wice, hol vagy? hallottad? feloszlott a kedvenc zenekarunk
After nearly a decade of rocking the indie music scene with their unique, groundbreaking pop, Washington, DC's greatest-ever live band, The Dismemberment Plan is, well... dismembering
Nekem az abszolút kedvenc sorozatom, jobban szeretem mint a Twin Peaks-et (kivéve a 3. és utolsó TP epizódot :-) Akinek vannak Gyilkos utcák-epizódjai, lécci jelezze emilben.
jaja, batman istenseg, kulonosen a korzovel rajzolt marlene dietrich szemoldok a papirmaszkon, es a hasizmok rajzolatat is erdemes osszehasonlitani az ujabbkori filmadaptaciokban lathatokkal.
persze nem nezem, nekem ez mar tul kultikus.
koszonom az igyekezetet, de valami felreertes lehet koztunk, no martas, no feherbor, csak en es a termeszet vad, ollos gyermeke, szemtol szembe, erre gondoltam. ez kb olyan volt, mintha rantottat akarnek enni, erre megadnal egy csomo helyet, ahol kituno omlettet csinalnak. kosz, miszter kifinomult, de kosz nem.
ez erdekes, epp az elobb irtam le a sherlock holmes nevet icq-n. masreszt reszemrol is inkabb poirot, a s.h. tortenetekben agymunka max az elso ket oldalon figyelheto meg, mikor holmes a watson cipotalpara ragadt matrica alapjan megmondja, h mit vett neki karacsonyra.
a poirot sorozatot nem vettem eszre, oke, akkor egy epkezlab sorozatrol mar beszelhetunk, monnyuk nem nem otcsillagos, harom es fel inkabb, neha negy, egyszer lattam, annyi eleg volt.
A Garage Café-ban homár ehetsz Termidor módra, amihez fokhagymás piritóst adnak.Köretként paradicsomos rizst ajánlok.Én azzal eszem.
Itt az egyetlen hiba az, hogy nincs megfelelő fehérboruk hozzá, tehát inkább ajánlom a Norvég Király Étterem tejszínes királyrákfalatkáit, aminek a homárhoz annyi köze van, hogy homár mártásban tálalják hozzá spárgafejek dukálnak. Itt többféle jóminőségű, hozzáillő bort kapsz.
Hallotam még egy Mekong Étterem-ről, ahol a párolt homár nagyon jó.Szerintem biztos üvegtésztával tálalják, de oda nem járok.Elvből.
Kis fakalapács nincs sehol, csak a mesében. Rákfogónak hívják és fémből van.
inkabb a viasat3, a sateliten egy epkezlab sorozat nincs, a vian meg minnya ketto is, a simpsons meg a futurama, remrendeset mar unjuk, ezert nem mondom.
akkor felvetnek egy temat, tud-e vki budapesten olyan ettermet, ahol rakot lehet enni kis fakalapaccsal, gallerba gyurt asztalteritovel.
semmi gaz, en se tartok meg sehol a spanyol horrorban, odaig neztem, h felebred a farkasember mikor kiveszik belole az ezustgolyokat, aztan rajottem, h nem jo ezt igy delelott, verofenyben, azota meg nem voltam ugy igazabol otthon estefele, h ne lett volna dolgom, meg hangulat is kell ehhez, tudom en.
Legyen már egy ilyen topik, (Leos Carax Velorex Ullmannmónika) Cornelius múlt hét óta elvileg tudja, mi a pálya, és N0ri is említette, h kedvenc sorozata volt, az már három ember, mármint velem együtt, ugye. Ha vkinek van mondandója, beszéljen, v hallgasson örökre.