Centrum Párt... egy pártot nem lehet fél év alatt felépíteni, még média-szinten sem. infrastruktúrájuk, pártszervezettségük egyáltalán nincs. sok apró pártból álltak össze, de azok már többé-kevésbé életképtelen pártok, aktivistáik nincsenek. az emberek pedig nem adják a kopogtatócédulájukat, ha nem mennek érte házhoz. ha országos listát tudnak állítani, már az is szép eredmény lesz - de hogy elérjék az 5 százalékos küszöböt? amikor az SzDSz és a MIÉP is összeteheti a két kezét, ha eléri? pedig ennek a 2 pártnak wan hátországa, bázisa.
persze lehet, hogy lesz 1 mandátumuk, ha Kupát centrumos jelöltként is megválasztják egyéniben.
Olvastam, hogy a csaladodban tobb pedagogus is van.
Szegyeld magad!
Nem egy kivalo pedagogust ismerek, aki a palyan maradt, a fityeszes ehber ellenere is. Aki elment, azt meg meg tudom erteni.
Olyat allitani, hogy a pedagogusok ennyit sem erdemelnek, arcpirito.
"És nincsenek illúzióim a Centrummal kapcsolatban sem, máshol bukott, teljesen eltérő nézetű emberek
heterogén csoportja, nem lesz belőlük 0,00001% se.
Nameg Kupa is meglépné a privatizációt, naná.
"
Ezt én is igy látom :). Nálam azonban belefér a vagányságba, hogy kicsit ráijesszünk rajtuk keresztül a nagyokra. Különben a végén itt állunk, hogy csak két pártunk van, ami ráadásul ugyanazt csinálja csak más csomagolásban.
A Centrum azért jó keverék, mert jobbra is balra is nyitott. Mostr van 1%-uk a közvéleménykutatásban, ami ennyi idöalatt nem rossz. Ha elérik az 5%-t, akkor már érdekesek. Ezen a ponton csendben a nagyok is kicsit támogatni fogják, hátha a másiktól vonnak el több szavazatot. Ha esetleg elérik a 10%-t akkor mindkét nagypárt fürészelni kezdi öket (persze kik a maga stilusában :). Ha itt tatrtunk onnantól érdekes számunkra választók számára a sztori.
Hát ez már mániás depresszijó....
Sose mondtam, hogy Te náciztál le. Nem is emlékszem a delikvensre, de majd eccer, ha rájaérek, megnézem abban a topikban.
Hogy kell valakit megkövetni? Nem olyan ez, mint "megvezetni"?
(Sajna, sokakat megtéveszt, hogy nem teszek smileyt. Mint itten Magascét. De tudod, aki ismer...stb.)
Kedves MPD, megértettem, ait írtál, bocs a túlzott reakcióért.
Mercurius!A Centrum-Párt nem szimpatikus, szerintem olyanok vannak benne, akik a baloldal szekerét kívánják tolni. Ne feledjük, Szabó Iván ott ült Medgyessy kampánynyitóján, és ő nagyon közel áll a Centrumpárt vezérkarához.
Egyébként szerintem a Centrumpárt egy ügyes gazdasági húzás, felveszik a kampányra járó milliókat, valahogy szereznek róla számlát , és zsebre teszik. Sok kis párt ezt csinálja.
Egyébként bocs a saját topicom offolásáért, jobb, ha visszatérünk a kiindulóponthoz.
Nézd csak, én úgy vagyok ezzel, hogy a politikát teljesen elkülönítem az élet más területeitől. Hülyeségnek tartom az eü és az oktatás privatizációját, és el is mondom ezt.
De emiatt még vígan jobbraszavazok, hiszen
A BALOLDAL UGYANEZT TENNÉ!!!!!!
Ugyanis nekünk (értve ezalatt a mindenkori kormányt) kifelé is kell fülelni, és bizony néha a "kinti" érdekek erősebben érvényesítik magukat, mint a csóringer magyar nemzetéi. Zsarolhatók vagyunk magyarul, ha nem is ilyen csúnya módon, mint ez a kifejezés.
És nincsenek illúzióim a Centrummal kapcsolatban sem, máshol bukott, teljesen eltérő nézetű emberek
heterogén csoportja, nem lesz belőlük 0,00001% se.
Nameg Kupa is meglépné a privatizációt, naná.
"Üdv a jobboldali szekértáborban! Csak légy megfontoltabb!!"
A jobboldali szekertaborra eppen hullanak a gyujto nyilak. Az igazan kellemetlen az, hogy a jobboldali szekertaborbol. Kellett nektek beengedni ezeket a dakotakat. :)
:-)))
Aranykomám, úgy van, ahogy ezek a kriptobolsik mongyák: biz én jobbos vagyok, sőt, az egyetlen, aki elismerten náci. (Mármint a ballib értelmezésében, azaz azért, mert Konrad Lorenzet mertem idézni, aki közismert fasiszta....)
Más kérdés, hogy (csak taktikából persze) néha színleg haverkodok a balliberókkal, hisz végül is azért fizetnek, hogy itt kavarjak (némelyek szerint...).
Mégeccer: :-)))))
Üdv a jobboldali szekértáborban! Csak légy megfontoltabb!!
Így van, ezért lett üzlet a felsőoktatás, és nem maradt az, aminek maradnia kellett volna. Erről persze nem csak a fityesz tehet, sőt, nem elsősorban ők, de azért már nagyon szívesen búcsúznék el (végleg) tőlük.
Rosszabak vagytok, mint a zsigeri ádáz kormányellenesek!
Beállni abba a sorba, hogy ez a kormány az oktatás és egészségügyet végképp tönkreteszi, egyszerűen nem értem, hogy vagytok képesek erre!
Subiaco, Mercurius, jobbegyenes ...
Nem vagyok egy olyan típusú ember, aki nem szereti a vicceket, de ezzel nem szeretk viccelni, főleg nem olyan helyeken, ahol megtörténhet, hogy valós dolog áll a kijelentés háta mögött...
Nem fogok megharagudni! :-)
Higgadjá' má' le!!! Istenbizony vicc volt, korábban én mondtam mpd-nek, hogy én egy globalista kozmopolita stbstb vagyok, ezért inverz módon poénkodott, hogy majd kapok a - szerinte - elvtársaimtól, hogy mi ez a magyarkodó elhajlás...
Szíjjá el egy cigit! :-)))
mpd tiszta!
(Uramisten, én, a ballib védek egy jobbost, akit IRL nem ismerek egy olyan jobbos előtt, akit viszont évek óta, jól! Ez a nem akármi!! :-)))))
Ezt szeretném mpd-től is hallani (olvasni...), mert pártállástól függetlenűl, az aki ebben a megtépázott országban a nemzeti öntudatot és büszkeséget pengellére állítja, az a legszánalmasabb pondró a szememben, akit még az eltaposásra sem méltatok!
Narancslé, nyugizselé, mpd csak hülyül, politikailag veled van, csak azér mégis szoktunk jót dumálni...:-))))
Subiaco: ígértem hát, csak nem jött össze, de még lehet!
A Kosztolányin még megvan a bódé, sőt, múlt pénteken egy cimborámmal céges buli helyett otthon kolbászt sütöttünk és forraltboroztunk, sőt, Hohesc kedvéért leírom: majdnem krampács volt...:-)))
Gyümölcs is volt benne.
Jó vót! :-)))
Azért egy kis prücök van a dologban, mert a Cabernet Franc, Sauvignon, Merlot,Chardonnay nem éppen ősi magyar szőlőfajták, de fene bánja, nem méreg egyik sem, és a fülem kettéáll, olyan jófélék voltak, amiket ott ittam...
Ja, volt kadarka is, állítólag ez kimondott szekszárdi találmány...
Én meg megittam vagy másfél litert a pokolian erős halászlére. Azóta vér lett belőle, sürü.
Kár mi, hogy balliberáliskozmopolitaglobalistainternacionalista, dehát most már micsináljunk...:-))))