Keresés

Részletes keresés

retail Creative Commons License 2001.12.20 0 0 10
Azért nem NŐLHET mert elöbb arégit el kell takarítani.De hiszen a napnál világosabb,hogy önként senki sem mond le vagy osztozik a HÚSOSFAZÉKRÓL.És,hogy miért váltják nézeteiket és pártjaikat? Pontosan ezért.És ha valaki melyen elgondolkodik ezen rájön,hogy nem is olyan kicsi a TÉT.(perspektíva-egzisztencia-életszinvonal-becsvágy)és aki egyszer megkóstólta nagyon nehezen mond le a könnyen jött jó-ról.
Előzmény: Chimay (5)
Chimay Creative Commons License 2001.12.20 0 0 9
nem is az új generációra gondoltam
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.20 0 0 8
"Miért nem nőhet ki az SZDSZ ifjúsági csapatából egy párt, amelyik részben meggyőződésből, részben kihasználva a politikai űrt, a jobb oldalon foglal helyet ?"

van egy deGENERACIOs szint, ami eseten mar nem kepes vki valtozni.

mint az okor. mer az konzekvens!

Előzmény: Chimay (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.20 0 0 7
jol megy a topicnyitas? mennyi a napi kvota? hany hozzaszolast kell abszolvalni? jol fizet ez a melo? kis konnyen jott penz mindenkinek jol jonne... :))
Előzmény: tanita4 (-)
molim Creative Commons License 2001.12.20 0 0 6
Szörnyen kínos lehet nektek, hogy 98-ban kiderült, van más lehetőség mint az MSZPSZDSZ.
Chimay Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5
Jelentkezzen aki az elmúlt 12 évben nem változott ! Várjuk személyek, politikai szervezetek, esetleg országok és népeket átölelő egységek jelentkezését.

A FIDESZ és Orbán Viktor orra alá olyan győzedelmesen dörgölik mostanában a változást, mintha ők lettek volna az egyetlenek.

Most tényleg, harag és elfogultság nélkül, ítéletet nem mondva:
MSZMP-MSZP, a kommunizmustól a külföldi bankokig ?
SZDSZ: 4 igen-től Horn kormányig ?
MDF: Lakitelektől a 26 párttá oszlásig, MIÉP-ig ?
Legyen nektek jó: ex-párttagok a MIÉP-ig ?

Vagy megszűnő, egyesülő, feloszló országok.
Varsói Szerződés+imperialisták - NATO

Egykori szélsőbalos tüntető J. Fischer, mint német külügyminiszter.
Jospin, mint francia miniszterelnök.
Bal oldali, anti-militarista J. Solana, később NATO főtitkár ?

Miért, csak egy irányba nem változhat valaki, mégpedig fiatal borostás, farmer dzsekis liberálisból öltönyös, keresztény, konzervatívvá ?

Miért nem nőhet ki az SZDSZ ifjúsági csapatából egy párt, amelyik részben meggyőződésből, részben kihasználva a politikai űrt, a jobb oldalon foglal helyet ?

Harpoon Creative Commons License 2001.12.20 0 0 4
Bar nem az, de ez is tanulsagos.
Előzmény: tanita4 (3)
tanita4 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 3
Azt is tudtuk, hogy Simicska Lajos és Varga Tamás képvisel minket az egyeztetéseken, ahol Orbán megfogalmazása szerint „az ő akaratuk dominál”. Talán már azt is hallottuk, arról vitatkoznak a küldöttségek egymással, az adott irodák nagyságának megállapításába a lépcsőház légköbméterben mért térfogatát is be kell-e számítani. És azt vártuk, hogy a Fidesznek újabb irodahelyiség jut, hiszen néhány évvel korábban kevesebbet adtak át a pártnak, mint a törvény értelmében járt volna. Ennél többre nem emlékszem – gondolom, nem hoztak lázba ezek a problémák. Viszont mindenféle megdöbbentő pletykát hallottunk: Simicska és Varga luxusautókkal üzletelnek, és éjszakánként a Rózsadombon ultramodern BMW-kkel száguldoznak kétszáz kilométeres sebességgel. A Fidesz hivatalos pártvállalata, a Fico Kft. tevékenysége körül fokozódott a ködösítés, különösen Herter Róbert irodavezető drasztikus eltávolítása után. Talán ekkor hangzott el a legvadabb Kövér-kijelentés az összes közül. Amikor Herter leváltását bejelentették a parlamenti frakció ülésén, Kövér közölte, „hallgatáspénzt” is kapott, illetve „megmondtuk neki, az MSZP pénztárosán is átment a csuklós busz – nemcsak odafelé, hanem visszafelé is”. Emlékszem, Molnár Péter még hitetlenkedve viszsza is kérdezett, jól hallotta-e.
Harpoon Creative Commons License 2001.12.20 0 0 2
tanita4,
ez a '94 forintos dokumentumgyujtemeny ami 92-ben vagy 93-ban jelent meg a Fidesz tevekenysegerol? Tavaly elottig nekem is meg volt, de mergemben kidobtam a kukaba! Kar volt, most lehetne sok szepet idezni belole es a "fiatalurak" orra ala dorgolni!
Hajra!
Előzmény: tanita4 (1)
tanita4 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1
Harpoon Creative Commons License 2001.12.20 0 0 0
n0 comment...
Előzmény: tanita4 (-)
tanita4 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 topiknyitó
Ungár Klára: „Majdnem egy évvel később volt egy harmadik, egészen más jellegű beszélgetésünk. Ez azután volt, hogy hazajöttem Amerikából, a German Marshall Foundation három hónapos útjáról, ahol egyébként Fodorral voltam együtt. Sok minden volt, a főváros és egyebek, amiket Orbánnal meg kellett beszélnünk. Elmentünk ebédelni, sétálni, kocsmázni, több helyen láttak minket a városban. Együtt voltunk mondjuk kettőtől éjfélig. Apró momentum, hogy egyszer kiléptünk egy étteremből, Viktor barátságosan a vállamra tette a kezét, amit véletlenül éppen meglátott Móni, Hege barátnője. Másnap attól visszhangzott a Lendvay utca, hogy Ungár az Orbán szeretője. Ettől nem voltam boldog, már csak azért sem, mert nem volt igaz. Egy politikai párt életében ezek is fontos részletek, de ami még érdekesebb volt, az az, hogy ennek a maratoni sétának az egyik pontján Orbán azt mondta, hogy szakmailag le kell győznünk az SZDSZ-t. Mi legyőzzük Tardos Mártont mint közgazdászt és Hack Pétert mint jogászt, mondta. Nekünk jobbnak kell lennünk. Ez már több volt annál, hogy a tanítvány meg akarja haladni a mesterét. Én erre azt feleltem, hogy nem vagyunk jobbak Tardos Mártonnál, és ebbe a ki kit győz le dologba nem vagyok hajlandó belemenni. Tőlem ne várd, hogy harci helyzet legyen, mondtam neki.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!