Keresés

Részletes keresés

bruno954 Creative Commons License 2002.02.01 0 0 116
Intersziti,

1. A kiwwi úgy magyar ahogy én kelet-ausztrál vagyok

2. Ingyen húsnak híg leve, meg ingyen ebéd nincs. A kiwwi pontosan annyit ért, mint amennyit fizettél érte.

3. Egyébként igazad van

Előzmény: Intersziti (115)
Intersziti Creative Commons License 2002.02.01 0 0 115
Hogy b@ssza meg a jó k*rva nénikéjét!
Az utóbbi időben már így is eléggé tele volt a tököm ezzel a szemét, mocsok, tahó bandával (értsd: a vezetőségük), aztán most se szó, se beszéd, hipp-hopp egy pillanat alatt elhúznak a picsába!!
Kérem szépen, a Kiwwi megmutatja nekünk, hogy hol tart a mai magyar távközlés!
>:-(

Szóval átcsesztek, mint szart a palánkon, ez a nagy helyzet!

kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.01.22 0 0 114
R.I.P.
Előzmény: NTHAM (112)
kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.01.22 0 0 113
én sem vettem észre, hogy a 60 perc meglenne, de a Mindenkinek csomagommal még csókos vagyok ;)
Előzmény: Törölt nick (111)
NTHAM Creative Commons License 2002.01.22 0 0 112
Tiszteletem!

Egy szomorú hír.
Ma végleg bezárta kapuit a Kiwwi Hungary, a szolgáltatásokat leállították.

Részletek az Origoról:
Beszünteti működését a Kiwwi
Az ingyenes internetes szolgáltatást és internetes telefonszolgáltatást (VoIP) végző Kiwwi Kommunikációs Kft. várhatóan felszámolási eljárást kezdeményez önmaga ellen ezen a héten. A társaság nem talált befektetőt működésének további finanszírozásához.
A Kiwwi Kommunikációs Kft. közölte, hogy kedden 16 órakor beszünteti internetes telefonszolgáltatását (VoIP), s ettől az időponttól befejezi internetszolgáltatását is.
A közlemény szerint a társaság anyavállalata, a Kiwwi CEE Holding december második felében kért maga ellen felszámolást, s most azért jut a leányvállalata is erre a sorsra, mert az elmúlt egy hónapban nem talált befektetőt működésének további finanszírozásához.
A Kiwwi CEE Holding 2000 júliusában jött létre azzal a céllal, hogy Közép-Kelet-Európa meghatározó beszédcélú távközlési szolgáltatójává váljon. A Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Szlovéniában szolgáltató társaság legsikeresebb leányvállalata a magyarországi volt, amelyhez az elmúlt másfél évben 120 ezer ingyenes internetező csatlakozott, s amely emellett mintegy 3500 internetes telefon-előfizetői szerződést is kötött.
A Kiwwi Kommunikációs Kft. alaptőkéjét anyavállalata nemrégiben 1,2 milliárd forintra emelte, ám az alapító finanszírozási gondjai miatt a magyarországi szervezetnek is be kellett szüntetnie szolgáltatását.

Üdvözöl Mindenkit: NTHAM

supervisor1 Creative Commons License 2002.01.15 0 0 110
Ez mondjuk nem jó hír. DE.
Azé' roppant érdekes hozzáállás a szolgáltatótól!
Ilyet a világ még nem hallott!
Mintha a MOL-nál egyszerre csak 10 litert tankolhatnál, hogy többször kelljen visszatérned, többször jattolni.
Kérdezem: mi volt 1 évvel ezelőtt? Ha fel sem merült volna a megosztási törvény semmilyen formában, akkor is beintettek volna.
Szó szerint SZIVATÁS! Gyakorlatilag semmi előnyük sincs belőle, de ha már nem tudták kilobbizni, azt amire 1 éve még nem is számíthattak, akkor "dögöljön meg a szomszéd tehene is".
Ugyanaz van mint a CSODÁS MAGYAR ÉLETÜNK egyéb területén is. Azeccerűjuzercsakfizessenamigvanbőrahátán!
Előzmény: Nemrossz (109)
Nemrossz Creative Commons License 2002.01.15 0 0 109
nagyferi!
Tévecc!
A szopatási szándék szeretett kormányunké és bégető parlamentünké, akik a díjmegosztást úgy törvényesítették, ahogy...
A Freestart csak megpróbál életben maradni, sőt fejleszteni. Amint GL mondta, ezért inkább dícséret illeti, nem bírálat. Mondhatták volna, hogy akkor roló le, cég becsuk, User meg menjen, ahova akar - fizetős ISP-hez!
Üdv:
Bedros®
Előzmény: Törölt nick (107)
A hely szelleme Creative Commons License 2002.01.15 0 0 108
Hát izé... Azt kell mondjam, hogy (sajnos) igazuk van és ez egy helyes lépés. Sőt, várható volt már valami ilyesmi, hiszen olyan reménytelenül foglalt tud lenni a számuk 18:15-éjfél között...
Szóval örüljünk annak, hogy van egy ilyen szolgáltató és annak is, hogy nem hagyják abba az ingyennet-szolgáltatást még a számukra nem kedvező leosztási százalék után sem. Ezek után várható, hogy emberi idő alatt fel lehet jutni a netre 18-éjfél között és még mindig el tudok indítani egy nagyobb letöltésprojectet 23 órakor, reggel 7-kor meg kikapcs. Szóval én helyeslem a döntést.
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.14 0 0 107
A Freestart új terve, hogy megszopasson mindenkit, aki netezni akar.
A részletek:
"JANUAR 15-TOL A KEDVEZMENYES IDOSZAKBAN - HETKOZNAP 18 ORA ES 24 ORA, HETVEGEN PEDIG 15 ORA ES 24 ORA KOZOTT A BEERKEZO
HIVASOKAT 60 PERC UTAN MEGSZAKITJUK. AZONNALI UJRATARCSAZAS UTAN TERMESZETESEN ISMET FEL LEHET JUTNI A HALORA HOGY A LETOLTESEKET,
CHAT-ELESEKET FOLYTATHASSATOK.IGY AZOK IS HOZZAFERHETNEK A HALOHOZ, AKIK A VONAL FOGLALTSAGA MIATT EDDIG NEHEZEN JUTOTTAK FEL A NET
-RE. CELUNK TOVABBRA IS, HOGY A LEHETO LEGTOBBEN HASZNALHASSAK INGYENES SZOLGALTATASAINKAT, PL.: A HALORA VALO CSATLAKOZAST,
A STARTMAIL LEVELEZOPROGRAMOT, WEBCREATOR-T, GOOGLE KERESOT, .., STB. SAJNOS EZ AZT IS JELENTI, HOGY FELHASZNALOINK
A 150 FT-OS MATAV KEDVEZMENYT CSAK ESTE 11 ORA ES REGGEL 7 ORA KOZOTT TUDJAK IGENYBE VENNI. REMELJUK, HOGY AZON KEVESEK,
AKIK NAGYON SOKAT HASZNALJAK A FREESTART.HU BEHIVO SZAMAT, NEM KEDVETLENEDNEK EL, HISZEN 23. 02 PERCTOL MAR SZAMUKRA IS SZABAD A PALYA.

MEGERTESETEKET ELORE IS KOSZONJUK FELHASZNALOINK 90% -A NEVEBEN, AKIK NEM TOLTENEK NAPI 1 ORANAL TOBBET AZ INTERNETEN.

UDVOZLETTEL : FREESTART.HU "

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 106
Hello!

Újabb hír a Kiwwivel kapcsolatban:

"Megmenekülhet a kiwwi - az ingyenes internet­szolgáltatás nélkül

Több érdeklődő foglalkozik az osztrák kiwwi megvásárlásának gondolatával, az egyik esélyes az Amtel Kft.

Mint George Gondon, az Amtel Kft amerikai anyavállalatának képviselője lapunknak elmondta, egyelőre csak szándéknyilatkozatot tettek az osztrák Kiwwi CEE Holding AG megvásárlására. Mivel az osztrák cég csődeljárása során az eszközök és érdekeltségek felmérése még nem zárult le, így egész pontos képük sem lehet a vállalat értékéről. Gondon úr értesülése szerint több cég foglalkozik a kiwwi megvásárlásának gondolatával, ám csak február 15-én derül ki pontosan, kik tartják fenn szándékukat, s mennyit is ér a vállalatcsoport.

Az ingyenes internetszolgáltatással kapcsolatban a képviselő úgy nyilatkozott, hogy maga az ISP profil idegen tőlük, fő tevékenységi körük ugyanis a Voice IP (internetes telefonálás). E pillanatban úgy látja, nem valószínű, hogy átveszik a kiwwi e sokakat érintő szolgáltatását, de nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy ha a díjmegosztás alapján profitábilissá válik az ingyenes hozzáférés szolgáltatás, mégis megtartanák. Ám, mint fogalmazott, erre most nagyon kevés esélyt lát.

A Magyarországon pilisszentlászlói székhellyel rendelkező amerikai érdekeltségű Amtel Kft. alternatív távközlési szolgáltató, irodái Budapesten, Győrben, Pozsonyban, Zsolnán, Kassán és Varsóban vannak. Mint megtudtuk az Amtelnek Szlovákiában és Magyarországon összesen 6000 ügyfele van, s mint Gondon úr is elismerte, a Kiwwi nagyobb ügyfélkörrel rendelkezik.

Végvári Orsolya, a Kiwwi kft. ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, a Kiwwi kft. egyetlen tagja, az osztrák holding mellé felszámolóbiztost rendeltek ki.

isz.hu "

kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.01.04 0 0 105
nálatok is leállt 1/2 órára a freestart?
wolruf Creative Commons License 2001.12.28 0 0 104
Hö! :-) Megy a kiwwi is :-)
Újra
Meister Creative Commons License 2001.12.28 0 0 103
dez1: Sokkal tisztább lenne, ha a MATÁV is belerakná az alapdíjat az árakba. Akkor nem zavarna, hogy lehet hogy kicsit drágább lenne a netezés. Arról nem is beszélve hogy vannak időszakok, amikor hónapokon át nem használom a vonalat.

Kívánságod teljesült már hónapokkal korábban:Fizess annyit, amennyit dumálsz!.
Gondolom az természetes, hogy ilyen esetben nem jár 4000 ft-os, meg 150 ft-os kedvezmény, hiszen annyit fizetsz (pontosan) amennyit beszélsz.

Előzmény: dez1 (24)
bruno954 Creative Commons License 2001.12.28 0 0 102
Kult. ell.!

Esteleg fizetsz érte....

Előzmény: kultúrális ellenőr (101)
kultúrális ellenőr Creative Commons License 2001.12.28 0 0 101
húúúdegáááz! hogy fogok én netezni???!! ááh
hajrá Freestart!!!!!!!!!!!
(remélem átmegy a pozitív energia:)

de komolyan, milyen világban élünk már...? :(

Zozi79 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 100
100!
JoeSanyriani Creative Commons License 2001.12.27 0 0 99
néhányszor próbálkoztam így ünnepek alatt, se a kiwwi dialup nem működött (folyton foglalt), se a weboldal, és most se megy, szerintem ezeknek kampec
Előzmény: rainman (96)
bruno954 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 98
Odavesznek
Előzmény: ildiko32 (97)
ildiko32 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 97
Mi lesz az elnem mentett, email cimemmel, es azokkal a leveleimmel, amit nem olvastam meg, illetve amit megegyszer el szeretnek olvasni.
rainman Creative Commons License 2001.12.23 0 0 96
Tegnap reggel bejött a nyitó oldaluk, bizakodtam, hogy marad a "vésztartalékom". Most próbáltam újra, nem sikerült.
Előzmény: kalambo (95)
kalambo Creative Commons License 2001.12.23 0 0 95
FRISS INFÓK:

2001. december 23.
Kiwwi: van is, meg nincs is

Néhány órával a Kiwwi osztrák anyavállalatának csődjéről szóló hírek után a magyar Kiwwi honlapja és némely szolgáltatása is elérhetetlenné vált.

Bár az osztrák Kiwwi CEE Holding AG tegnapi csődhírét követően Végvári Orsolya, a Kiwwi Kft. ügyvezetője még nem tudott biztosat a hazai vállalat sorsáról, bizakodó nyilatkozatában, kiemelte, hogy a régió országai közül hazánkban a legjobbak a Kiwwi eredményei. A Napi Online-nak nyilatkozva elmondta, hogy a cégcsoport VoIP ügyfelek közel 40%-a, az ingyenes internet használóknak pedig a fele a magyarországi kiwwi ügyfele.

Estére azonban a cég honlapja már nem volt elérhető, mint ahogy az ingyenes internet szolgáltatás sem. A fizetős szolgáltatások működésével kapcsolatban érdemi információt nem sikerült szerezni. Sipos Tamás a Kwwi szóvivője szerint átmeneti üzemzavarról van szó, ám az elhárítás időpontjáról éppúgy nem tudott biztosat mondani, mint ahogy a hazai leányvállalat sorsáról sem.
Elmondása szerint csak az ünnepek után derül majd ki, működik-e tovább a Kwwi Kft. és ha igen, mely szolgáltatásokat fogják továbbra is biztosítani.

isz.hu

mp3lamer Creative Commons License 2001.12.22 0 0 94
A Kiwwi nálam sem müxik, de most is freestarttal nyomulok. Még jó, hogy mind a kettőnél regisztráltam.:)) Csak még 2-3 hétig húzzák ki és utánna lesz chellom. Már nagyon várom. Szerintem Ti is nézzetek más szolgáltatót.
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.22 0 0 93
Ma egész délelött azzal kínlódtam a munkahelyemen, hogy a kiwwi-re csatlakozzam. Nem sikerült. Lehet, hogy megszünt??????????
rainman Creative Commons License 2001.12.21 0 0 92
Nos, nálam sem jön be.
Az "ingyennet" hozzáférésemet még nem teszteltem...
Kíváncsi vagyok, vajh' a távhívásuk működik-e még?
Holnapra kiderül. De ezért is a -még néhány napig- monopol-szolgáltató a hibás??
(mellesleg más honlap sem nyújtja azt, amit megszoktam tőlük, de ott jelenleg a meghirdetett (adatbázis)karbantartás folyik)
Tényleg szívni fognak a kisfelhasználók??
Vagy csak egy átmeneti zavar a rendszerben?
Esetleg ha ez az állapot stabilizálódik, akkor rámozdul valaki a megnyíló piaci résre?
Vagy ez tényleg nem üzlet manapság?
Előzmény: kalambo (90)
kalambo Creative Commons License 2001.12.21 0 0 90
Nektek sem jön be a Kiwwi honlapja, vagy nálam van valami hiba?

Kalambo

Herbie_ Creative Commons License 2001.12.21 0 0 88
- az egyik paraszt eltömi a fülkét, hogy pénzhez jusson, a másik aki részeg mint az állat és megpróbálja felhívni az asszonyt, hogy még a falu harmadik kocsmájába is betér, nem tud telefonálni és szétveri a készüléket, esetleg még az üvegeket is kirúgja, szídja a matávot.
- kedves rézbőrű embertársaink kilóméter számra lopják a légkábelt, sőt mostanában már a földkábelre is szakosodnak (ez utóbbit ha jól hallottam)
- a sok barom 150-el közlekedik a faluban és törik ki az oszlopokat
- agyament barom unatkozik vagy nem tudom miért szétveri az elosztó szekrényt
- csatornások, gázosok vagy az alvállalkozóik túrnak, fúrnak, 1*4-től az optikáig szabdalják a kábelt
-és még sorolhatnám

Szóval ezeket sajnos valakivel meg kell fizettetni, bár a kábelvágás a kárt a károkozó megtéríti de a többi esetben nem nagyon találják meg a tetteseket.
Ha egy kicsit más lenne a kultúránk lehet, hogy olcsóbb lenne a telefon? Ez persze nem garancia, és szerintem nem is tudjuk meg, mert mi ilyenek vagyunk.

Előzmény: pancho (58)
kalambo Creative Commons License 2001.12.20 0 0 87
ITT A VÉG!!!!!

"Bécs, 2001. december 20. (MTI) - Az osztrák távközlési ágazatban folytatódik a csődök sorozata: csütörtökön a tavaly júniusban internet-szolgáltatóként alakult, Közép- és Kelet-Európára szakosodott Kiwwi CEE Holding AG jelentett csődöt. Ezt a társaság azzal indokolta, hogy nem érte el forgalmi- és költség-célkitűzéseit és több jelentős beruházója visszavonulót fújt.
A Kiwwi kisvállalat, de több, korábban igen sikeresnek bizonyult ifjú menedzsert foglalkoztat, s leányvállalatai vannak Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában és Szlovéniában.
A csődeljárást várhatóan még az idén megnyitó Hitelvédelmi Egyesület(KSV) szerint a csőd 120 hitelezőt érint. A Kiwwi passzívuma 52,5 millió schillinget tesz ki, s bár aktíváinak könyv szerinti értéke 291 millió, de abból kell kiindulni, hogy 187 millió schilling értékű részesedéseket és a leányvállalatokkal szembeni 50 millióban megjelölt követeléseket és más aktívákat is jelentősen le kell értékelni.
A KSV szerint a Kiwwi a fizetésképtelenségre vonatkozó jogszabályok értelmében túladósodott, s egyelőre még nem lehet megítélni, milyen arányban számíthatnak a hitelezők hiteleik megtérülésére.+++ " MTI

rainman Creative Commons License 2001.12.18 0 0 86
Mutass egy élő,működő Rotaryt, és fejet hajtok Neked.
Szerintem Crossbar-ra gondoltál. Abból van még néhány, itt-ott. De gondolj csak bele: vannak a "nagymama csomagot" igénybe vevők, akiknek NEM KELL a korszerűbb technika. Akik aggódnak, ha a
korszerűsítés miatt ikerről szólóra kerülnek (merthogy az drábább).
Egyébként van már választék: keveset beszélőknek,
"nagymamáknak" a Minimál csomag; aki nem akar előfizetési díjat fizetni: Kontroll díjcsomag; aki a távhíváson akar spórolni, igénybe veheti a VoIP szolgáltatást, pl. barangoló kártával, vannak a Kedvenc szám csomagok, stb.stb...
Csak élni kellene velük, ha olcsóbban akarsz kijönni.

Mellesleg mit csinál a KIWWI a voice témában, mit is ajánl?
Olcsóbb táv- és nemzetközi hívást. (mindezt a matávtól is igénybe veheted!!!)
És hogyan valósítja meg? feltesz egy kütyüt, ami figyeli a forgalmad,(paranoia rulez!!!) és egytéríti a hívást, ha olyan.
És ha nem tud az ügyfél távhívni, akkor vajh' kinek jelenti be??? A KIWWI-nek? Na nem.... :-(
Ugrik a Matáv hibabejelentőre, hogy nem tud telefonálni. A Matáv meg megy, vizsgál, magyaráz az ügyfélnek, mindez persze dolgozó munkabére, gk.futáskilométer, stb.stb. Magyarázzam?
Ja! és a KIWWI elfelejti tudatosítani a kedves ügyfelével, hogy ha gondja lenne a távhívással, akkor az 5 db 9-es bebillentyűzésével utasíthatja a kütyüt, hogy az ne akarjon eltéríteni.
A KIWWI részéről bevételelvonas a Mati-tól, ugyanakkor probléma esetén plusz kültség - na hol is? a KIWWI-nél? Na nem! Szintén a Mati-nál.

Vajh mit szólna a KIWWI, ha az ő kütyüje elé a Mati egy újabb kütyüt tenne, ami eliminálná annak ténykedését....

Előfizut reklamálóknak újabb adalék: bankkártya, folyószámla? ott is szedik ám a sápot! :-( Miért is???

De ez már régen nem az ingyennetről szól...

Előzmény: pancho (71)
Emeric2 Creative Commons License 2001.12.18 0 0 85
Hát te bépesti vagy, így önzően nézed a dolgot.(a 2 azért van a nevem után, mert a régi nickem remélem csak átmenetileg nem üzemel), a matáv a koncesszióért cserébe vállalta, hogy ott is kihúzza a drótot, ahol nem érte volna meg neki (és másnak sem). Mari néni most mobilozhatna, de várhatott volna 6-9 évet, amíg egyáltalán gondolhatott volna rá.
ADSL elég új technológia, és a matávot nem kötelezte senki és semmi arra, hogy ADSL-re alkalmas vonalakat építsen ki mindenhol, viszont érdeke fűződik hozzá.
Előzmény: morticia addams (75)
morticia addams Creative Commons License 2001.12.18 0 0 84
ha neadjisten a fôraboló alkalmazottja lennél, meg kell jegyeznem, hogy attól még szívesen elveszem a savanyúcukrot tôled. volt néhány megbízásom a cégnél, láttam belülrôl, és igazán nem az alkalmazottakkal van bajom.
Előzmény: pocista (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!