Keresés

Részletes keresés

jehu Creative Commons License 2008.11.09 0 0 236

Ugyan.

Mást sem csinál, és sosem hagyta abba.

Előzmény: geszthi (233)
geszthi Creative Commons License 2008.11.09 0 0 235
Az adoelkerulese ide nem illik. Az a mondat a lenyeg benne ezen topikhoz.
Előzmény: m54 (234)
m54 Creative Commons License 2008.11.09 0 0 234
hazug.
idézd be az egészet!
Előzmény: geszthi (233)
geszthi Creative Commons License 2008.11.09 0 0 233
Ujra kezdi az uszitasait?!


"Egy illúzióval keveseb
Nyílt levél Galba-Deák Ádámnak

S azt soha ne felejtse el, Galba-Deák úr, hogy a szlovák nacionalisták, a szerb nacionalisták, a román nacionalisták éppen annyit merészelnek megtenni a magyarokkal, amennyit mi megengedünk nekik.
geszthi Creative Commons License 2008.02.28 0 0 231
Nezd mar Bayer Zsolti hogy lentebb adta... Ez mar nem az "Igazi_" tokos nemzeti Zsolti.


Jossarian_ válasz | megnéz | könyvjelző 2008.02.27 12:57:05 © (542)
TGM, mint már sokszor, most is téved.

Elsőrendű érdekünk Koszovó elismerése, ez ad kellő precedenst erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai területek autonómiájára.

Amellett az első körös elismerésnek az ügy érdekében komoly marketing értéke van, hiszen a bejelentéskor lehet deklarálni:

"Magyaroszág körül sok magyartöbbségű terület van, ahol a magyar etnikum helyzete nem kielégítően megoldott, melyeknél Magyarország az ottani magyarok területi autonómiáját támogatja. Ezért Magyarország különös tekintettel van a kisebbségek helyzetére, melyet a tömben lakóknál elsősorban az autonómiával lehet a legmegfelelőbben rendezni.
Természetesen ehhez tartozik az adott területek élő más etnikumok érdekeinek figyelembe vétele....."
stb.

De ehhez egy tökös külügyminiszter kellene... Külügyminiszter. Meg kormány. Kormány...Így erről is lemaradunk, mint annyi másról.
Előzmény: Probatbicol (-)
geszthi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 230
Es tessek ujabb fikanick (mar a neve is mindet elarul) jon a bayeri oteltekkel ez ugyben!

geszthi Creative Commons License 2008.02.17 0 0 229
Es milyen igazam lett mar egymas utan nyitogatjak a Erdely erdely is erdely is topikokat Koszovo kapcsan.

Az, hogy milyen aron kit erdekel. Az par tiz/szazezer halott szekely meg se kottyan a fotel-patriotaknak a biztonsagos magyarhonbol!

Vagy ha ezt nem akarjak, csak diplomatikusan akkor meg az oroszokat kellene tamogatni, mert ok az egyeduleik akik kimondtak. Aaa azt se, akkor mar le vannak tojva a szekelyek.

Előzmény: geszthi (228)
geszthi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 228
Tessek mar itt is az ujabb hive :-(((

HR pozítiv válasz | vissza a topikba 2007.12.11 23:23:17 © (topiknyitó)

Koszovó felszabadulása a szerb elnyomás alól és függetlenségük még jól jöhet a magyar nemzeti érdeket képviselő erőknek. A gazdag katalánok sem akarnak többé a spanyol állam fejőstehenei lenni. Székelyföld indulj el Koszovó útján.
geszthi Creative Commons License 2007.12.10 0 0 227
Emiatt is kapta Tokes most a roman tamadast es emiatt nem fogjak Koszovot elismerni a gorogok, franciak de a szlovakok, romanok stb.
geszthi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 226
Felhozom mar a Szlovakia ellen hoborgoknek. Lassam aggodtak-e itt...
geszthi Creative Commons License 2006.05.06 0 0 225
Csak nem nyugszik, ahelyett, hogy igeretet tartana be.


"amikor meghallja a mi 2.3 millió szavazónk a kormány megszorításait hangosan tegye fel a kérdéseit! lebegjen előttük a párizsi példa. !"
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 224
hihihi, hát elég érdekes...
Előzmény: Probatbicol (-)
geszthi Creative Commons License 2006.03.03 0 0 223
Orulsz Zsoltika, orulsz?

szkd Creative Commons License 2004.03.16 0 0 222

No, ez mingyár' más, elfogadható egy gyenge mea culpaként :-)

Bayerral lehet egyet érteni és lehet egyet nem érteni. Pár száz év múlva utódaink a történelemtudósok majd eldöntik, hogy mi lett volna ha másképp alakulnak a dolgok a kommunista renccer leépülése után itt, Közép-kelet Európában. Most csak a dolgok elodázása megy. Amikor én beszélek erdélyiekkel akkor ők azt mondják, hogy semmi mást nem szeretnének csak hogy hagyják őket végre békén élni a szülőföldjükön. Ki-ki a maga vérmérséklete szerint.
Szerintem Bayert e kérdésben nem is kéne komolyan venni.

Előzmény: geszthi (221)
geszthi Creative Commons License 2004.03.16 0 0 221
Termeszetesen ha az a gondod szkd, akkor nem azt allitottam, hogy Bayer artatlan civileket akar terrorista modra oletni. Azt mondom ami a topik cime!

Bayer elfogadhatonak tartja a fegyveres modszert az autonomia kiharcolasaert.

Előzmény: szkd (213)
geszthi Creative Commons License 2004.03.16 0 0 220
MOnd te el is olvasod amit beirtam, vagy csak ugy lenduletbol veded Bayert?

"Bayer imho ... baszkföldön nagyon komoly autonómiatörekvések vannak, annyira, hogy földjükön ha lespanyolozod őket akkor téged tartanak elvetemült őrültnek. De egy normális baszknak -ahogy pld. az íreknek is- nem megoldás a terror, az ETA."

Igazad van, ez a mondat pont "arrol" szol amit te irsz: "Akkor ott kô kövön nem maradna. Mi pedig hallgatunk és tűrünk, de meddig még?"

Tenyl;eg en mostam ossze. A ko kovon nem maradna az ujpolgari nyelven azt jelenti, hogy demokratikusan probal autonomiat. A "mi pedig hallgatunk" az nem ellentet par, hanem hleyesles, hogy igen olyan bekesen (ko kovon ne maradjon) dolgozzunk erte.

Vilagos! Hogy ezt eddig en nem ertettem meg...

Előzmény: szkd (213)
geszthi Creative Commons License 2004.03.16 0 0 219
Persze, persze. A 199-ben leirt szoveg Bayertol az kerem egyenesen a demokratikus pelda dicsoitese.

A gond ott van, hogy Bayer szepen behergeli az embereket aztan menekul vissza a biztonsagba.

Vegul is csurkanak is igaza volt, hogy epp a haboru kelles kozepen kezdjen el terkepeket rajzolgatni hogy a nato mit foglaljon vissza. MIt is szamit, hgy mar csak a magyarok maradtak kis Milosevics aldasabol? Ugyan mar, meghall bpartizezer magyar...igazan meltanyos ar a terulet visszaszerzesre, ugye?

Ami az osszemososat illeti. Igazad van, megneznelek (pontosabban feleseged) ha valaki arrol kezdene el ertekezni, hogy vegul is miert ne eroszakolnak meg ahelyett hogy a szepet teszik ott neki. Hat a nok csak abbol ertenek, hatasosab is egyebek. Te meg szepen bologatnal ugye?
(gondolom nem kell modani honna van a pedla...a nagy barattol. Amit a hivei ugyanigy kimagyarazta itt is, hogy hat az semmi a Pityutol)

Előzmény: szkd (209)
rodnas Creative Commons License 2004.03.16 0 0 218
Nézőpont kérdése.
A Spanyol kormány az ETA - ra fogta egyből a robbantást.
Tizenegyedike. Tizenegyedike. Tizenegyedike.

Piszkos szemét Bayer. Megkérdőjelezi Románia nemzet állam jellegét. Még szerencse, hogy a külügyminiszterünk Románia nemzet állam jellegét elfogadja. Hisz Romániában csak Román nemzetiségek élnek. (A többiek nem a Román államhoz tartoznak )
Egy "Kisantant" érdekeket képviselő személy a magyarság megmaradásának a lehetőségét is háborús uszításnak láthatja. A lopott kabátot csak egy halott nem kérheti vissza, ha az áldozat életben marad, az lehetőség az újabb viszályra.
A Horvátokat senki sem vádolja azzal, hogy területi követelésük van, hisz ami az övéké volt, azt katonailag visszaszerezték.
Micsoda szégyen. Az a szemét Zrínyi, a Frangepánok, Wesselényi mind Európai békéjét veszélyeztették, fel akarták borítani a békét.
Még szerencse, hogy a békeszerető Európa az bajkeverőket mind eltűntette a süllyesztőbe.Bizony Magyarország megsemmisült volna, ha Thököli fel nem ismeri hogy Európa ellenségével kell összefogni.

Szeptember 11. Allende kormányának megdöntése. Tízezrek kiirtása, Százezrek elüldözése a multinacionális vállalatok gazdasági érdekének biztosítása végett.
Tízezrek menekültek az Andokba. kb. ennyi idő kellett hozzá, hogy az elmenekült értelmes bal oldali elit kezébe vegye a kábítószer kerekedelmet,hatalmas vagyont halmozzon fel, és befolyásolja a világpolitikát. A világpolitika irányításába a két pólus megszűntével a kontraszelekció miatt gazdag emberek hülye gyerekei kerültek be.
No Comment.
Tizenegyedike. A Spanyol kormány az ETA-t vádolja, Kovács László Bayer Zsoltot.
Magyar értelmiség! Hova lettél?

MENYUSKA Creative Commons License 2004.03.15 0 0 215
Szvsz nem lehet egy napon említeni Bayert a baszk terroristákkal,de azért minden ilyen társaság mögött van egy hozzá hasonló "igazságosztó", aki miután kellően felhergelte a birkákat,visszavonulót fúj és mossa kezeit...
Előzmény: szkd (213)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.15 0 0 214
...de csak hobbiból csinálja.....
:)
szkd Creative Commons License 2004.03.15 0 0 213

Minden fika nékül elfogadom, hogy Bayer nem normális, még akkor sem, ha van 1-2 jó írása. Szerintem is őrült egy kissé.
De az sem normális aki Bayert egy napon vagy lapon említi a madridi terroristákkal.
Bayer imho arra hivatkozott korábban, amit én is írtam: baszkföldön nagyon komoly autonómiatörekvések vannak, annyira, hogy földjükön ha lespanyolozod őket akkor téged tartanak elvetemült őrültnek. De egy normális baszknak -ahogy pld. az íreknek is- nem megoldás a terror, az ETA.
Szerintem pont az a gond, hogy geszthi olvtárs összemossa Bayer amúgy ésszerű hasonlatait a terrorral és ez számomra elfogadhatatlan, mert a kettőnek nincs köze egymáshoz. Vagy csak annyi mint geszthinek a Vér és Becsülethez
Előzmény: Törölt nick (211)
Tzp Creative Commons License 2004.03.15 0 0 212
Az ezzel a baj, hogy tulajdonkeppen igaz.
Előzmény: geszthi (202)
juksir Creative Commons License 2004.03.15 0 0 210
jujj...
Előzmény: szkd (209)
szkd Creative Commons License 2004.03.15 0 0 209

Mi ebben az undorító?
A baszkok türelmesen küzdenek az autonómiájukért és egy normális baszknak annyi köze van az ETA-hoz mint neked geszthi a Vér és Becsület c. társasághoz.
Amit Te művelsz az undorító, amikor Bayert (vagy bárkit) összemosol azzal a terrorral amit Madridban műveltek. Lehet, hogy szívből gyűlölöd a Bayert és minden más jobboldalit de pont ez a fajta gyűlölet vezet oda ami Madridban történt.
Szállj magadba és gondolkodj el. Húsvét közeleg amúgy is.
Előzmény: geszthi (202)
juksir Creative Commons License 2004.03.15 0 0 208
te nagyon értelmes!döbrögit a kapitány zavarta le a gépről,nem a ballibok.Biztosan azért,mert ha kinyitja a orcáját,dől belőle a moslék,s ez szemmel látható!(valszeg picsa részeg volt,ahogy szokott)
Előzmény: viki-2 (207)
viki-2 Creative Commons License 2004.03.14 0 0 207
Bayer az új magyar Terminátor! Nem engedték be Erdélybe a románok, úgy megijedtek tőle. Döbrenteit meg leszállították Ferihegyen a repülőgépről, szintén olyan félelmetes lett! Ilyen félelmetes a szókimondás! Micsoda kicsinyes bosszú! Jellemző a ballib oldalra.
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.13 0 0 206
Beolvadt a zsidózni jó szaktopicba (nemt'om miért), ott pedig a feledés jótékony mocsarába merül, mivel semmilyen nézetben nem látni belőle semmit. Én is csak a saját hozzászólásaim böngészésekor láttam, hogy így járt. Amúgy is nagy ökörség volt :)
Előzmény: geszthi (205)
geszthi Creative Commons License 2004.03.13 0 0 205
Polmoderator!!

Hova tunt a masik topik amit azert nyitottam ne itt menjen a vita?!

nagyon erdekes, hogy miutan a jobboldlunk adta magat egybol eltunt, noha a mocskolodok nincsenek letiltva.

(ha ez is a jegkorszak miatt van akkor elnezest es kerem visszallitani)

geszthi Creative Commons License 2004.03.12 0 0 204
Dobbenni fogsz (lasd 186) mert ezt tavaly nyaron sajat maga megtette buszken (ezt legalabb becsulom benne) es nyiltan a bencsikes musorban.
Előzmény: Törölt nick (201)
geszthi Creative Commons License 2004.03.12 0 0 203
Lasd alabb, mi is az undorito!

Persze megertelek, senki sem szereti ha belenyomjak az orrat a sajat sz@raba. De hogy Bayernek ezen hoborgeseit vedik itt, ezen esemenyek utan is az lekepeszto!

Előzmény: szkd (193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!