És mégvalami a "Hívjuk meg Vásárhelyi Máriát" topicból. Nézd meg a dátumot, te fatökű!
"fanyűvő válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-30 15:14:10 (3225)
Két jótanács.
1. Netpárt és szimpatizánsai részére: ezeken a fórumokon csak a Netpárt tagjai vehessenek részt, és az itt történteket a csak a Netpárt tagjai legyenek képesek megtekinteni. Ki kell zárni minden külső érdeklődőt!
2. Többiek: Nyomtassátok ki és úgy olvassátok. Így tudjátok igazán fölfogni az ostobaságnak és a legsötétebb
középkori sötétségnek azt a tobzódását, amit Vásárhelyi Mária és kérdezői árasztanak magukból. "
nazi, kérj valami nyugodt helyre beutalót a miépes háziorvosodtól. Tudod mikor regisztráltattam magam a netpártba? Sohanapján! A vendégszékből vigyorgok.
Nagyon bonyolult?
Á, ez csak a nazi féle defenzív osztály pillanatnyi álláspontja. Mivel nekik közönség kell, ezért mindenkit csalogatnak (nézőnek!) a netpártus fórumokba, hogy ámuljunk a műveltségükön. Az ámulat az megvolt, csak nem azon, amit a netpártosok szerettek volna.
Ez a legutóbbi kávéházukból egy részlet:
"32337. Béki Gabriella, Budapest 2001.12.06. 22:42:57
Szia Kati
A Lakásügyi Minisztérium kérdésében üt döntés kellene. Elvi hozzáállásunk eddig
az volt, hogy nem akarjuk szaporítani a minisztériumok számát, tudod, "olcsóbb,
hatékonyabb államot"
Ami az orvosokat illeti sajnos téves infó, hogy sokan liberálisok lennének.
Hagyományosan konzervatívak, sőt elég sok a MIÉP-es sajnos".
Ha egy fatökü szadistát megüt a guta, nagy az esélye, hogy miépes elmegyógyász próbál belőle embert faragni.
te fa(sz)nyuvo, engem ne nyujjel! a te teruleted a parkolo a torok kamionosforokkel.
>És már mér ne idézhetném okos netpártosok okos kérdéseire
egyszeru. ha regisztralt tag vagy, akkor elfogadtal par feltetelt, amit lathatoan megszegtel. de ebben semmi kulonos nincs, a hazugsag, alakoskodas es kemkedes megszokott jellemvonasa a miepeseknek.
Hé, te magyar hímvessző. A mondandód végén vethetnél néhány bukfencet. És már mér ne idézhetném okos netpártosok okos kérdéseire adott okos válaszokat? Inkább örülnél neki, hogy reklámot csapok ennak a fákon ugráló banánzabáló majomcsapatnak.
>Nézd csak meg ezt a netpártos fórum-részt!
koszonom, hogy megerositetted azt a gyanumat, hogy fonokod peldajat (iii/iii) kovetve te magad is kemkedesbol elsz.
hogy is mondjam...talán rosszul fogalmaztam?
Nem hiszem.
a 2-es típusnak kell eltűnnie. A skrizofén állapotnak néhány fejben. Én értem, hogy nem mindenki lehet nyugodt és biztos saját magában. Teljes kerek világképpel. Nem mindenki képes elfogadni, hogy nem elsőrendű kérdés, hogy én mi vagyok.
A fontos, hogy "ki" és nem hogy "mi" vagyok.
A zsidó és a magyar az "mi" kategória.
A nagymagyarok és a mellemveremzsidók nem fognak eltűnni teljesen.
De ha a számuk csökken, akkor az ilyen "mi" kérdéseket feszegető pártok, mint a Ssadesz ill. Miép eltikkadnak és eltűnnek.
Szerintem igaz, hogy ha előbb az egyik eltűnik, eltűnik a másik is.
A "mi" kateóriát feszegető emberek (lsd EörsiPopper, CsurkaHegedűs) nagyon szeretik ugyanis ha rájuk figyelnek.
De rájuk csak a másik "mi" kategóriás csop. figyel.
Meg néhány olyan hülye, mint én.
Ha tehát nincs az egyik, nincs a másik.
Ergo: Szikora Robert
konzekvencia: Nazarene téved, Edvárd és te tévedsz stb. téved és minden Vessző-próbálkozás csak figyelemfelhívás a másik oldalnak:
ÉN MÉG 2-ES KATEGÓRIÁS VAGYOK.
ZSIDÓ VAGYOK!
MAGYAR VAGYOK!
MELEG VAGYOK!
STB. VAGYOK!
MOST MAGYAR VESSZŐ VAGYOK!
És akkor mi van?
Én meg Dávid vagyok, a harmadikutas a halál.
Melessleg szent.
"Magyaro.-on két nagyon jól körülhatárolható embertípus nem képes magával pontosan tisztába jönni."
Titkos Tibor tényleg divatot teremtett. Újabb osztályozás (contumax-féle):
1. aki képes magával pontosan tisztába jönni.
2. aki nem képes magával pontosan tisztába jönni.
A 2.-n belül két alcsoport
a. Titkos Tibor félék
b. fanyűvő félék.
Titkos Tibor a MIÉP reprezentánsa, fanyűvő a szadié vagy fordítva, ez most lényegtelen. Tehát, ha 2.a (vagy 2.b) megszűnik, akkor eltűnik a 2.b (vagy 2.a) is, vagyis az egész 2. osztály és marad az 1. egyedül. (Amennyiben jól értettelek. (Jól értettelek!))
Végkövetkeztetés: tehát, ha a szadi kiesik a parlamentből, mert 1%-nál is kevesebbet ér el, akkor Magyarországon csak olyan embertípus lesz, aki "képes magával pontosan tisztába jönni".
Ez egy kívánatos állapot! contumax, szentté leszel avatva.
De egy edény, veled és Titkos barátoddal szemben jól tudja, hogy edény és semmi több, vagy kevesebb.
Edény a vitrinből még ha tudna se kiabálná nekem oda, hogy hé pajtás, látom, te engem nem veszel edényszámba, hanem csak "letálazol", "lecsészézel", úgyhogy mostantól híjjál engem
EDÉNY VESSZŐNEK!
Bizony, mert divatot teremtettél! Mondd azt, hogy csak vicceltél és kebledre öleled az egész magyarságot, mert ha ez így folytatódik, akkor majd csak világútlevéllel (ha még van olyan) tudunk az utca egyik oldaláról átmenni a másikra.
"... Most már csak azt az apróságot kéne megtenni, hogy a sajtókiegyenlítés jegyében kijelentkeznek az Indexről és jó mélyen elzárkóznak a nyilvánosságtól. Kiváncsian várom...ezek után!!!..."
Azt hiszed, nem fordult meg a fejükben? Nézd csak meg ezt a netpártos fórum-részt!
31381. Csőzik László, Budapest 2001.11.29. 22:32:38
Gusztos István kérdezi Salgótarjánból:
„Vajon a régóta ismert helyzet nem indokolna-e a választásokig tartó egyeztetett MSZP-SZDSZ-es kommunikációs taktikát? Arra gondolok: ugyan veszíthetne-e bármit is ez a két párt a „közmédia” akár teljes bojkottjával? (Ez szerintem azt jelentené, hogy a „köztévé” és a „közrádió” uszító vagy csak egyszerűen agitkás műsoraiban egyáltalán nem szólalnánk meg, kérdésekre sem válaszolnánk; más politikai programokban is negligálnánk azokat az alakokat, akik a Vaú-nak meg ahhoz hasonló műsoroknak munkatársai.) Nem tudok attól a gondolattól szabadulni, hogy egy szervezett, tehát bejelentett és sikeres bojkott fölöttébb kényelmetlen volna nemcsak a fideszcsikeknek, de az egész kormányzatnak is.
31400. Vásárhelyi Mária, Budapest 2001.11.29. 22:40:23
A Vaú-val és a Héttel szerintem sem szabad szóbaállni, mert hazudnak és manipulálnak, és ha finomabb csomagolásban is, de ugyanide sorolnám az m1 Híradóját is. Ezek negligálása nemcsak indokolt, hanem célszerű is volna, ugyanis, az ellenzéki pártok úgyis csak rosszul kerülhetnek ki ezekből a műsorokból, annál pedig jobb, ha egyáltalán nem jelennek meg. Egyébként a rádió és a tévé közé nem tennék egyenlőségjelet, mert azért a rádió még ma is lényegesen korrektebb, ha messze van is attól amit a közszolgálat jelent.
Ebben avonatkozásban azt hiszem, teljesen azonosak az SZDSZ és az MSZP érdekei és szempontjai, úgyhogy nyugodtan felléphetnének együtt, ill. képviselhetnék ugyanazt az álláspontot.
"akos, te valamit felreertettel. mi nem a magyarsagUNKtol hatarolodunk el, hanem a TI magyarsagoTOKtol."
kedves akos! valamit felreerthettel. ennel toleransabb nemigen lehetek nacikkal, mint hogy nem vallalok kozosseget veluk. latod, mennyivel humanusabb, mint marhavagonra pakolni embereket? vagy tanacsolni nekik, hogy keressenek onkent masik hazat?"
Még szerencse, hogy vannak ilyen pszichológusok is, mint te, és akkor majd tisztába kerülhet mindenki önmagával!:)
Mondjuk a végén sántít az a mondatocska, hogyan tudsz ilyen fekete-fehér leképzést csinálni a lélek bugyraiból a gazdasági-politikai érdekszövetségekre?:))