eltévedni is célirányosan tudunk.

Aztán a FILM maga, éjjel pedig hazavánszorgás esőben, meg a Danubius sem jött be, helyette vmi. Rádió Radírt hallgattunk, meg a Kék Dunát, ma meg 8.20-kor keltem és olyan vagyok, mint a mosott rongy.

Jó volt, nem?

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.29 0 0 4120
Kedves Naplóm! Szombaton elutaztunk a tesóimhoz, jó sok csomaggal-ajándékkal. A hegyek, erdők csodálatosak voltak a reggeli zúzmarában és a sok hóval, meg kellett állni gyönyörködni benne, tényleg, mint valami mesebéli tájon...

Szánkóztunk jó sokat, falun ez egészen más, mint itt bent, a városban. Főleg, hogy igazi lecsúszós domboldal is van ott az utca végén:-)

Aztán csak ettem, csak ettem, még bejglit is, pedig nem szeretem, de nagyhugi istenit sütött. Kaptam is tőle egy süteményes szakácskönyvet ajándékba, ő is benne van egy receptjével, és egy képpel a sütiről meg a hugiról:-)

Egész nap játszottunk a gyerekekkel, mindenféle bolondos társasjátékkal. Éjjel pedig mi tesók hajnalig társasoztunk, szúrt a hasam a végén a sok nevetéstől:-)

Ma jöttünk vissza, a vonaton nem volt fűtés, és mire kiderült, hogy csak abban a kocsiban nem, már nem volt értelme a sok csomaggal és a két Mambínóval átvergődni egy másikba. Nem baj, telerajzoltuk a párás ablakot mindenfélével:-)

Az egész családot próbáltam motiválni, hogy ők se cigizzenek:-) Az lett a vége, hogy én csábultam el, de nem baj, mert irtó pocsék volt rágyújtani, és szinte éreztem, hogy eldugul a tüdőm, én meg jól kipurcanok és jöhetnek az emberek a temetésemre. Nagyon jól elképzeltem, úgyhogy tuti nem fogok visszaszokni:o)

A kedves megbetegedett, elkapta tőlem ezt a hülye torokgyulladást-influenzát:-(

Két nap múlva szilveszter... Holnap be kell vásárolnom.

thalean Creative Commons License 2002.12.29 0 0 4119
Akkor mi ma este hazaértünk.

Egyedül megyek tesójékho' vidékre, az édes kis pirinyó kisablakú házak között visz a busz, kezdem megismerni lassan az útvonalat, évente kétszer, háromszor megyek arrafelé. Édes nénik és bácsik biciklin ülve, lócaszerűségek az épületek tövében, most nem ül rajta senki, mint nyáron szoktak, talponállók, Községházák, érzem a jóleső meleg hagyományokat kiszűrődni a házakból.

Két kölök buszmegállóban vár, lakásban jó meleg, nálam is magasabb Karácsonyfa, alul kis Betlehemes figurák. Mókázások, én fenn alszom az emeletes ágyon, a frász kitör, de a kollektív hülyeség és a kollektív alvás megteszi 6ását.

Finom kaják, sooooook finom kaja, erkélyen állás tesóval, elmerengés valamerre - milyen egyformán merengünk, hm -, aztán kis tévézés, meg este Game of life játék. Mentem a játékban egyetemre, aztán kihúztam a rocksztár kártyát a legalacsonyabb fizetéssel, de szerencsére kirúgtak (node ki és honnét?! rocksztárokat nem szoknak kirúgni), sebaj, utána üzletkötő lettem, lányom született és kaptam luxustárgyakat is nyugdíjaskoromra. Hm.

Másnap pohártörés, megint meg lettem verve számítógépes kosárlabdázásban, pedig a hiperszuperbeállításokat elintézte a kisebbik, és kétszer akkora voltam.

Most meg itthon, új parfümillatban, busz-vonat-busz-busz után, érintve Siófokot és a Bosnyák teret, a szembenülő férfi bujékot is mondott a vonaton nekünk. És kiolvastam a könyvemet kétszer egymás után.

Kata

Saturnus Creative Commons License 2002.12.29 0 0 4118
:-)
Kedves banya mama, ma igen rosszul viselkedett a macskamedvéje. Kéretik megrendszabályozni!
Sat
Előzmény: banya (4117)
banya Creative Commons License 2002.12.29 0 0 4117
Gyönyörű ajándék! Sose kaptam szebbet! :)
És szerencsére nem kell rá (is) főzni, csak gyönyörködni benne meg szülői értekzletre járni meg ilyenek.

És a halfarkashoz mit szólsz? :))

Előzmény: air (4113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!