Keresés

Részletes keresés

Jó Pont Családi Bölcsőde Creative Commons License 2017.10.06 0 0 3

3-AS PEG-PEREGO BABAKOCSI ELADÓ

Eladó, használt, jó állapotban lévő 3-as babakocsi. Mi 180.000 Forintért vettük. Kormány van rajta, ami megkönnyíti a használatot. Alkalmas 3-as ikreknek vagy testvér-babakocsinak, kb. 8 hónapos kortól 3 éves korig. Az alsó rész hatalmas tároló, ami a bevásárlásnál nagyon ideális. Márkája Peg-Perego, nagyon masszív. Megtekinthető a XIII. kerületben. Az ár 75.000 Ft alku képes.

Érdeklődni leget a következő telefonszámon: 06207783550.

pontiac7 Creative Commons License 2001.12.15 0 0 2
Buta Elizabeth!

Egy mélykocsival és két kisbabával nem messzire jutsz el. Sem autoba, se liftbe, sehova nem tudsz az otromba kocsival benavigálni. És az sem megoldás egy ikres mamának, hogy magára aggatja a babáit és úgy rójja a várost. Egy babával még mindez megoldható. Két manóval nehezebb kimozdulni és ha ez sikerül, akkor minél jobb megoldást kell megtalálni. Én is szomorúnak tartom egyébként a csillagos égig szőkő árakat, két kisbaba egyszerre így is nagy teher a családi kasszának és semmilyen plusz támogatás nem jár. egyébként sok ember egy kisbabának is megvesz akár 110 000 Ft-os babakocsit is.Persze ez leginkább anyagi kérdés.

Előzmény: buta Elizabeth (1)
buta Elizabeth Creative Commons License 2001.12.15 0 0 1
65990-ert tisztaba is teszi es setaltatja is a gyerekeket, vagy tolni is kell?Te jo eg, vagy nagyon lemaradtam, vagy az arak mennek a mennybe ...Van egy ikres anyuka ismerosom, szerintem ok egy hasznalt iker melykocsit otezeret odaadnak, igaz, az csak par honapig jo, de tel vegen fogsz szulni es egyebkent meg nem ismerem a lehetosegeidet. Jomagam nem igazan koltenek 65 ezret egy (bocsi) nyamvadt babakocsira. az a penz masra is jo lesz meg.
Előzmény: Nita_ (-)
pontiac7 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 0
szia Nita!

Ajánlom a Greco Duorider ikerbabakocsit nekem nagyon bevált. Egynás mellett ülnek a csemeték. Már egy éve használom és nem volt vele gond. Mega toysban 65990.-. Írtam neked e-mailt, de nem tudom elért-e hozzád?
Óvakodj a szólóbabakocsik ikerkapoccsal történő megoldástól, nem lehet közlekedni vele, hacsak nincs egy állandó segítőd, aki majd tologatja veled a kicsiket. Ez hosszútávon nem valószínű.
Jelentkezz

Nita_ Creative Commons License 2001.12.07 0 0 topiknyitó
sziasztok!
ikerbabakocsit keresek márciusban születendő ikreim számára. minden megoldás érdekel (egymás melletti, ikerkapcsoa, egymással szembeni), hiszen mindegyik fajta kocsinak megvan az előnye és a hátránya is.
ha valaki tud segíteni, kérem írjon a következő címe: benced@freemail.hu
előre is köszönöm a segítségeteket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!