Hű, mi van itt, Luis Suarezt másolta a Verona védője. Kezezés miatti piros lap árán megmaradt a kétgólos előny, mert a Spezia kihagyta a tizit :) De így most 20 perc buszozás jön.
Végül a Sassuolo stadionjában kötöttek ki, de csak 4-4ezer jegyet kaptak a szurkolótáborok és pont a fő kamerával szembeni nagy lelátó tök üres. Ezzel mondjuk elég nagy bohócot csinált magából a szövetség mert a Serie B playoff döntőjének visszavágóján Bariban vagy 50 ezer szurkoló van jelen...
Micsoda csemege egy hét múlva :) Hellas-Spezia egymeccses rájátszás lesz a bennmaradásért: semleges pályán, döntetlen esetén a rendes játékidő után rögtön tizik
Azért mert akkor szörföztem arra és láttam ezt a felmerülő kérdést a két veronai alakulat logoját illetően. És mivel tudtam a választ hát éltem a szabad véleménynyilvánítás eszközével. Azért mert 11 évvel korábban vetődött fel a kérdés,azért még kérdés maradt. Vagy tévedek? Emelem kalapom!
Szerintem Marrone lép egyedül, de hátha meg lehetne győzni, van benne kraft, ikon lehetne itt. Gollini - Pisano, Bianchetti, kiégett Serie A-s védő, Albertazzi - Romulo, Marrone, Greco - Siligardi, Pazzini, Fares Még jót is tenne 1 év másodosztály, ha így maradna.
Ezek pont lepnek :) Pisano 4 gol Marrone 3 golpassz Inter ellen Juve tulajdona, Siligardi is elfog menni. Greco esetleg marad. Pazzini Toni Jankovic Wszolek Rebic Moras Helander Souprayen stb.