Keresés

Részletes keresés

tangerine Creative Commons License 2001.12.06 0 0 4
Valóban kissé megmosolyogtató pont az ő szájából hallani hülyézni a többieket (bagoly+veréb eset).
Még ha a Vágó Pesta tenné. Azért annyira mégsem utálom, mint a Yakupicsát. :) Ez legalább kinéz valahogy.

Előzmény: gyulaicsaba (-)
gyulaicsaba Creative Commons License 2001.12.06 0 0 3
Éljenek az érdemi hozzászólások. Menjetek csetelni, és szórakozzatok jókat a műsoron, nektek való.
Vanek Creative Commons License 2001.12.05 0 0 2
Hát nem egy extra nullázás, de azért jólesett, pláne egy szerverdöglődés után!
Előzmény: Bugi bacsi (1)
Bugi bacsi Creative Commons License 2001.12.05 0 0 1
Nem is akarmilyen...
Előzmény: Vanek (0)
Vanek Creative Commons License 2001.12.05 0 0 0
Ez meg a sokadik nullázásom!
gyulaicsaba Creative Commons License 2001.12.05 0 0 topiknyitó
Elnézést, de most nyitottam egy topikot a zenéről, melyben azt írtam, hogy úgyis csak a zenei témákhoz szólok most már hozzá.
Ehhez képest most nézem először hosszabban a Leggyengébb láncszem című műsort a tévében. Tudom, hogy véleményem naivitásom bizonyítéka lesz.
Szóval: mér nem hajtja el végre az egyik versenyző a kibaszott kurva anyjába ezt a buta ribancot, kár hogy nem élő adásban megy, persze ezt nem mernék vállalni a készítők. De legalább egy olyan műsorvezetőt választottak volna, aki tud improvizálni, ha már az egész műsor erről szól és nem a vetélkedőről (ezt persze már megszokhattuk a Milliomos-játékban, lásd korai topikomat). Elhívták volna pl. a Xavér Varnust (bár ő nem nő), olyanokat mondana, hogy operatőr nem bírna rendesen dolgozni. Felháborító ez a rossz kurva, egy önálló gondolata nincs. Kíváncsi vagyok, hány kérdésre tudna válaszolni. Ahogy ott pörög, mint egy búgócsiga, meg kacsintgat; mennyiért lehet megvenni egy ember lelkét, hogy képes legyen erre; ráadásul az, aki nagynehezen a Forró nyomon című veretes műsorral bírt feltűnni televíziózásunk csillagtalan egén, mert olyan seggbuta, hogy egy hírt nem tud rendesen felolvasni? Ki dugja ezt a rimát, hogy ide kerülhetett??? Meg ahogy jönnek a kirúgott faszok a kamerába bámulva... A legbutább állatok jutnak a legtovább, taktika!!! Tényleg le van modellezve kicsi világunk? A legnagyobb fasz most mondta: a játék lényege a kegyetlenség; mondanom sem kell, ő volt hátulról a harmadik helyezett, úgy, hogy az egész műsorban egyetlen egy kérdésre sem tudott jól válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy ember embernek farkasa az életben, de ezt hamisított reality tv-t...Az, hogy legyünk minél inkább gecik egymással, nem kell a tévében sulykolni, elég felszállni egy villamosra. Javaslom, hogy legközelebb bkv-ellenőröket filmezzünk élőben, akció közben, azt az instrukciót adva nekik, hogy minden rosszindulatot dobjanak be, ami csak eszükbe jut, persze ötször annyi gázsiért, mint a rendes havi illetményük, máris kész lennének az új médiasztárok, Story-magazi, tévéújság-címlap, minden.
Ez a ribanckurva Mátékriszta most meg ezt bírta mondani: MÉG SZERENCSE, HOGY NEM TELJESÍTMÉNYBÉRBE VANNAK ITT, FELKOPNA AZ ÁLLUK!!!!!!!!!!! Mér, gázsiér vannak ott a játékosok?
Tényleg ez a tévé? Éljen Schilling Árpád?
Mér nem lesz botrány ebből az egészből? Mér nézik ezt milliók, tényleg ilyen ordas nagy faszok vagyunk? Mér van egyáltalán játékra jelentkező ember erre, mér nem tartunk ott, hogy a legelső pillanatban nem bukik meg egy ilyen ötlet? Hitler is így ketdte! Nem pofozta le valaki a legelső gyűlésen, hogy húzz el innen a vérbe a kibaszott véleményeiddel.
Éljen Egri János, ha még valaki ismeri ezt a nevet, a többi tévés személyiség kapja be az összes véreres faszomat. Az orvosok meg havi ötvenet visznek haza? Ne szavazzatok ti senkire májusban, itt tényleg mindent lehet (mindenhol), éljen az anarchia!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!