"Bendegoose válasz erre | adatok | e-mail 2001-12-20 14:33:16 (21)
Nos, ha ez tényleg biztos, akkor én nem undorodom tőled....
:)
vigor válasz erre | adatok | e-mail 2001-12-20 14:50:06 (22)
Kedves Bende!
Neked is csak ugyanaz mondhatom, mint birsnek: tudsz valamit, a tudásodat próbálod alkalmazni, de nem érted a tudásod lényegét. Most pl. a "szeresd ellenségedet" elvvel próbálsz velem játszani, holott itt teljesen másról van szó. Nem vagyok az ellenséged, egyszerűen csak undorodom tőled, és ennek most az okát is megmondom: nem vagy teljesen őszinte. Nem hiába hívtalak fel minden esetben, hogy ölj meg. Próbálsz jó lenni, holott nem vagy az. Mindegy. Isten a bírád, de: "addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik".
Igor
[előzmény : (21) Bendegoose, 2001.12.20 14:33]
Hollófekete válasz erre | adatok | e-mail 2001-12-20 14:55:02 (23)
Nem, szerintem csak arra gondolt, hogy ha nem vagy buzi, akkor nem vagy undorító, hehe:-)
[előzmény : (22) vigor, 2001.12.20 14:50]
-Asszem Hollófekete megértette, amit írtam... Annyit helyesbítenék, hogy az még nem undorítana, ha buzi vagy, csak az, ha engem akarnál TeddyMacinak...
-Én nem hiszem, hogy ellenségem vagy. Nem a szeresd ellenségedet-et alkalmazom, hanem a szeresd felebarátodat-ot.
Próbálsz jó lenni, holott nem vagy az.. Nem tudom, Te hogyan forgatod a Bibliát, milyen gyülekezetbe jársz, forgatode, jársz e egyáltalán...
De annyit mindenkinek tudnia kéne, hogy ha valaki nem jó, akkor próbálkoznia kell jónak lenni. És mivel egyedül Jézus volt jó, ezért nekem sem maradt más a próbálkozásnál...
Van aki Jézusnak születik, van aki Bendének...Nekem ez jutott...:))))
De én becsület szavamra nem utállak Téged, semmi bajom Veled. Nem azért nem öllek meg, mert próbálok jó lenni, hanem mert eszembe sem jut. Ez itt csak a net. Hogy valójában milyen vagy, fingom sincs. Kezd érdekelni, de ha már itt tartunk ne beszélj nekem őszinteségről, mert többször megírtam, hogy ha akarod, szívesen meghallgatlak, szívesen válaszolok az emiledre, mert itt nyilvánosság előtt bizonyos dolgokról nem beszél az ember...
Eddig nem jött emilem (Tőled).
No, ennyit Neked karácsonyra, Kedves Vigor, meg még sok Kegyelmet, Boldogságot...
Sokkal egyszerűbb a megoldás. :) Kényelemből sokszor lemásolom a teljes üzenetet, a "kedves"-től kezdve - aztán átírom annak a nevére, akinek szól. :O)
Mindenesetre az én nickem valóban sose volt a Te nicked. :)
Már "jó" úton haladsz - a skirofrénia felé, ha ilyeneket írsz magadról "vallasi vitaba bonyolodunk, mert nem vagyunk egy konnyu eset". :O)
Majd így folytatod: "de majd remelem karacsony alkalmaval megbekelek magammal". :(
Erdekes szemelyisegproblema, de majd en is megprobalom, hatha jo. ha nem akar velem senki beszelgetni, majd magamhoz cimzek hozaszolasokat, es meg az is lehet, hogy vallasi vitaba bonyolodunk, mert nem vagyunk egy konnyu eset, de majd remelem karacsony alkalmaval megbekelek magammal.
Neked is csak ugyanaz mondhatom, mint birsnek: tudsz valamit, a tudásodat próbálod alkalmazni, de nem érted a tudásod lényegét. Most pl. a "szeresd ellenségedet" elvvel próbálsz velem játszani, holott itt teljesen másról van szó. Nem vagyok az ellenséged, egyszerűen csak undorodom tőled, és ennek most az okát is megmondom: nem vagy teljesen őszinte. Nem hiába hívtalak fel minden esetben, hogy ölj meg. Próbálsz jó lenni, holott nem vagy az. Mindegy. Isten a bírád, de: "addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik".