Keresés

Részletes keresés

**Moon** Creative Commons License 2011.02.23 0 0 533

Na, akkor folytatom.

Szóval a szabadságnál tartottam... Illetve így írom inkább: SZABADSÁG... Sokan nem tudják értékelni...

És visszatérve a hatalomra...

Az intelligencia pont ebben nyilvánul meg leginkább...

Ha megfigyeled, a legmagasabb IQ-val rendelkező emberek azok, akik belátják, hogy nincs joguk nemcsakhogy más embereket, de az állatokat illetve a Természetet sem leigázni... Ugyanis ők azok, akik mindig, mindenből, mindenkitől tanulnak... A csecsemőtől is lehet tanulni, az állatoktól is, mi több, a növényektől is... Most ez lehet, hogy hülyén hangzik, de ha pl. ismered a jelzőnövényeket, tudni fogod, hogy pl. egy-egy növény, ahol megjelenik, milyen alatta a talaj: sovány vagy humuszos, meszes, vagy sem stb. stb. De nem tudom, hogy keveredtem most ide :)

Ez most nem neked szól Teni

Az előző háeszben leírtak szerinti szemmel nézve az úgynevezett "rosszakarót" sem lehet "rosszakarónak" nevezni... A saját szemszögéből nyilván jót akart.

Én nem tudom, ki jár ide, ki nem, ha esetleg valakit megsértettem, vagy megbántottam, elnézést érte, csak egy kissé elborult már az agyam az utóbbi héten és biztos magamra vettem csomó dolgot, amit nem kellett volna...

"Egy ellenség túl sok, száz barát túl kevés" - tartják a hopi indiánok, és ebben is, mint mindenben, igazuk van...

Az pedig, hogy ki tart rizsagépnek, ki nem, nem érdekel...  Az offtársam pontosan tudja az igazságot, és ez a lényeg

De vége a dolognak, mert többet nem írunk ebbe a topikba.

"It's a good day to die"

(Tasunka Witko alias Crazy Horse)

Előzmény: **Moon** (532)
**Moon** Creative Commons License 2011.02.23 0 0 532

Én vagyok, Teni

Na, az történt, hogy eltűnt a nickünk, úgyhogy belépni már nem tudsz. A háeszek maradtak, de no problem. Nem csináltunk semmit, csak beszélgettünk, és ha tudnád, milyen ocsmány topikok vannak...

Az, hogy a hatalom él a hatalmával, nekem egyáltalán nem szokatlan, igazság szerint csodálkoztam volna, ha nem ez történik.

Azon tűnődtem eddig, hogy vajon jó lehet-e élet - halál urának lenni... Illetve ez így hülyeség, mert biztos jó, különben senki nem akarna hatalmat magának... Valszeg olyan érzés lehet, mintha az ember Isten lenne vagy valami hasonló. És ezzel tulajdonképpen nem is lenne semmi gond... Attól, hogy hatalma van valakinek, még nagyon is szerethető lehetne.

Én is állíthatnám magamról, hogy mondjuk fokföldi ibolya vagyok, és ezzel sem lenne semmi gond. Csak akkor van baj, ha mondjuk beültetném magam egy ágyásba, és kapálást követelnék, meg vizet :)

Szóval... Ha valaki mondjuk hatalommal rendelkezik, és most sorolhatnám, tökmindegy, hogy Mr. N., Caligula, Néró, akárki az illető, nem mindegy, hogy hogyan bánik ezzel a hatalommal...

Ha rosszul: vajon elítélhető-e bármelyik hatalmaskodó azért, amit tesz??

Hát azt kell hogy mondjam: NEM!!!

Tulajdonképpen az illető, mint ahogy Mr. N. is, meg van róla győződve, hogy JÓT tesz, hogy helyesen cselekszik...

Akkor el szabad-e bárkit is ítélni bármiért is? Szerintem nem, legalábbis én még a gyilkosoknak is mentséget keresek... Már csak Ron Hubbard felfedezése miatt is, amit TUDOK, hogy igaz: mindenki azzá válik, amivé más emberek teszik... De még csak haragudni sem lehet az ilyen emberekre, mert NEM ÉRTIK, hogy miért nem lehet őket szeretni... És hiába próbálod nekik elmagyarázni százszor, ezerszer... Ebbe te fogsz beleőrülni előbb vagy utóbb.

Szóval: biztos nagyon jó dolog élet - halál urainak lenni, de én nem cserélnék egyikkel sem. Márcsak azért sem, mert egyáltalán nem szeretnék megregulázni másokat.  Szerintem az élet pont olyan vadul és szabadul szép, ahogy az Easy Rider motorosai száguldoznak, illetve jó néha egy kicsit randalíroni is :))) ... Én sem tudok úgy viselkedni, mint egy fagyasztott hal, vagy az ún. "normális" emberek...

Majd folytatom...

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 531

...és hogy addig se maradjunk zene nélkül: P. Mobil IHM módra... :DDD

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 530

Na, körülnéztem...

Nem tudok mit mondani...  :) Majd meglássuk... :DDD

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 529

Mittudomén :DDD

De ha úgyis mész dolgozni, akkor úgysem tudunk beszélgetni, igaz?

Na, egy szó, mint száz: majd körülnézek, illetve rákérdezek, és nyugalom... :))

Pussz  :)

Előzmény: Törölt nick (528)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 528

Oksa, megkérdezem, úgyis beszélnem kell vele gép- meg telefon ügyben, mert mindkettő haldoklik...

Sajna lassan mennem kell melózni. Mikor vagy legközelebb?

Előzmény: Törölt nick (527)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 527

Hát azt még nem tudom...

Hair: Majd kitalálunk valamit  :))

Ha meg nem, megkérdezünk valami nagyon okos embert... Mondjuk T?

Előzmény: Törölt nick (526)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 526

Jó. És a másik dologgal mi lesz?

Előzmény: Törölt nick (525)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 525

Figyelj, én nem tudom... Lehet, hogy csak sok elfoglaltság miatt...

De írtam neked régen, hogy itt minden szubjektív megitélés szerint megy. Vannak ugye emberek, akik szeretik Istennek hinni magukat, de ezt te is tudod. Ismerünk ugyebár ilyen embert...

Várok egy kicsit, aztán rákérdezek, oké?

Előzmény: Törölt nick (524)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 524

Úgy gondolod, h direkt nem reagálnak??

Előzmény: Törölt nick (523)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 523

Hát, nem tudom, mi van, lehet, hogy más helyre kellett volna tenni, majd körülnézek, oké?

Persze az is lehet, hogy szándékosság van a dolog mögött, nem tudom. De ezt már írtam neked még régebben, emlékszel?

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 522

Próbáltalak az imént párszor csörgetni, de lehet, hogy csak zümmögtél... :D

Szerintem nincs akkora baj, de majd próbállak újra hívni...

Előzmény: Törölt nick (521)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 521

White, sürgősen hívj föl, beszélnünk kell! Addig átküldök vmit emilben.

Előzmény: Törölt nick (520)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.19 0 0 520

Ááhh, nincs már semmi gond...  :DDD Csak a szokásos üldözési mániám indult be.

Kár... :(((

Rájöttem, hogy egész jó dolog népszerűnek lenni, de túlbecsültem magunkat...

Nem vagyunk mi ennyire érdekesek... :(((

:DDD

Előzmény: Törölt nick (519)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.19 0 0 519

Ja,és neked itt nincs kivel harcolni. Az emeber csak akkor veszi föl a kesztyűt, ha méltó ellenfele van. Oroszlánok..? Ugyan már... Hol??

Előzmény: Törölt nick (516)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.19 0 0 518

Hívj fel légy szíves, nem tudlak elérni és mindenképpen beszélnünk kell.

Csak nem hagyod, hogy kikészítsenek??! Ezek.....?? Akik semmit sem tesznek mikor oda kellene állni valaki mellé? Csak gúnyolódni tudnak? Milyen emberek ezek?

Emberek ezek?

Rajtuk nem szabad kiakadni. Aki ostoba és rosszindulatú azt csak szánni lehet...

Előzmény: Törölt nick (516)
__*White* Creative Commons License 2011.02.18 0 0 517

Led Zeppelin: Thank you

KÖSZÖNÖM...

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 516

Jó már a géped????

Nem nagyon szeretnék önmagammal beszélgetni....

Annyi "jóakaró" van az interneten, hogy el sem hiszed...

De, amikor NAGY BAJ volt, hallgattak, mint bagolyköpet a fűben... Érdekes módon egyik se szólalt meg, most viszont akkora a szájuk...

Vazul nénire gondolok, meg a barátnőire... Én gondolkodás nélkül védtem volna azt a férfit, akiről beszéltem a telefonban...

Megtetettem... Na igen... Harcolni nem tudok, a fene egye meg, az őrület kikészítettt... Ha vita van, bebújok az asztal alá... És hogy röhögnek rajtam?

Kit érdekel????????

Neki köszönhetem az életem.... 

Nagyon-nagyon szeretem, nagyon tisztelem, nagyon sokat köszönhetek Neki...

Belekapaszkodtam, amikor úgy HITTEM, hogy bolond vagyok... Rájöttem, hogy nem vagyok bolond, csak félbolond... Na, és akkor mi van??????

Oda járok sírni, ahol MINDENKI lát...

NEVETNI is... :DDD

De ők nem tették meg érte, amit én... Nem röhögtették ki  magukat, nem lettek Sátánok, mint én, nem írtak védőbeszédeket egy másik topikon.  Én akkor úgy láttam, hogy ugyanolyan szörnyű érzelemkitörései vannak, mint nekem... És  féltettem!!!...  Attól féltem, hogy ugyanúgy jár, mint én... Hogy padlóra kerül, és nem lesz, aki majd felhúzza.... Abból a bizonyos minden-mindegy állapotból.... Én belekapaszkodtam... És ha Neki nem lesz kibe kapaszkodnia??????????? Most mindenki védi... Tőlem... :))

De azt senki nem veszi észre, hogy ha szeretik,  az nekem JÓÓÓ.  De, amikor bántották, hol volt ez a sok jó ember??????????  HOL VOLTAK????????? Én későn tudtam meg... Gondolkodás nélkül kiröhögtettem volna magamamat, ha akkor ott vagyok...

Azért írtam be egy topikba, hogy NE BÁNTSÁK!!!!!!!!!!!

Nekem jó az, ha tavasz van ... Kifehérednek a topikok, szeretik, védik, tiszteletet és megértést,

virágokat kap, stb. :DDD Védik tőlem... De ez azt jelenti, hogy szeretik, és most szeretném újra leírni:

NEKEM EZ JÓÓÓ!!!

Nekem, a Fehér Wassícsúnak, Moby  Dicknek, Miss Münchausen bárónőnek ez jó. :))

Olyan sokat beszélgettek sokan, milyen az igazi szeretet...

Én NEM TUDOM!!!!!

DE: Megteszek valakiért olyasmit, amit mások nem... Önző dolog?????

AZ, a fene egye meg...  Nekem jó az, ha nyilvánosan elismerem... Hátha helyrerántja egy kicsit a lelkivilágát... Annyit, annyit bántották nyilvánosan... Oké, nem vagyok egy polihisztor,  de hátha örül egy elismerésnek? ...Még akkor is, ha egy hülye liba teszi ezt?...  Mert hát a liba megteszi, az oroszlán fenyeget... :DDD Mégpedig nyilvánosan...

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 515

Semmi gond...

Előzmény: Törölt nick (514)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 514

Hát ez megint csak nem jött össze...:(

Úgy látszik valami nagyon összeesküdött ellenünk.

Még 2011ben szerinted van esély egy találkozásra? A kérdés sajnos nem költői.

Én is saras vagyok benne, de nem láthattam előre, hogy bekavarnak.. már megint..

Bocsi..

Előzmény: Törölt nick (513)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 513

"A" Norbit most muszáj betennem :))

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 512

Teni, nagyon-nagyon szeretlek....

Ugye, tudod?

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 511

Estefelé még felnézek, addig remélem előkerülsz!

Pussz! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 510

Ja, és nyugodtan reklámozhatod, h ma lettem ööö.. 19 éves!

:D

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 509

Jó, nem kell kitölteni, sem elolvasni, nem erőszak, és persze, h az ember (lánya) el tudja mondani (nagyjából) milyen pasira vágyik (egyébként sokaknak ez sem megy..), de engem az is érdekel , h miért! Ezért lehet érdekes ez a könyv. És nyilván én nagyon leegyszerűsítve adtam itt elő, ennyire azért nem primitív írás..

De ugye abban egyetértünk, h amiért nekünk valami bejött (pl h a hasonló CSAK a hasonlót keresi), az még nem mindenkire érvényes... Másnak is lehet tapasztalata ebben a témában, és ha az övé pont az ellenkezője az enyémnek? akkor kinek van igaza? Én pl logikusnak gondolom, h egy irányító domináns típusnak sorscsapás ha egy másik irányítóhoz sodorja az élet!

Ha belegondolsz, D-nak egy percig sem lehetett volna társa egy hasonlóan impulzív, pörgős valaki, hiába a hasonló értékrend és világnézet!

Egyébként én sem bírnám ki sokáig egy hozzám hasonló temperamentummal.. :)

Na, megvitatjuk ezt holnap?:)

Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 508

A könyvvel kapcsolatban...

Hát így, hogy leírtad nagyjából a lényeget, nekem nem tűnik túl izgalmasnak...

Nem azt mondom, hogy nincsenek jó könyvek a témában, ( a Carnegie - Popper Péter - Dr Spock stb. könyvekre gondolok, meg a Hétköznapi pszichológia sorozatra), de ez amolyan "írjunk a semmiről, hogy eladhassuk" célzattal összehozott irománynak tűnik...

Szóval én csak azért nem olvasnám el, hogy választ kapjak arra a kérdésre, hogy 'Why him', ezt  ugyanis pontosan tudom: intelligencia, logika, empátia, humánum, a Természettel való affinitás... Ennyi...  És hogy ezen felül az illető tárgyaló, építő, kutató, vagy irányító, abszolút nem érdekel... (Az mondjuk számít, hogy tud-e kapálni :DD)

A véleményem pedig nem fog változni, ha elolvasom ezt a könyvet, de akkor se, ha még ötszáz könyv bizonygatja nekem, hogy ellentétek vonzzák egymást, mert ez nem igaz, és én tapasztatból beszélek, nem úgy, mint egyesek... Ellentétek halálra kínozhatják egymást, de hát ezt te is tudod... Természetesen kell némi ellentét a kölcsönös tanulás, fejlődés miatt, de minél kevesebb van belőle, annál jobb.

De csak a legegyszerűbb hétköznapi dolgokat tekintve: Te mondjuk szereted a zenét, ő nem, van egy állatod, 'akit' az illető nem bír elviselni, egy idő után már bántja is, vagy társaságba vágysz, de ő nem, és téged sem enged, megtiltja a legalapvetőbb dolgokat, amikhez jogod lenne stb. stb. stb., nem is sorolom...

De ha gondolod, kitölthetem azt a tesztet, egye fenyő... :D

Előzmény: Törölt nick (494)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 507

A mai dátummal kapcsolatos dolgot nem felejtettem ám el, csak nem merek föltenni videót, illetve nem merek írni erről... Ha szabad, írd meg!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 506

Szia, nem tudom itt vagy-e, de szerintem megint csak pár percem van mielőtt kidob, harmadjára jött össze a csatlakozás is..:(

A lényeg, h a hétvégém szabad, semmilyen program nem kötelező és nyitott vagyok az ötleteidre (bizonyos határig:)), úgyhogy döntsd el mit szeretnél aztán hajrá!!

Pussz.  :)

Ui. holnap délelőttös vagyok, utána elérsz!

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 505

Oké.

Puszi :)

Előzmény: Törölt nick (504)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 504

Oksa, írd meg, én sem tudok már sokáig maradni, dógozni kő..:( :)

Előzmény: Törölt nick (503)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!