Keresés

Részletes keresés

Mezőbándi Creative Commons License 2001.12.02 0 0 2
>>Éljen Kovács László! <<

Persze, hogy eljen. Mondtam en olyat, hogy haljon meg? Sot, "Haj rá!". Bar ezt inkabb a Szekeres fele kellene kivanni.

Előzmény: táliberális (1)
táliberális Creative Commons License 2001.12.02 0 0 1
Kovács László egy igazi európai szociáldemokrata úriember nem mellesleg egy külpolitikai zseni. Amit ő csinál, azt feltétel nélkül el kell fogadni. Az undorító a topicban, hogy a szemét náci zsírführerrel említed egyszerre a nevét.
Hajrá bal!
Éljen Kovács László!
Előzmény: Mezőbándi (-)
Mezőbándi Creative Commons License 2001.12.02 0 0 0
Es persze ez a hir is ide (vagy ide is) kivankozik.

http://index.hu/gazdasag/vilag/szaudi1120/

>>Inkább pénz, mint emberjogi eszmények

Amerikai szoftvercégek versengenek a cenzorszoftver szállításáért

Index
2001. november 20., kedd 15:04

Csaknem tucatnyi, többségében amerikai szoftvercég kopogtat a szaúd-arábiai kormánynál, hogy ő szállíthassa azt a tartalomszűrő szoftvert, mellyel a kormány megvédheti a félmillió szaúdi internetezőt a nem kívánatos tartalmaktól.<<

stb.stb.

Szoval a globalizacio aldasos hatasa a szabadsageszmenyek terjedesenek elosegitese. Persze.

Előzmény: Mezőbándi (-)
Mezőbándi Creative Commons License 2001.12.02 0 0 topiknyitó
Ugy latszik muszaj kulon topikot nyitnom nekije, mert a regi topik ahova beirtam ugy tunik elmerult mint a Titanic.

Szoval, itt egy erdekes hirecske, csak ugy eldugva...

http://index.hu/politika/kulhirek/?main&76035

"Kovács László elmondta: az európai szociáldemokraták nagy figyelmet fordítanak a terrorizmus elleni fellépésre, s ennek érdekében a terrorizmus okainak a feltárására. Ezért a tallinni tanácskozáson úgy döntöttek, hogy december 14-én Brüsszelben szervezzenek egy találkozót a globalizációellenes mozgalmak, jövő februárban pedig a muzulmán országok képviselőivel."

A "terrorizmus okainak a feltárására" talalkoznak "a globalizációellenes mozgalmak" kepviseloivel.

Micsoda? Hogy a globalizacionak lehet valami picike koze a terrorizmus okaihoz? Na neeee....

Ez nem egy piszok csurkista/marxista/stb velemeny? Pedig mintha hasonlo temaju kritikaert kapott volna Csurka Szaddam Husszein erdemrendet Kovacstol...

Engem meg majdnem kineveztek foximaxi diszdoktornak, hasonlo hozzaszolasokert... Erre kiderul, hogy az europai baloldal is lat osszefuggest?

Ecce homo.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!