regebben magam is a storage-nel vasaroltam, de mar tobb, mint egy eve nem kaphato naluk a "Kodak Ultima Gold CD-R 74" (hogy baromi pontos legyek ;-), helyette ok (igen kedvesen ;-) a Mitsui lemezeket ajanlottak (szinten nagyon jo minositeseket kapott, szinten Gold, csak hat eszrevehetoen dragabb). ezek utan a Digitaltechnika-nal vasaroltam (http://www.dit.hu/), de ott mar Gold nem volt (soha nem is), csak Silver-Gold, de bertem en azzal is.
most viszont azt mondjak, hogy a hamarosan pultra kerulo uj szallitmanyban mar csak 80 perces lesz ebbol a fajtabol. de hogy miert!? el nem birom kepzelni (szaradna le az agyuk! ;-), de nincs is hozza kedvem.
azert megneztem most a storage arlistajat, es valoban van benne kodak (ra is kerdeztem):
KODAK SILVER írható CD, 80 perces - 250 Ft + AFA
KODAK AUDIO írható CD, arany, Audió - 390 Ft + AFA
ezzel szemben tovabbra is a Mitsui CDket ajanljak, mondvan, hogy a Kodak megszuntette a 74-es lemez gyartasat (illetve Audio verzioban van csak), 'helyette' van a Mitsui
MITSUI Gold - 230 Ft + AFA
MITSUI Silver - 225 Ft + AFA
szoval konkluzive: ugy tunik, hogy nem erdemes tovabb keresni a 74-es Kodak lemezt, mert egyszeruen nem letezik mar ;-))
kosz.