1. nem csak MIÉP-es politikusok és nem-politikusok agresszívak, de ha szélsőjobb és agresszív hang akkor már az emberek elkezdenek hasonlítgatni...
2.nem Európa ellenes, hanem kimondja, hogy Magyarországnak akkor jobb, ha független és önálló.
3.zsidózik. cigányozik. kommunistázik. mind a 3 kérdést meg kell oldani, de legfőképp a cigánykérdést.
4.tudományellenes és tudománytalan?! például?
5.mi magyarok különbek és jobbak vagyunk? de mi ellenünk követtek el kismillió igazságtalanságot a történelem folyamán...
6.???
7.nem fenyegethet olyanban ami nincs?!
8.
9.ez nem tőlünk fog függeni. békés úton kell, hogy visszaszerezzük.
10. annyi féle liberalizmus ahány ország. Hollandia kontra Magyarország?!
11.miért Te nem tudod eldönteni?!
1. mert itt a pol. fórumon egyes miépesek türelmetlen, agresszív és helytelen hangot ütnek meg, mert gyalázkodnak, mert úgy képzelik csak egy miépes lehet rendes magyar ember, a többi pedig szemét gazember/kommunista stb
2. azért mert a miép európa ellenes
3. azért mert a miép zsidózik
4. azért mert a miép teret enged a tudományellenes és tudománytalan nézeteknek
5. azért mert a miép úgy gondolja a magyarok különbek, jobbak, szebbek mint a környező országok népei
6. azért mert egy miépes "megfenyegetett" mi lesz itt, ha hatalomra kerülnek
7. azért mert úgy érzem veszélyeztetik a szabadságomat, sőt a demokráciát
8. azért mert nem szeretem a szemforgatást
9. azért mert revizionizmusával veszélyezteti a békét
10. mert szitokszóként használják a liberalizmust
11. mert veszik maguknak a bátorságot, hogy eldöntsék ki magyar és ki nem.
A Gallup legújabb felmérése szerint a MIÉP jelenleg nem érné el a küszöböt, pedig sok okos-komolyan!!!-ember van ott, szerintem csak Csurkát kellene lecserélni.
Akár meg is kérdezhetném még egyszer! Kinek mi a baja a MIÉP-pel? Jöttök itt az ilyen ostoba besúgós szövegekkel... Az MSZP, kommunista volt és a mai napig az! Rendszerváltás után egyszerűen nem lett volna szabad engedni, hogy a tisztelt urak egyáltalán betehessék a lábukat a Parlamentbe. Ez a vicces, hogy még 1x hatalmon is voltak. Azok akik 40 évig kiárusították Magyarországot!
LamaXX! Teljesen egyetértek Veled! Nem értem, hogy miért fikázza mindenki a MIÉP-et?! Mindenki fél tőle "mint a tűztől", de miért? Aki fikázza (és nem meri bevallani, hogy fél tőle) ugyan mondja már el, vagy írja már le, miért?! Kit félt? Mit félt?
szoktam nézni...ne mondd nekem hogy jobb oldali, mert a jobboldal klasszikusan tőke és középosztálybarát, satöbbi satöbbi...a miép egy vérbalos (hja kérem, besúgóból nem lesz szalonka) csacsiság, és csak a szavazók politikai műveletlenségének köszönheti, hogy komonistázhat büntetlenül...:->
ez végre világos beszéd. ezek wszerint te egyet értesz a miép szélsőbalos, kommunista gazdaság és kultúrpolitikájával?
elismered, hogy a csurka istván által felvárolt kádári jövőkép neked a szimpatikus?
Talán ez azért van, mert az ember nem oldalt választ, hanem nézeteket talál szimpatikusnak vagy kevésbé szimpatikusnak... az oldalt pedig a nézetekre ragasztják rá.
Személyes véleményem szerint ez az egész oldalazás hibás. Például azért, mert az emberek nézeteit nem hogy lineáris, de még akárhány dimenziós skálán sem lehet ábrázolni. De hát ez van, valahogy hívnom kell magam...