Keresés

Részletes keresés

rice Creative Commons License 2002.01.02 0 0 3
kérdeznék valamit, mert nem értem az agyadat.
veszel egy családi kiszerelésű gyufát és a pénztáros már teszi is bele a szatyorkádba a telefont. akkor mi a szarért égeted magad ezzel a ki-bekódolással?

rizsa

Előzmény: hasas_pasas (-)
harm2 Creative Commons License 2002.01.02 0 0 2

"kikodolta a telefonomat, s ezt a telefont most a markaszervizbe viszem"

Milyen márkaszervízbe? A SZOLGÁLTATÓ (P, W, V) márkaszerize veszettül haklis a szimlokk megszűntetésére. Én jártam úgy, hogy a szegedi Westel márkaszervíz még garanciaidőn belül fizetősre sem(!!) vette be a kikódolt készülékemet. A KÉSZÜLÉK (Nok, Eric, Motor, stb.) márkaszervíze max. a garit nem fogadja el, de fizetősen szó nélkül megcsinálják (mit érdekli az őket, hogy te melyik szolgáltató kártyáját használod).

Tange Creative Commons License 2001.12.31 0 0 1
Nos, ha nem szúrtak el semmit a "kikódoláskor" akkor nem visszakövethető, viszont ha teszemazt 3 hónapos akciós a készülék, akkor tökmindegy, precízen nyitották-e fel, vagy barbár módon: a garancia ígyis-úgyis ugrik, az pedig csak a szerviz vérmérsékletén múlik, hogy feljelent-é, vagy sem...
Ha meg felnyitáskor vmilyen kár esett a szoftverben (gyakran előfordul...) akkor gáz. Az esetben vagy vidd "maszek underground szakemberhez", vagy szabadulj meg tőle, mert a márkaszervizbeli javítása rázós lesz. (Ha ki is tudod magyarázni a helyzetet "így vettem a telefont keccsókolom...", akkor is ugrott a garancia, a javítás meg akár többe is kerülhet, mint a telefon. Persze ez is nagyban múlik a szerviz hozzáállásán.)
Milyen telcsi?
florena Creative Commons License 2001.12.30 0 0 0
nekem erről 0 tapasztalatom van
Előzmény: hasas_pasas (-)
hasas_pasas Creative Commons License 2001.12.30 0 0 topiknyitó
Hali,

sajnos nem ertek ilyesmihez, ezert kerdezem: ha nekem egy haver szivessegbol kikodolta a telefonomat, s ezt a telefont most a markaszervizbe viszem - rajonnek-e a pofak, hogy a telefont illegalisan kodoltattam ki? Avagy
nem visszakovetheto, hogy hogyan tortent a kikodolas.

Koszi a valaszt.

hp

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!