Keresés

Részletes keresés

zozoka42 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 183
Kösz mindenkinek a segítséget. Sikerült megszereznem a Gothic - ot. Mindenkinek szép napot.
_Gary_ Creative Commons License 2006.05.08 0 0 182
Valamelyik (talán a 2004-es decemberi) Game Star-hoz volt mellékletként.

De innen is megszerezheted:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8042540
Előzmény: zozoka42 (180)
Wolfy Creative Commons License 2006.05.07 0 0 181
hali
megjelent jatekmellekletkent itthon, nekem is ugy van meg. ugyan eladni eszemben sincs, de probald meg igy keresni kulonbozo forumokon, szerintem egy ido utan biztos raakadsz egy peldanyra.
Előzmény: zozoka42 (180)
zozoka42 Creative Commons License 2006.05.06 0 0 180
Hi. Új vagyok itt, bocs ha kérdezte már valaki,de a Gothic 1- et keresem.Régebben megvolt, végig is nyomtam, de most jó lenne újra feltenni, csak nem kapom meg sehol.Ha valakinek megvan és eladná kérem jelentkezzen. Előre is kösz.
_Gary_ Creative Commons License 2005.06.27 0 0 179
http://honositasok.com/g1.html
Előzmény: royal$2 (177)
Wolfy Creative Commons License 2005.06.24 0 0 178
azert nekem is volt vagy 3 nap, de most ugy alltam neki, hogy vegigviszem, mert amikor ezelott jatszottam, akkor elvoltam vele sokaig, de kb a feleig csinaltam csak meg. :)
Előzmény: _Gary_ (176)
royal$2 Creative Commons License 2005.06.23 0 0 177

Sziasztok . Most kezdtem el újra az 1-et ?

 

nem tudjátok hol van az az oldal ahhonan lelehett tölteni a magyarosítást ?

nem a magyarosításért kell :-)

_Gary_ Creative Commons License 2005.06.21 0 0 176
Xardas-tól teleporttal vagy vízbeugrással lehet kijutni. Vagy a built-in cheat-tel (jobbgomb :))

Én több időt töltöttem el vele. Voltak napok, mikor csak mászkáltam, sziklákon ugráltam, vízben pancsoltam... és az is tetszett. :)
Előzmény: Wolfy (174)
Wolfy Creative Commons License 2005.06.21 0 0 175
na siker, kesz is vagyok, bo 24 remek jatekora van mogottem. :)
azert az orc temple-ben neha kellett szoszolnom 1-2 racs kinyitasan, meg a vegen mar kezdtem aggodni hogy hogy fogom megcsinalni ha nem lehet kiteleportalni, de azert csak megoldodott a dolog. :)
Előzmény: Wolfy (174)
Wolfy Creative Commons License 2005.06.20 0 0 174
szia

koszi szepen, valoban az enter volt a nyero dolog. :)
amugy az az esos valoban szep bug, en egyelore a Xardas tornyabol valo kijutashoz hasznaltam. tenyleg ki lehet onnan jonni valami normalis modon is?
iszonyat kiraly ez a jatek, ha vegigtoltam az egyet, utanna assze, egybol nekiesek a kettonek, mert bar mar jatszottam vele, de kb a 3.4- chapterig jatszottam csak vele. de majd most! :))
Előzmény: _Gary_ (173)
_Gary_ Creative Commons License 2005.06.20 0 0 173
Ha jól emléxem, egy natúr ENTER-re változol vissza...

Nem csak átváltozva juthatsz be, hanem a bejárattól jobbra a sziklákon át is, csak ügyesen kell ugrálni :)
Én XP szerzéshez ugráltam föl ide és lenyilaztam a ragadozókat (ha ez a nevük az első részben)
Azt tudtad, hogy nem halsz bele a zuhanásba, ha esés közben nyomod a jobbra+le (de lehet, hogy elég csak a jobbra) gombot. Sok unalmas gyaloglástól kímél meg, főleg, mikor már nem sok ellenfél van a területen.
A Gothic 2-ben sajnos már ez nem jön be.
Előzmény: Wolfy (172)
Wolfy Creative Commons License 2005.06.20 0 0 172
nah, most kicsit en is elakadtam, ugyhogy lenne 1 kerdesem.
ha elvarazsolok egy "transform to ..." spell-t, akkor hogyan lehet visszavaltozni?
konkretan eppen az otodik focus stone-t akarnam begyujteni, es a monatery-be csak ugy lehet bejutni szerintem, ha meatbug-ga valtoztatom magam. viszont egyelore nem latom hogy tudnek visszavaltozni, ami kicsit zavaro. :)
ha tud valaki, segitsen plz! :)
Rondacrampus Creative Commons License 2005.02.19 0 0 171

Szia !

 

Egyszer én is pont így jártam, a G-II-ről nekem is csak "biztonsági másolatom" van, és valószínű, hogy bug lehet. Párszor átmentem hiba nélkül, aztán előjött ez, nekem is pont a kősárkánynál.

 

1. megoldás: játssz tovább, esetleg Marvin-mode-ban szedd össze a sárkány kincseit !

 

2. megoldás: próbálkozz egy régebbi mentésből, ha van !

 

3. megoldás: másold ki a mentéseidet, és telepítsd újra az egészet !

 

Sok sikert !

Előzmény: Törölt nick (169)
Rondacrampus Creative Commons License 2005.02.19 0 0 170

Köszi, Gary, megpróbálom így.

 

A tűzgólemre közben itt alaposabban visszaolvasva találtam egy tippet, nem jégtömb, hanem jégnyíl kell rá, majd ezt is kipróbálom otthon. A mágussal majd lesz, ami lesz, csak azt sajnálom, hogy így már nem tudok a várba bejutni, nincs hozzá teleportom.

Előzmény: _Gary_ (168)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.18 0 0 169

Sziasztok!

Elakadtam Gothic2-ben. Lovag vagyok, 3 sárkányt már megöltem. a 4-nel elakadtam.

Beszelgetek vele (Innos szeme segitsegevel),aztan miutan befejeztuk a trecselest, kezdodik a harc,DE nem sebzodik. probaltam kardal, ijjal.. Arrol a sarkanyrol lenne szo, amelyik egy torony mogotti barlangban van. (Kősárkány) Allitolag o a legerosebb, de o adja a legkevesebb Xp-t. Miutan befejeztuk a beszelgetest, megneztem innos szemet es nem volt lemerulve. Nem ertem. Amikor atmegyek a banyavolgybol Khoronisbe, kezdodik az 5ik fejezet. Viszont meg el a kősárkány. Nem ertem mi lehet a gond. Tudna valaki segiteni?

_Gary_ Creative Commons License 2005.02.18 0 0 168

1. Assz'em lopakodni kell az áldozat után és akkor tudsz majd. Én nem használtam, inkább a házakban a ládákat fosztogattam :)

 

2. Végül is csak a 4. fejezetben kell ide jönnöd, azaz érdemleges dolgot csak ekkor tudsz itt csinálni. Ha korábban vetődsz ide, akkor lehetőséged van a vájárok főkökétől egy csákányt és egy bányászruhát tudsz beszerezni. Itt kaphatsz még egy szívatós küldetést, szedj össze jó pár kaját, gyümölcsöt, stb. De nem éri meg, kevés XP-t kapsz érte!

 

3. Nem tudom, mekkora baj, hogy kiirtottál mindenkit (én is aprítottam őket föntről, míg nem voltam elég erős a közelharchoz), de - szerintem - azt úgysem tudod lecsapni, aki később még kell. Itt lesz majd egy küldetésed az 5. fejezetben, de akkor majd teleportálni kell ide, meg kell telekinesis varázslat mert van egy cucc egy oszlop tetjén, talán az is kell, hogy ki tudd nyitni a rácsot, sz'al nem bug.

 

4. A tűzgólemet víz varázslattal lehet elintézni, sz'al próbálkozz! :) Én úgy emléxem, hogy elég volt egyet rálőni valamiből és az megoldotta a dolgot.

 

5. Passz, szektásként nyomtam végig.

 

 

Hát igen, nagyon jó játék! Tetszett a mozgás szabadság. A G2-ben gyakran eljutottam a Világ Végére :)

 

Ja, még egy dolog, ami a G2-ben már nem jön be, csak a G1-ben: Bármilyen magasról leeshetsz ha közben nyomod a jobbra gombot!

Előzmény: Rondacrampus (166)
Rondacrampus Creative Commons License 2005.02.17 0 0 167

Bocs, egy még kimaradt :

 

5. Ha a várban beállok tűzmágusnak, át tudok-e aztán állni később vízmágusnak az Új Táborban, illetve a tűzmágusként kitanult szintemet (pl. 2-3. kör a mágiában) ott is tudom e használni ?

 

Köszi a válaszokat !

Előzmény: Rondacrampus (166)
Rondacrampus Creative Commons License 2005.02.17 0 0 166

Sziasztok !

 

Most szereztem meg a Gothic I-et, a Gothic II-t máár végignyomattam, tehát a környezet már aránylag ismerős. Ehhez nincs olyan alapos leírásom, mint a G-II-höz, szükségem lenne egy kis segítségre.

 

Kérdéseim:

 

1. Zsebtolvajlásban 1-es szinten vagyok, de a G-II-höz hasonlóan nem tudok a szereplőktől lopni, nem kínálja fel a párbeszédablakban ezt az opciót. Mi a teendő ? Tanuljam meg a 2-es szintet is ? Ügyességem most 45.

 

2. A 4. fejezetben találtam meg a Szabad Bányát, de ekkorra már mindenkit megöltek az ottlévők közül. Van-e ennek komoly hátránya a továbbiarban, vagy inkább menjek vissza a 3. fejezet végére (elmentettem) ?

 

3. Xardas tornya felé tartva találtam egy Ork falut, amit a környező sziklák tetejéről nyílpuskával teljesen kiirtottam, itt van két alagút, az egyikben találtam egy jó kétkezes kardot egy ráccsal elzárt fülkében, a másik alagút bejárata ráccsal el van zárva, a nyitókar nem nyitja - ezt ki is írja, nem hiszem, hogy bug lenne - ide hogy tudok bejutni ?

 

4. Ugyancsak Xardas felé tartva ott van a 3 gólem az úton, az első kettőt elintéztem, de a tűzgólemmel nem boldogultam - a jégtömb-varázslat meg sem kottyan neki - egyszer rányomom, aztán már ott is van, és kinyír. Mit használjak ellene ?

 

Köszi a segítséget, ha G-II-vel van gond, abban már én is tudok segíteni, ha kell !

 

Egyébként tök jó ez a játék is, örülök neki, hogy meg tudtam venni !

_Gary_ Creative Commons License 2005.02.08 0 0 165

Ha nem akarod letúrni a magyarítást, akkor szerezz be egy varázslatot, amivel egy gyors álattá tudsz változni (Pl.: vérlégy, farkas).

Lukor közelében változz át, majd fuss át a terembe. Követni fog, mert le akar csapni. Mikor az oszlopok közé ér, változz vissza.

Előzmény: EddienPrice (164)
EddienPrice Creative Commons License 2005.02.07 0 0 164

 

Cső fiúk és lányok!

 

Egy megoldás a Bal Lukor problémára:

  Ha a magyarosítást használod akkor az okozza a problémát (mindegy milyen nyelvű vagy verziójú játékot használsz). Megoldás : mielőtt bemész az Ork temetőbe ments és lépj ki a játékból, majd uninstalláld a magyarosítást. Lépj vissza a játékba és menny el "Lukorig" ,beszélj vele, miután elkezd követni ments( lehetőleg egy üres állásba) ,lépj ki, telepítsd ismét a magyarosítást és minden űberfrankó király lesz!

 

Lenne nekem is egy kérdésem: Ha valaki tudja mondja már meg hogy miután a ködtoronyban megöltem a csontvázmágust és megkapoma Chromanin bejegyzést a naplómba mit kell tenni v. kihez kell menni mert nem jöttem még rá?

Nagy segítség lenne ha egy kisebb listátba összefoglalná hogy miket kell tenni a küldetés teljesítéséhez.

 

Köszönöm!!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.31 0 0 163

Szia!

 

Az öt Ork varázsló kardja kell, akiket a templomban ölsz meg. mindegyiknél van egy kardnak nevezett izé, azokat kell bedöfni az öt szívbe. (ami egyébként az öt varázsló szive)

 

Előzmény: Borer (162)
Borer Creative Commons License 2005.01.29 0 0 162
Hi , van egy probléma . Halvány gőzöm sincs hogy hol van az 5. kard , megöltem mindenkit de sehol se találom. ....:(
Borer Creative Commons License 2005.01.27 0 0 161
Ok , nagyon szépen köszi.
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.26 0 0 160

Szia ha jól tudom mindegy milyen csak legyen nálad 5 kard asszem,elkell venni a megölt templomosoktól ott a közelben...

 

Előzmény: Borer (159)
Borer Creative Commons License 2005.01.23 0 0 159
Te segíthetnél egy csöppet :) Hogy a sleepert megöljem 5 kard kell ha jól figyeltem ? Mert nekem csak 2-ő van és akkor nemtom megölne a sleepert . Most vissza kéne mennem a másik 3-ért ?  :'( ase tom hol vannak
Borer Creative Commons License 2005.01.22 0 0 158

Szia ,

 

Nemtom hol a sleeper de az orc templomba vagyok és jön a sok izoms templar ... megszereztem egy nagy kardot ami egy kövön volt és most ott tartok . (ahol a kapuban van egy csapda és felnyársal) . Ha én befejezem én is uninstall de töltöm a Gothic 2-öt :)) azt is végigviszem majd . Tuti jó game :))

Arktifakt Creative Commons License 2005.01.22 0 0 157

Sajna nincs hozzá néztem pár helyen de szerencsére sikerült időközbe átjutnom s legyaknom az alvót hát mit mondjak nagyon gyér  a  befejezése semmi nem derült  ki  belőle ennyi  átszenvedett hosszú hetek után normálisabb befejezést  vártam volna,legalább az kiderülhetett  volna  hogy most akkor  miis  van ill lett kijutottak a kupolából vagy mi a franc?

No mindegy én ezekután uninstall,s soha többé nem akarok hallani a gothic 1 ről.

Sajnálom elhiszem hogy sokan megszólnak ezért de ennyi átszenvedett bughegyet én nem tudok tolerállni,egyébként attól független szivesen segítek ha elakad valaki. Remélhetőleg a folytatás már nem ilyen.

Köszi a figyelmet sziasztok.

 

Előzmény: Borer (156)
Borer Creative Commons License 2005.01.22 0 0 156
Sory nemtok . Nincs hozzá valami peccs  ? Sztem lehet keresni. De akkor is nekem van a legjobb crossbow-m :PPP Megöltem a sleepert , belém se ért :) 
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.22 0 0 155

Szia hát igen..

Egyébként arra  nem tudsz  valamit  hogy  ne dobjon ki windózba mikor átakarok menni  a  hidon?

Ha akarod át tudom küldeni a mentésemet,asszem 37.szintü vagyok vizmágus,megvan az urizell és  a  javitott ércpáncél is,és a harci nyilpuska szóval minden.

Hátha téged nem dob ki ott a game.

Ha gondolod itt az  msn em:

korpadi.ilona@chello.hu

azt akkor legfeljebb én is  elkérem a  te  mentésed  mert  lehet én rontottam el  valamit:(

Köszi  előre  is  szia.

 

Előzmény: Borer (154)
Borer Creative Commons License 2005.01.22 0 0 154

Ok egyébként azzal kezdtem hogy elforgattam sorrendbe de nem vettem észre hogy történt volna valami , de megcsinálom mégeccer. A bugokról meg annyit hogy egyszer ugrottam egyet és beestem a pálya alá :)) Habár szép alulról is azért mégis csak rajta jáccanék . Nem azért kell sokat menteni mert attól félsz hogy meghalsz nahem hogy "bug-olsz " :) De volt már olyan hogy vizbe majdnem belefullagtam mert nem engedett fel , vagy ráléptem egy olyan háztetőre ami nem volt ott :))

 

Nembaj a feeling mindenért pótol. Sztem überkirály game !!!!!!!! a Quake 3 mellett természetesen :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!