Nem tudom, hogy kibírom-e még pár hétig. Lehet hogy nem, és kénytelen leszek előbb megvenni Eleket :)
Még egy kicsit azért hezitálok...
Egyébként volt valami hír/teszt/cikk Elekről?
Van itt valaki, akinek van FülEleke és megosztaná tapasztalatait (VATIn kívül:) ?
És lehet tudni, hogy aki először negatívan állt hozzá, az miért tette?
FülElekből lesz majd demó a hozzád hasonló szkeptikusok kedvéért. :) Talán valamikor pár hét múlva. De hogy ne kelljen addig várnod, elmondom, hogy nagyon pozitívak az eddigi visszajelzéseink. Aki eddig kipróbálta, annak mind nagyon tetszett. Még olyan is volt, hogy először kifejezetten negatívan állt hozzá az illető, és miután kipróbálta, tökre lelkendezett. :) Komolyan.
Egy dologra kell figyelni nagyon, hogy az első használat előtt rendesen be legyen állítva a hangkártya és a program is. Ha ez jó, akkor senki nem menekül a jó felismerés elől. :))
Megnéztem a www.sigmoid.hu-t, és gyorsan le is töltöttem amit lehetett :)
A játékok nagyon szuperek! Kár, hogy nem hallottam el?bb róluk!
VATI: van/lesz FülElekb?l valamilyen demo verzio? A honlapon sajnos nem találtam :( Lehet, hogy van, aki el?ször kicsit szkeptikus, és szeretné valamilyen szinten kipróbálni, hogy mit kap a pénzéért. Bár a 3999 forint egyáltalán nem sok. És ha legalább olyan jól m?kszik mint a játékok, akkor nagy baj nem lehet :)
Sajnos attól mi is tartunk, hogy sok illegális másolat lesz, de talán a kedvező ár ezt mérsékelni fogja, meg az is, hogy nem külföldi cég vagyunk, és a fejlesztés is hazai. Úgy láttam eddig, hogy a magyar fejlesztő cégeket jobban kedvelik a felhasználók, és ezzel teljes mértékben egyet is tudok érteni. :)
Drukkolok nektek, hogy bejöjjön amit csináltok,bár
egy kissé tartok attól, hogy az emberek többsége
inkább illegális úton fog hozzájutni FülElek-hez,
mondván nem támogatnak még 3990 Ft-al sem egy szoftvercéget van azoknak tőkéjük úgyis. Tényleg, ti mennyire saját tőkéből fejlesztetek? Esetleg áll mögöttetek valami külföldi multi?
Egyébként nekem van ELEK-em!!! (postán rendeltem tőletek, s tényleg semmi gond nincs vele!).
lacko1: Az az újdonság benne, hogy magyarul megy, és hogy nem kell előtte betanítani. Meg hogy egyáltalán van ilyen. :) És a viavoice szerinted felismeri a magyar beszédet?
Rég jártam itt, úgy látom most sokan vagytok onlájn.
ficsur, tuzok: Sajnos még nem nagyon lehet kapni üzletekben, mert év eleje van és leltár meg ilyenek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen lassan megy egy új termék elterjesztése. Remélem 2-3 héten belül viszont már 'mindenhol' lehet kapni, a nagy bevásárlóközpontok számítástechnikai részlegén, könyvesbolthálózatokban és egyéb ilyen helyeken. Ott lesz kapható, ahol a Profi-Média által forgalmazott CD-k is. (Manó-sorozat pl.)
Viszont nálunk, a www.sigmoid.hu oldalon folyamatosan lehet rendelni, és még eddig semmi panasz nem érkezett, hogy valami gáz lenne a rendeléssel. Úgyhogy bártan ajánlom mindenkinek az online rendelést. Nekünk az a legfontosabb, hogy mindenki meg legyen elégedve.
kangarooo: Köszi a véleményt, azon vagyunk, hogy mindenki így gondolja. :)
Én voltam a hülye, sigmoid helyett sigmopid-et írtam. ;-)
Amúgy mi ebben az újdonság? Az M$ speech API-val ugyanezt meg lehetne csinálni, meg ott a viavoice is.
Én rendeltem tőlük egy FülEleket még év elején, és nekem nagyon bejött. Az elején egy kicist kellett tökölődni, de a beállítgatás után teljesen kirájul ment.
Ja és három nap alatt kipostázáták.
Figyeljetek már, hol a ***-ba lehet kapni ezt a füleleket, minden üzletben úgy néznek rám, mint egy hülyére. Csak azt nem ondjátok, hogy a neten, onnan biztosan nem fogok rendelni.
csávesz
Elkészült a FülElek 1.0, az első magyar nyelvű beszédfelismerő program szövegszerkesztéshez (word). Diktálni még nem lehet neki, de a fontosabb vezérlő parancsokat felismeri. A www.sigmoid.hu címen bővebb információkat is találhattok róla. Irodai és otthoni felhasználásra is jól lehet használni.