Keresés

Részletes keresés

pcsikvari Creative Commons License 2001.12.07 0 0 43
Mivel baromságot baromságra halmozol, ezért már ne ítélj meg másokat!
De tudod mit, nyitunk egy alapítvány csurka elnökletével, azon célból, hogy te minden nap 17 órától 24 óráig hallgathasd bayer zsoltika fröcsögését, trágárkodását. Csak neked lennének az előadások, hogy tudjál népnemzetien alukálni. Biztos kapunk rá némi pénzt az országpizsama központól!:-)
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.07 0 0 41
Ó nem, ez nem politikai kérdés, lebirálisan sem szeretnék bayer szarba nyúlni!
A kommunista pedig inkább te vagy kedveském, ha a bayer mellett álsz.
Mert annak az még az ősöreganyja is kirekesztő sztálinista volt!
Előzmény: Törölt nick (38)
Varium Creative Commons License 2001.12.07 0 0 39
Én vagyok az asszony. A férjem FIDESZ szavazó, és én pedig kisgazda. Pont azt nem szeretem a MIÉP-ben, hogy nem lehetek magyar, ha nem utálom a zsidókat. Időnként vannak érdekes vendégek itt alattunk, ilyenkor a párom lemegy.
Előzmény: Varium (35)
IDKFA Creative Commons License 2001.12.07 0 0 37
Lovas egyik könyvének hátulján ad egy kis összegzést, hogy miként nevezik őt a balliberális oldalról. Van ott minden.

Az egyik gyöngyszem:
Tamás Gáspár Miklós (Lovasról):"zsidó"

Hát egy ilyen Bayer kontra TGM beszélgetésen az első kérdést, Bayer helyében, így tenném fel.
- Felidézné, mi volt a véleménye Lovas István kollégámról...?

K.O.

idkfa for Doom by SpydercoPolice
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

pcsikvari Creative Commons License 2001.12.07 0 0 36
Ha nem vagy náci akkor minek sírsz. Ha kicsit magyarnak érzed magad az nem baj, én is azt szeretném a miép ellenében, hogy ne az legyen magyar a kurva nénikéjüket akiket ők annak tartanak,
Feleségednek kívánok sok szép és tartalmas miép ülést!
Előzmény: Varium (35)
Varium Creative Commons License 2001.12.07 0 0 35
Hallottad Bayert erről beszélni? Hallottad zsidózni? Én a XI. kerületi MIÉP iroda fölött lakom, és mikor Bayer volt a vendég, a párom lement meghallgatni. Nem tudták a vad MIÉP-esek rávenni, hogy zsidózzon! Pedig próbálkoztak vele!

(Persze, kqva jól hangzik, hogy náci, mindenkire rá lehet aggatni, aki kicsit is magyarnak tartja magát, de ez olyan, mintha minden balost sztálinistának neveznénk. Pl.: Medgyessy Péter sztálinista. Hogy hangzik? Ugyanolyan jól, ugye?)

Előzmény: Emeric (5)
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.07 0 0 34
Én TGM helyében egy helyiségben sem ülnék bayer bunkóval, nem hogy egy asztalnál. Utasítanám, bayert hogy a klozeten nyilatkozzon!
Előzmény: Angina Pectoris (-)
Varium Creative Commons License 2001.12.07 0 0 33
Ismét az egyoldalú sajtószabadság!

Bayer Zsoltnak szerintem nincs szüksége arra, hogy bárkivel leüljön vitatkozni, eléggé fogynak a könyvei anélkül is. Engem ez az ügy (ATV) nagyon elszomorít.

Bayer remek író. Bayer nevével az "1100 év Európa közepén" című műsor kapcsán találkoztam először, és később, mikor a tévében láttam, meglepett, hogy ez a ragyogó szellemű és stílusú ember ennyire fiatal. Ami vele történik, méltatlan. A Heti Hetes, és a Hétfői Sajtóklub színtársulata sokkal cifrábbakat mond, mégse háborodik fel senki, mert ha tenné, ez a hiénafalka rátámadna sajtószabadságot ordítozva. Ők csúsztathatnak, elküldhetnek mindenkit anyjába, de ha egy remek író ki meri mondani, amit úgyis mindenki tud, szét akarják tépni. Horn lejárathatja az országot azzal, hogy volt miniszterelnök létére anyázik a kormányra, de őt nem lehet ezért nevén nevezni (büdös bunkó).
Nincs Bayer Zsoltnak szüksége a vitára, mert nyilvánvaló, hogy a közönség nyomására indulhatott újra az a Sajtóklub, amit a balliberális hiénafalka be akart tiltani.
Elfogadtam volna Bayer letiltását, ha a baloldal jeles sajtóképviselőit, akik cifrábbakat engednek meg maguknak ennél, szintén letiltják. Úgy rendben lett volna a dolog.

Előzmény: Innercity folk (14)
pszichiáter Creative Commons License 2001.12.07 0 0 32
Már elnézést, de én folyamatosan gondot fordítok minden páciensemre, csak az a baj, hogy a mellékelt betegtájékoztatót nem olvassák rendszeresen. Az említett beteggel pedig nem leülni kell, ebben a stádiumban már le kéne végre fektetnie valakinek. Talán az segíthetne rajta. :-)
Előzmény: ipari tusko (31)
ipari tusko Creative Commons License 2001.12.07 0 0 31
tgm-nek inkább egy pszichiáterrel kéne leülnie beszélgetni....már annyira paraniod szegény, hogy gyanítom ez már akadályozza a normális életvitelben.
feneszelid Creative Commons License 2001.12.07 0 0 30
Szóval TGM-et leültetik. Nem is rossz. Mecsoda szinház lesz...:-)))
jarlaxe Creative Commons License 2001.12.07 0 0 29
a III/III-at ki ne felejcsd...:)
Előzmény: kaleb (28)
kaleb Creative Commons License 2001.12.07 0 0 28
elvégre TGM volt szekus romániában nem

Ez biztos úgy lehetett. Emlékszem, maga az dicső és tévedhetetlen MSZMP terjesztette. Nekik meg csak hiszünk.

Hiszen minden ellenzéki besugó volt, csak a Népszabadság pártélet rovatánál, a Munkásőrségben és a MTV politikailag legreflektáltabb műsorainál voltak igazi ellenállók.

Előzmény: Sarto (27)
Sarto Creative Commons License 2001.12.07 0 0 27
Innercity!

Szerintem TGM-től kellene féltenünk Bayert...elvégre TGM volt szekus romániában nem? Hát tudod tudnék neked mesélni arról az időktől...

Különben is TGM maradjon csak Londonban ha éppen nincs ott! Legyen ott szabad...

Sarto

Előzmény: Innercity folk (14)
Sarto Creative Commons License 2001.12.07 0 0 26
Mr M.

Boldogabb időkben??? Mikor? A Nünbergi per idején?

Mi a szarért dumál itt mindenki a nácikról? Mekkora falat ez a történelmünkben m,ár sorry?

Szerintem inkább a sok balost és Na és-ező patkányt kellene kisöpörni a parlementből...ezek az igazi nácik "barátom"...csak ügyesen átmentették mangukat ebbe a rendszerbe és most ők akarják szarni a spanyol viaazt..

Na pá

Előzmény: maffiavelli (22)
kaleb Creative Commons License 2001.12.07 0 0 25
Ha majd TGM azt mondja, hogy Bayer-rel szeretne vitatkozni, szóljatok.

El sem tudom képzelni, miről vitatkozhatnának? Hogy kit pusszant Zsolti?

Tényleg azt gondolja, hogy ez valakit érdekelhet a kedves mamácskáján, meg esetleg eperfagyi olvtárson kivül?

maffiavelli Creative Commons License 2001.12.07 0 0 24
Ez nem "pontatlanság". Pontatlanság, barátom, amit Kövér mondott annak idején, és amiért a sajtó ballik fele jó alaposan meghurcolta.
Ez színtiszta elmebaj.
Előzmény: alphanumericus (20)
jarlaxe Creative Commons License 2001.12.07 0 0 23
írogat itt mindenfélét tgm-ről, ahelyett, hogy leírná, mennyiben téves az általa rajzolt kórkép...
Előzmény: alphanumericus (21)
maffiavelli Creative Commons License 2001.12.07 0 0 22
Ezt boldogabb időkben náci alapvetésnek hívták. Azzal meg vitatkozzon az, akinek hat anyja van. Vagy a Bayer, ha van hozzá kedve.
Előzmény: jarlaxe (19)
alphanumericus Creative Commons License 2001.12.07 0 0 21
mit cáfoljon meg...?
Előzmény: jarlaxe (19)
alphanumericus Creative Commons License 2001.12.07 0 0 20
maffiavelli, ezt a megjegyzést nagyon bajosan lehet antiszemitának értékelni. tgm írása valóban hemzsegett bizonyos "pontatlanságoktól", sokszor átgondolatlan is volt, de furcsa lenne, ha valaki antiszemitizmust olvasna ki belőle...
Előzmény: maffiavelli (18)
jarlaxe Creative Commons License 2001.12.07 0 0 19
akkor ha tételesen megcáfolnád a tgm által írottakat...
Előzmény: maffiavelli (18)
maffiavelli Creative Commons License 2001.12.07 0 0 18
TGM-nél már csak egyes hetilapok hirdetési oldalai sarkosabbak.
Megjegyzem, nem mondta. Írta. Azért van idézőjelek között.
Előzmény: alphanumericus (17)
alphanumericus Creative Commons License 2001.12.07 0 0 17
maffiavelli, én azt hiszem, kissé igazságtalannak teccell lenni tgm-mel kapcsolatban. ilyeneket azért ő soha nem mondott... az ominózus írás (új zsidó nacionalizmus) korántsem olyan sarkos, ahogy itt azt érezteted...
Előzmény: maffiavelli (16)
maffiavelli Creative Commons License 2001.12.07 0 0 16
Ez nem Kónya-Pető volna, hanem egy sakkparti, ahol hol a jobb lovas lép egyet, hol a bal lovas, és a végén kiegyeznének döntetlenben, aztán elmennének inni egyet az antiszemitizmust provokáló zsidók egészségére.
Előzmény: Törölt nick (15)
Innercity folk Creative Commons License 2001.12.07 0 0 14
Én viszont féltem TGM-et ettől az asztalosditól.

Bayer Zsolt egy újabb műtét után akár még rá is boríthatja szegény emberre azt az asztalt. A mentalitásába az eddigiek alapján könnyen beleférne.

Előzmény: jarlaxe (13)
jarlaxe Creative Commons License 2001.12.07 0 0 13
szerintem meg TGM pont az az ember, aki leülne bajjerral egy asztalhoz...remélem, ez meg is történik valamikor...
maffiavelli Creative Commons License 2001.12.07 0 0 12
TGM szerint van zsidókérdés, és a zsidók szerinte "nem pusztán titokzatos tárgyai, hanem tevőleges alanyai ennek a problematikának".

Úgyhogy a megfelelő asztal lenne, ahová ezek együtt leülnek.

alphanumericus Creative Commons License 2001.12.07 0 0 11
Ez egy kicsit olyan, mintha Omar molla azt nyilatkozná, ő voltaképpen hajlandó leülni Bush-al egy asztalhoz. Bármilyen meglepő.

Szerintetek Bush ezek után leülne Omar mollával?

Nagyot csökkenne szememben TGM, ha "leülne" egy ilyen tahóval beszélgetni. Minek? Miről lehetne beszélni egy ilyen barommal?

Angina Pectoris Creative Commons License 2001.12.07 0 0 10
Mé', eddig tán tájékoztatást néztél? :) Csak vigyázz, nehogy félretájékoztassanak! :)
Előzmény: BandW (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!