Én egy csöppet vutánakádereztem Sztecurának,akiről egy ukrán barátom azt mondta,hogy"kinn nagy ember",ráadásul úgy,mintha egy megközelíthetetlen valaki,egy "sztár" lenne.
Seressnek az egyik volt testőrét ismerem és mondta már az ipse kinyírása elött legalább egy évvel,hogy ő a Da Capo.Szóval ezek után,ha legalább a fele igaz,már az is hajmeresztő...aa.
(bocs,hogy csak most szólok hozzá a témához,de a nővérem barátjától csak mostanában tudtam a könyvet elorozni.Mellesleg amiket a Clodo-ról az elején ír,az majdnem 100 százalékig igaz.A Békásiak közül néhányan elég jól ismerték őt...)
A Magyar Posta a Carriere Kft.-t bízta meg a hazugságvizsgáló
gép segítségével folytatott belső vizsgálattal - erősítették meg
lapunknak a HVG e heti számában megjelent értesülést. A
Carriere ügyvezetője Tóth Sándor, volt vezető rendőr, akit
Sándor István, a Papa fedőnevű főnyomozó a parlamenti
olajbizottság előtt megkérdőjelezhető kapcsolatokkal vádolt.
Tóth kezdeményezte az emlékezetes találkozót Pintér Sándor
jelenlegi belügyminiszter és Dietmar Clodo, az első fokon tíz év
szabadságvesztésre ítélt "bombagyáros" között 1997-ben.
Én is elolvastam ezt a könyvet... Hááát az egészben az a legdurvább, hogy szerepel benne egy pár ismerös, és az egész sztori hihető. Beszéltem egypár emberrel (olyannal is aki a könyvben van...) és ami le van irva az 70-80%ban tuti igaz! Azért csak ennyiben mert azért másnak is volt benne ujdonság!:)
A Doszpot pedig egy szégyen a Papával az élen!
Doszpotról mindenki tudja, hogy védelmi pénzt szed, dehogy a maffiának bilincsbe adjon át célszemélyt.... ilyet?!?!?!
Most végeztem a könyvvel. Néhány szereplőjét személyesen is ismerem, (osztálytárs, haveri kör, munka...) és beszéltem velük erről. Azt hiszem a könyv irányultsága (Szeva+Clodo vs. Loncsik+Papa) nem teljesen fedi a valóságot, de ami a rendőrség és az "alvilág" összefonódását illeti...
Csak az első 50 oldal magasságában járok, sajnos sok vizsgám volt mostanság. De amit olvastam, attól felállt a szőr a hátamon....
Nem tudom, mennyi csúsztatás, dezinformáció van a könyben. IMHO kell lennie, mert a könyv megjelenhetett, Bartus pedig él. Valamilyen érdekeket szolgál hát az iromány, legalábbis ezt hümmögöm magamban... De mindegy is: az ünnepek alatt felfalom a könyvet, kíváncsi vagyok, mit tartogat még.
Aztán max. olyan leszek, mint az igazi paranoiás, aki a végén már attól fél, hogy nem kapják el.
:o)
Ma reggel olvastam a képújságon, hogy Kisbandi ellen megszűntették a nyomozást. Ez nagyon egybevág a könyv azon állításával, hogy a magyar rendőrség nem nagyon akarta visszahozni a fiút és kínosan érintette, amikor az FBI elfogta és kiadta.
"Az egésznek az a végkicsengése, hogy rossz irányba ment a felderítés, Szeva bácsi és Clodo majdnem pozitív szereplő, Stecura és Papa összejátszásának áldozata."
Akkor ezért lett magánkiadás. Szeva bácsi magánkiadása. :)
Azt azért nem mondanám, hogy csak általánosságokat ír le. Elég részletesen ismerteti a leszámolásoas ügyeket, legalábbis azoknak valamilyen verzióját. Azt nem tudom megítélni, hogy itt a maffia egyik része adta-e be neki a saját verzióját, vagy rendőröktől értesült. Az egésznek az a végkicsengése, hogy rossz irányba ment a felderítés, Szeva bácsi és Clodo majdnem pozitív szereplő, Stecura és Papa összejátszásának áldozata.
Valószinűleg igy jobban jön ki anyagilag. Mostanában a könyvek nagyrésze magán kiadás vagy valami saját vállalkozás adja ki. Amugy Bartus szereti mind a két oldalt szapulni. / Fesz van és Jobb magyarok /