Az iránt érdeklődnék, hogy a Zusiból valahogy kinyerhetőek e real time a szimuláció adatai. Tehá egy háttérben futó másik program le tudja e valahogy kérni pl. az aktuális sebesség, vonóerő, motoráram stb. értékeket? Nyilván lehetséges, hisz pl. a raildriver kiírja a sebeséget, és azt nyilván a Zusitól kell lekérdeznie. Ha valakinek csak halvány elképzelései vannak a dolog működéséről, kérem írja meg. Ha valaki ismer ilyen programot (ami lekéri az adatokat), az is jó!
Hát igen, sajna még csak nem is otthon vagyok... Szarvas mezőváros egyik internetcafe-jába ugrottam be egy fél percre, de már itt vagyok vagy fél órája, hiába, már remegett a kezem az internet függőség miatt...:-))))))))
Ha hazaérek (talán jövő hét szerda) megnézzük azokat a kocsikat, és kinyomunk egy HUN_zad-ot!!!
ÖÖÖÖ.. már nincsenek kint a kocsik, csak a képek.. , mivel szeretnénk ugyebár harmonizálni az eddig meglevőket, és a ZPA-Erlbach-nak eljuttatni. De ez elakadt mert Benőnek rengeteg a melója, nekem meg vizsgaidőszak van... dehát neked mondjam ezt FAN?!
Letöltöttem a fiktív magyar vonalat, hozzá a gépeket, és a magyar jelzőket. A pályát szó nélkül betölti, de a menetrend betöltésnél 1001 híbát ír ki, és olyan .ls objektumokat keres, amik nincsenek sehol. Hol hibázhattam?
A szedője képes irányt váltani, ha a szerelvény menetiránya is megváltozik!
Csak akkor van gigszer, ha a Fahrplaneditoban fordítasz az egészen 180 fokot, mert akkor hiányoznak a szedők... de ezen fogok segíteni...
M41-et meg kaptok, ha jók lesztek... még a létra hiányzik... meg a géptérablakot is le kell hogy kerekítsem... ZPA meg magához nyúl... Ha mindent beimportálnék, 3534 háromszögből állna a cucc... (1407 poligon...)