Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2002.01.14 0 0 8
Sajnos lassan másodrendű állampolgárnak érzem magam. Belbudán nincs kábel és ADSL sincs. Igy aztán, ma számoltam össze, a kiváló AM Mikron 16 felnőttek számára is nézhető csatorna van. A többi csak gyerekeknek vagy legfeljebb tiniknek való. Igaz, hogy kedves Am Mikro most az UPC-vel szemben nem emelete az árat, viszont talán ránkbizhatnák, hogy miért mennyit akarunk fizetni. Alkalmat kellene adni az embereknek a szabad választásra. Én spec. szivesebben fizetnék valamivel többet, ha nézhető műsorokat kapnék cserébe.
Előzmény: moldvang (7)
moldvang Creative Commons License 2002.01.14 0 0 7
Sziasztok
Én is Boszorkával értek egyet inkább a két említett csatornát hoznák be, ok, akinek kell a vallási műsor az azt nézze, de mint írtam legyen nekik külön csatornájuk és így tiszta lesz a dolog mindenki azt nézz amit szeretne. Nálunk, de gondolom másnál is a Bp Tv helyett jön be a Pax Tv. Telefonon beszéltem a Budapest Tv egyik dolgozójával aki közölte, hogy ők se tudnak semmit tenni ez van. Jó lenne, ha az AM-tól valaki közölné, hogy ezt mért tették, mikor fog a megosztottság megszűnni és a VIASAT és SATELIT csatornát lehetőség lenne-e sugározni.
Üdv
Előzmény: Boszorka (4)
Bobby Bowfinger Creative Commons License 2002.01.12 0 0 6
Nálam 53 adó jön a kábelen, és semelyik programhelyre nem tettem...
:))
Előzmény: sneci_ (5)
sneci_ Creative Commons License 2002.01.11 0 0 5
Nálam 53 adó jön a kábelen, és az 53. programhelyre tettem.....
Előzmény: Törölt nick (-)
Boszorka Creative Commons License 2002.01.11 0 0 4
Nekem a nyugalom helyett a vérnyomásom emelkedik ettől a műsortól és minden egyéb propaganda műsortól is. Nem lehetne inkább pl. a Satllitet vagy Viasatot behozni e-helyett??? Egyáltalán nincs semmilyen fórum amely szabályozná, hogy az AM-Mikro mit csinál? Kábel nincs az ember ki van szolgáltatva nekik. Felháboritó!
moldvang Creative Commons License 2002.01.11 0 0 3
Sziasztok!
Nézzem a BpTv műsorát és a Pax Tv jön be. Engem nem érdekel, miért nem nyitnak egy új csatornát a részükre, miért kell ugy közösködni, hogy a másikat nem láttom -Bp Tv-t-mert ez számomra nem ok. Tévedések elkerülése végett speciál engem nem érdekel a vallás ez mindenki magán ügye.
Üdv

moldvang Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2
Sziasztok!
Nézzem a BpTv műsorát és a Pax Tv jön be. Engem nem érdekel, miért nem nyitnak egy új csatornát a részükre, miért kell ugy közösködni, hogy a másikat nem láttom -Bp Tv-t-mert ez számomra nem ok. Tévedések elkerülése végett speciál engem nem érdekel a vallás ez mindenki magán ügye.
Üdv
steVe Creative Commons License 2002.01.10 0 0 1
Elkezdett jönni a PAX tv. Bele néztem, ahogy látom tömény vallásos propaganda. Ájtatos emberek, vallási kegytárgyak tömkellege, bódító tömjénfüstös körmenetek, ájtatos öregasszonyok remegő hangú kórusa, meg hasonlók. Láttam táncoló brazil katolikus papot is az egyik műsorban, bár kissé erőltetettnek tűnt a cicomás istenszobrok és feszületek társaságában. Plusz volt egy reklám is, amely az új ember katolikus folyóiratot nevű próbálkozást propagálta.

A szlogenjük ez: "nyugalmat sugárzunk". Nekem úgy tűnt, inkább unalmat sugároznak, bár pár perc mulva határozottan elkezdett idegesíteni, tehát valamilyen hatással azért csak volt rám.

Szóval számomra nézhetetlen, bár biztos van, aki ezt komálja - talán az a réteg, amelyet nem irritálnak a királyi tévé vallási műsorai.

kalambo Creative Commons License 2001.12.26 0 0 0
Néhány infó!
Mással nem tudok szolgálni, mert nálam se jön.

A Filmmúzeum tulajdonosai elindítják a Pax TV-t
2001. december 07.
A hárommilliós törzstőkével bejegyzett Napocska Kft. már a második kétszázmilliós tévés vállalkozásban szerzett tulajdont. A tradícionális értékek közvetítésére vállalkozó Pax Tv kábelen és AM-mikron érhető el.
A műsorát vallási és kulturális témák mellett elkötelező Pax Televízió december 15-én kezdi meg napi négy órában a sugárzást. A televízió 51 százalékos többségét Ferenczy Károly romániai médiavállalkozó jegyzi, akinek Erdély területén mintegy másfél millió előfizetővel rendelkező kábeltévés vállalkozása, valamint több városi televíziója van. A másik meghatározó részesedésű tulajdonos a Napocska Szórakoztató Kft. ( A Filmmúzeum nevű televíziós csatornát is részben tulajdonló céget Prokopp Dóra és férje Krasznai János neve fémjelzi.).
Az Országos Rádió és Televízió Testület szerint a Pax nyilvántartásba vételi eljárása még nem zárult le, ez azonban nem akadálya annak, hogy a tévé december 15-én elindítsa adását. A tradicionális értékek közvetítésére vállalkozó Pax kábelen és az Antenna Hungária AM-mikro hálózatán továbbított kereskedelmi csatornaként kíván működni. A napi 14 órás teljes adásidőt március elejére tervezik. Bár az adó kereskedelmi televízióként aposztrofálja magát, a Pax nem a hirdetési bevételre, inkább szponzorokra alapozza gazdálkodását, ám közvetlen egyházi támogatást nem kíván igénybe venni.
A Pax Televízió műsorait többszöri ismétlési joggal vásárolt programok és idővel saját gyártású produkciók teszik majd teljessé. A csatorna három hónapig ingyenesen látható, azután műsorát kódolják

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.26 0 0 topiknyitó
Nyugalmat sugárzunk. - szól a Pax Tv szlogenje.

Szerintetek milyen ez az új adó. Sajnos én nem tudom nézni, ezért érdekelne, hogy mi a véleményetek, s milyen műsorokat sugároz.

Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!