Hogy van élet, azt kiszámítani nem lehet, ha szerencséd van, akkor éppen van valamiféle edzés vagy kisebb verseny. Magyarok (Kőszegről) is járnak oda edzeni és kisebb versenyekre is, sokféle sánc van, legkisebbtől a legnagyobbig.
15+ éve voltam fent a sáncon nyáron, akkor lépcsőn lehetett felmenni, lefelé szintén. Most lefelé van valami kötélpálya, ha jól tudom, amin le lehet csúszni, részleteket nem ismerem. De vannak sísáncok, ahol magam többször is arra járva láttam edzéseket, ilyen van Villach-ban, vagy Ramsau am Dachstein-ben, az is érdekes. Ha itthon akarsz valamit nézni, ajánlom a kőszegieket Kőszeg Kenyérhegy kis sáncok (ha éppen működnek, mert a vaddisznók rendszeresen felszántják a kifutót). https://www.facebook.com/siugras.koszeg
Köszi, éjjel néztem vissza olyan a szolgáltató, hogy vissza lehet nézni bizonyos müsorokat, ezt éjjel néztem vissza de már álmos voltam az ugrókat még követtem, de hogy a szakkommentátor mit mondott nem mindig, erre csak nagyjából emlékeztem, hogy mondta, hogy ezen a sáncon nyáron is van élet és ajánlja programnak. Ezt hogyan kell elképzelni? "De ha nincs. akkor fel lehet menni a repülősáncra" ezt is csak nagyjából hallottam, hogy mesélte, hogy valami hevederekkel le lehet menni a sáncról. Mesélsz róla?
Planica! Egy nagy komplexum, van 8+ kisebb-nagyobb sánc, ott edzőtáborok vannak, és kisebb versenyek is néha. De ha nincs. akkor fel lehet menni a repülősáncra, nagyon nagy élmény, én voltam fent rajta.
Köszi milyen versenyek? A nyárit szerintem tavaly nem adták, akkor kerestem, úgy emlékszek nem volt még ismétlésbe se. Bocsi ha butákat kérdek de tudod irtam nem értek hozzá, és meglepett , hogy a szakértő egy vagy több sáncot (már nem emlékszem) ajánlgatott mint turisztikai kikapcsolódást, a nyárra mert ha jó időbe megy az ember, siugrást is láthat. (itt nem az időjárás a jó idő hanem ha épp történik valami)
Sziasztok legközelebb szeptemberben lesz siugrás az ES-en?
A "nyáriasitott" sáncokon bárki leugorhat? (tegnap a szakértő mondogatta, ha a nézők elmennek arra a helyszinre amit ő ajánlott még nyáron is láthatnak ugráló embereket azt már elfelejtettem milyen helyszint ajánlott ). Köszönöm.
Én is nagyon sok mindent nézek viszont vannak olyanok amiket mindenképpen mert kedvenc, ilyen a Snooker, szeretem a Siugrást meg tudom, hogy szezonális,mégis előfordult már , hogy ha egyszerre ment az ES1-2őn a két sport a Snookert néztem jobban szeretem. Meg ha nézed a Snookert követed biztos tudod, olyan nagyon sok verseny nincs , kb 20 van amennyit a tv is ad. (pontosan nem tudom) Ha elosztod egész évre ez nem sok. (most attól vonatkoztassunk el, hogy verseny hét alatt sok a program.) Én ezért is nézem amikor lehet.
Világos, értem. Én viszont sok mindent nézek (tenisz, foci, téli sportok, bringa...), emiatt szelektálnom kell, hogy maradjon időm másra is. Snookerből válogatva nézek, lehetőleg a top játékosokat.
Én igen meg ha belemész a Snooker topikba akkor láthatod aki szereti és érdekli és van ideje ők is nézik amennyit birnak. (én súlyos mozgássérült vagyok idő van rá... de a snooker topikban akik irnak biztos nézik amennyit lehet a család, munka ilyesmi mellett)
Szerintem a kellő nézettsége megvan, magam is meglepődtem idén még a Si lesiklást is volt, hogy streamre tették (vagy az ES2-re) ha egy rangosabb Snooker torna volt. Azt nem mondom hogy az ES legnézettebb sportja, mert sokszor a snookert is elpakolják egyéb más sportért (tehát megy a streamre), de szerintem kellő nézőszáma van és a népszerübb sportokhoz tartozik .
Ritka tróger banda lett az eurosport. Tegnap este ki volt írva az alpesi ismétlés. Jókora késéssel indult, lement 4 versenyző és szó nélkül elkezdtek snookerről beszélgetni.
Ma már 12 perce megy a sírepülés és a 2 órája közvetített alpesi ismétlését adják, meg hosszú reklámot. Mindent a fizetős felé akarnak terelni. Engem biztos nem sikerül.
Nem jut eszükbe. Sok agyament közvetítés megy m4, sport1-2, spiler1-2 stb. csatornákon, szaúdi foci, angol harmadosztály stb. Utóbbiaknak biztos óriási nézettsége van.
Nem tartom jó iránynak, hogy egy olimpián nincs rendes csapatverseny. A cirkusz irányába megy ez a sport is. A szuperteam számomra nem egyenértékű a négytagú csapatversennyel.
Nézem az edzés eredményeit a nagysáncon, nekem nagyon furcsa és szokatlan eredmények jönnek, mintha a szél kompenzáció túl nagy súllyal esne latba, és igen változó szél volt minden edzéskörben, hátszél végig. Az osztrákok bajban lehetnek, Tschofenig és Kraft előfordulhat, hogy nem jutnak be a 2. körbe. Embarcher formája is hanyatlott, azaz bár korai, de a csapatban is nehéz lesz nekik dobogóra kerülniük.
Ilyenkor elég pörgős a menet, sokszor közvetitenek szerintem olyat amit vagy tényleg nem is ismer a kommentátor, vagy ahogy irod egy adott sportot ritkán. Az M4 az nem is ad semmi siugrást nem? (csak az ES)