Keresés

Részletes keresés

Vomcog Creative Commons License 2012.02.03 0 0 19

az lehet, hogy nem nézi.. ez igaz..2001...

DJG Creative Commons License 2012.02.03 0 0 18

Viszont akkor nem volt még MP3. Ne kutyuld össze a dolgokat, és különösen ne feltétlenül válaszolj ma egy kilencéves (!) hozzászólásra; nem túl valószínű, hogy a kérdező azóta itt rágja a körmét, hogy mikor kap valami reakciót... :-))

Előzmény: Vomcog (16)
Vomcog Creative Commons License 2012.02.02 0 0 17
Vomcog Creative Commons License 2012.02.02 0 0 16

Biztos van, mert hallottam, hogy régen egy egész vinyó kellett egy zene tárolására, és akkor a dos rendszer futott.. Tehát akk a dosnak valahogy le kellett játszania a zenét.

Thas Creative Commons License 2003.05.04 0 0 15
Szerintem felesleges ennyit tekerni a dolgon. Elég egy Dos-os bootlemez (driverekkel és a lejátszóval), vagy egy erre a célre összeállítot egyfloppys Linux, és akkor a CD úgy ahogy van szabadon marad. A bootot meg csak egyszer kellene kivárni.

Üdv.: Thas

Előzmény: Gerzson_nasa (14)
Gerzson_nasa Creative Commons License 2003.05.04 0 0 14
Sziasztok!

egy gyenge Pentiumon szeretnék Dos alatt MP3-at hallgatni, de egy kicsit nyakatekerten
ugyanis az adott gépben NINCS WINCHESTER!!!

szóval egy olyan BOOT CD-t kellene írnom amin bejön a Dos, CD (akár a Windows indítólemez, de az létrehoz virtuális drive-okat, bár gondolom azt a memóriában), betöltődne a hangkártya driver-e, majd a Dos-os mp3 lejátszó, és ha ez mind megvan, akkor nyugodtan tudjam cserélgetni a cd-ket.
Ehhez kellene segítség!

Gerzson

HK Mp5 Creative Commons License 2001.12.04 0 0 13
Na mégis megtaláltad a jó szobát? Gratula.
Amúgy nem tudom feltünt e hogy a Dos ba és a rá való fejlesztésekbe vetett igen negatív hitemet fejeztem ki azzal hogy nem et válaszoltam a kérdésedre, mit gondolsz, majd pont ennek fogok utánanézni, ki nem szarja le?

Ha még mindig nem megy a progi nézd meg hogy a hangfal be van e dugva és a gép ON állásban van e. Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: thuram (9)
thuram Creative Commons License 2001.12.04 0 0 12
Szól mint ágyu..Csak bénáztam ui:Két db hangkártya van a gépben van egy alaplapra integrált is..és kb hete engedélyeztem ,hogy azt is lássa,és a dos alapból azt találta meg..Egyébként ugy jöttem rá ,hogy amikor az mpxplay-ből akkor kiirta hogy Set Blaster
I:7 d:3 T:4 és megnéztem a vezérlőpultba ..stb..

Előzmény: slaci (11)
slaci Creative Commons License 2001.12.04 0 0 11
Amit írtam (kifogástalan lejátszás), természetesen NATÍV DOS-ra vonatkozott, nem a WIN DOS ablakára (erőforrás-igény). Persze "erősebb" > P120 :-) gépen dos ablakban is szólhat, de a korrekt dos-os driverekre, set blaster= beállításokra, esetleges -kártyafüggő- inicializáló programra (pl cwcdos jut eszembe) feltétlenül szükség van. Ez valóban kártyafüggő, de én csak azt mondtam, hogy lehetséges a lejátszás. Ki meri ma azt állítani, hogy 1 adott játék bármilyen hardveren elfut???
Előzmény: thuram (6)
F14A Tomcat Creative Commons License 2001.12.03 0 0 10
Általában az ilyen DOS csodák csak a valódi SB kompatibilis és SB kártyákkal mennek. (Mármint a régiekkel). SB 128 és SB Live! nem túlzottan ismert számukra!
Előzmény: thuram (9)
thuram Creative Commons License 2001.12.03 0 0 9
Te hogyhogy ilyen kurva okos vagy?
Tegnap is rávágtad ,hogy nincs ilyen és mégis volt..Most akkor miért válaszolsz olyan kérdésekre amelyekre nem tudod a választ?Egyébként van hozá hangszoró..
Előzmény: HK Mp5 (8)
HK Mp5 Creative Commons License 2001.12.03 0 0 8
Esetleg vegyél a géphez hangfalakat, a PC Speaker már nem alkalmas ilyenekre... :-)
Amúgy hogy érted hogy mit fejlesztnek rá? Asszem mi valamikor általános 4. ben (gondolom te is ott lehetsz kb.) tanultuk a DOS-t de már akkor se fejlesztettek alá semmit.
Előzmény: thuram (6)
miki_ng Creative Commons License 2001.12.03 0 0 7
http://www.tar.hu/mpxplay/Mpxplay.zip
thuram Creative Commons License 2001.12.03 0 0 6
slaci:Eddig ez a legszebb:-) de sajnos hangot most sem hallok..most (win98-alól probáltam dos -ablakból lejátszani).Hol tudom azt megnézni ,hogy a dos milyen hangbeállitásokat használ ,vagy milyen hardvereket lát?
thuram Creative Commons License 2001.12.03 0 0 5
slaci:
Aszem megtaláltam ugyhogy ne fáradj!
Mindjárt kiprobálom müxike..
Előzmény: thuram (4)
thuram Creative Commons License 2001.12.03 0 0 4
Hello!

Tegnap letöltöttem egy párat de müködöt nem találtamp azaz kb 3 progit letöltöttem dosamp stb és mindegyik ugy csinált mintha játszaná de igazából hangot nem hallottam,Mit lehet ilyenkor tenni?Mit kell beállitani?

slaci:Ha esetleg eltudnád küldeni e-mailbe..megköszönném:-)

Hello!

Előzmény: slaci (3)
slaci Creative Commons License 2001.12.03 0 0 3
Nem hülye a kérdés, igenis van ilyen program, sőt magyar! Pl. AMD 5x86/133/P75-ös gépen W95 alatt az MP3 lejátszás élvezhetetlen, DOS alatt a nevezett programmal kifogástalan. A program neve MPXPLAY.EXE, megtalálható pl. a 100,86,75,73,71,68,66,65,62 stb sorszámú CHIP cd-ken. Bizony!
Előzmény: thuram (1)
F14A Tomcat Creative Commons License 2001.12.03 0 0 2
Létezik, DOSAmp-nak hivják. Hogy fellelhető-e még, azt nem tudom.
Előzmény: thuram (-)
thuram Creative Commons License 2001.12.02 0 0 1
Hello!

Hát gondoltam ,hogy hülye ség a kérdés ,de most tanultunk a dosról és arra voltam kiváncsi ,hogy mennyire fejlesztik,mennyire jó..És még az is belejátszott hogy hallotam olyan egy lemezes linux-oprencerről amelyik tud mp3-at lejátszani..ha jól emléxem..elnézést a hülye kérdésért.

Előzmény: HK Mp5 (0)
HK Mp5 Creative Commons License 2001.12.02 0 0 0
Nincs, dos alatt örülj ha a cd lejátszó fut rendesen... Bazz manapság mire kell dos alatti Mp3 lejátszó elárulnád?
thuram Creative Commons License 2001.12.01 0 0 topiknyitó
Van ilyen?És ha igen akkor merre lehet szétnézni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!