Keresés

Részletes keresés

zsociman Creative Commons License 2012.11.06 0 0 2

Kedves ADSL használók!

 

Nagyjából másfél éve építettünk csapatommal egy olyan weboldalt,amin össze tudja mindenki hasonlítani címén elérhető internetes, telefonos, tv csomagokat. www.nettarifa.hu 

Ezzel foglalkozom már jóideje, és a célom az volt, hogy ne kelljen egyszerre több szolgáltatót felkeresni ahhoz, hogy megtudjuk, ki is szolgáltat otthonomban.

Nem célom a reklámozás, ezt megoldom máshol. Csupán a szolgáltató választóknak szeretnénk segíteni, hogy egyszerűen össze tudják hasonlítani az elérhető csomagokat.

Üdvözlettel:

 

 www.nettarifa.hu

Qqberci Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1
Komolyabbra fordítva a szót: előzetes, az ügyfélszolgálatnál folytatott tájékozódás után júliusban megrendeltem az ADSL-t. Kiküldtek egy szerződést, amit aláírva vissza is küldtem, majd három hét múlva írták, hogy nálunk műszakilag nem lehetséges. Erre most, a napokban kaptam egy névre szóló ADSL ajánlatot, mintha nem is lenne szerződésem ... Lehet, hogy nincs is?...
Qqberci Creative Commons License 2001.12.20 0 0 0
Az axelero mint ADSL szolgáltató egy nagy 0
Előzmény: Cubic Root (-)
Cubic Root Creative Commons License 2001.12.20 0 0 topiknyitó
Hello!

Itt a remek alkalom, hogy megosszátok a véleményeteket a közzel a számtalan ADSL szolgáltatóról! Ti melyiknél vagytok? Miért? Mi tetszik és mi nem? Melyiket (nem) választanátok, ha most akarnátok elöfizetni? Minden érdekel, a külföldi sávszélességtöl az ügyfélszolgálat udvariasságán át a modem külalakjáig.

Tessék hozzászólni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!