Keresés

Részletes keresés

Ramones Creative Commons License 2001.12.03 0 0 17
Kedves Jó Tündér, egy "apróság" azért kimaradt a történetből, mégpedig az, hogy miért írta ezt, Ugyanis a népszavás fickó nem szó szerint, de körülírva leku...ta Körmendy-Ékes Juditot. És így azért szerintem más megvílágításba kerül a dolog.
Előzmény: Jo Tunder (16)
Jo Tunder Creative Commons License 2001.12.03 0 0 16

az idezet bayer zsolt ujmoralistakfarizeusokegyebrosszfiukesnagyonpofanvagomoketmertiszonyuanfelvagyokhuzva cimu sorozatanak masodik reszebol valo. a jeno valami nepszavas foszer, aki csunyat mondott a kormendy-ekes juditra.
Előzmény: repeant (15)
repeant Creative Commons License 2001.12.03 0 0 15
Jó Tündér,

Csak tudnám miért Jenőztél engem???

Előzmény: Jo Tunder (13)
repeant Creative Commons License 2001.12.03 0 0 14
kedves affene,

1. A nevezett úr, akivel te azonosnak vélsz nem egy beírásom alkalmával éppen élő műsort vezetett a Zentit televízión. Én ugyan nem tudom fogni a műsort, de ha jól emlékszem éppen te raktad fel valahová a Zenit promramját...

2. A nevezett úr barátom Zenites ismerősei szerint éppen a Budapest - Torontó gépen ült, mikor én itt írogattam.

3. A nevezett úr Torntóban volt, mikor én még mindig írogattam.

Sajnálom, de ahogy az angol mondaná" I did not want to burst your dream bubble idiot, but that is life..."

Ja igen...és örömmel közölhetem, hogy a Miép nem juttatott engem zsíros álláshoz...És nem is tudnának megfizetni. Meg aztán van amit az ember pénzért sem tenne meg.

Előzmény: affenesetudja (10)
Jo Tunder Creative Commons License 2001.11.29 0 0 13
Trebi ha te tudnád mit ittam (diétás almaszörp, komoly). minden sor amit leirtam halálkomoly. jó egy smileyt azért odatehettem volna :)))
Előzmény: Trebitsch (12)
Trebitsch Creative Commons License 2001.11.29 0 0 12
Tündi, ne igyál ennyit.
Én is be szoktam rúgni rendesen, de azér ennyire súlyosan... Ehhez már azér tehetség kell.
Előzmény: Jo Tunder (11)
Jo Tunder Creative Commons License 2001.11.29 0 0 11

... De - és ez már neked szól, Jenő! - nem vagyok
Körmendy-Ékes Judit férje, csak a barátja. Ez a tény
viszont mindössze annyi könnyebbséget jelent neked,
Jenő, hogy nem foglak külön megkeresni. De imádkozz,
hogy soha az életben ne fuss velem össze....

uraim, aki szidalmazni próbálja az ORTT
elnökét Körmendy-Ékes Juditot, az a fenti
sorok irójával fogja összeakasztani a bajszot.
megkérdeztem egy jogászt és azt mondta, hogy
a fenti idézett szerzóje kisbaltát vág a
Bayer fejébe, akkor a Magyar Köztársaság tör-
vényei szerint NEM büntethető... ez komoly,
nem büntetnék meg, elő sem állithatnák...
ilyen a jog. szóval Bayer te is vigyázz de
nagyon, hogyan kommentálod a döntést.

Előzmény: repeant (-)
affenesetudja Creative Commons License 2001.11.29 0 0 10
Ejnye, a regi harcostarsakat baszogatod? Arrol a MIEP-rol nem is szolva, ami olyan jol fizeto allashoz juttatott?
Előzmény: repeant (-)
Botkarika Creative Commons License 2001.11.29 0 0 9
"...a kellő tiszteletet, mint ember, az embernek."
Na ja, de kérdés, hogy hol voltak itt az emberek?
Mert azok a volt kommunisták, Mansfeld Pétereket felakasztó ádvedlett álszocialisták, a demokrácia mai lovagjai egészen biztosan nem tartoznak az embernek nevezhető a kategóriába.
Elég legyen már ebből az álhumanista dumából! Egyesek itt Istennek képzelik magukat, hogy erkölcsösségről prédikálnak anélkül, hogy magát a megtörtént eseményt, történetesen az 56-os nemzetgyilkosságot egyáltalámn észrevennék? Szóval csak az a lényeg, hogy hogyan, az már neked mindegy, hogy miről beszélt, igaz?
Mondd, számodra mit jelent az igazság? És az igazságtalanság? Jó lenne, ha elvitatkozhatnál erről Mansfeld Péterrel, feltéve ha még megtehetnéd, de fent említett nem-ember kategóriába tartozó egyedek sajnos tettek róla, hogy ezt ne tehesd meg! Kíváncsi lennék az érveidre, ha te lennél Mansfeld Péter anyja, vagy apja! Akkor is ilyen harcosan védenéd "az ember" jogát a tisztelethez?
Sajnos az a nagy büdös helyzet, hogy eleddig az emberiség történelme alatt "az ember" követte el az ember-ellenes legnagyobb gaztetteket! Szerinted akkor Hitlert, Sztalint, Maot vagy Oszamát sem lehet minősíteni, igaz? Vagy őket igen? Ha igen, akkor miért?
Előzmény: objektiv (3)
speaker Creative Commons License 2001.11.29 0 0 8
Én speciel örülök, hogy az ORTT elmarasztalta HORN trágárságát. Ma újra végignéztem az ATV-s sajtóklub kazettáját, és megállapítottam, hogy Bayer egy ájtatos ministráns gyerek volt a retirált miniszterelnökhöz képest.
misimacko Creative Commons License 2001.11.29 0 0 7
a stilus maga az ember
Trin Dorg Creative Commons License 2001.11.29 0 0 4
Igazad van,

_Bayer nem mondhatja ki, hogy a kommunista gyilkosok kommunista gyilkosok. A tiszteletet csak a hetihetes adja meg nekunk, leginkább akkor amikor csőcselékez. Sot, azt, hogy ki az ertelmisegi, azt meg csak te mondthatod meg. Bravó megmondóemberke, mehetsz felvenni a lét a Köztársaság térre!

Előzmény: objektiv (3)
objektiv Creative Commons License 2001.11.29 0 0 3
Ez mar betegseg keressetek fel egy orvost, valami paranoia a neve?
Az orrt jobbos kezben van, de total hidegen hagy, amig az ilyen bayer ficko aki (lenyegtelen, hogy kirol van szo) nem adja meg a kello tiszteletet, mint ember az embernek. Amugy rohadtul nem erdekel a jobbos-balos demagogiakkal betetett szubkultura, sot orulnek annak, ha lekomcsiznatok.

Beteges egy nepseg az, akit lazan megvezetnek mindenfele demagog dumaval es feligazsaggal, de ettol fuggetlenul ertemiseginek tartja magat.

Előzmény: Trin Dorg (2)
Trin Dorg Creative Commons License 2001.11.29 0 0 2
az orrt foglalkozhatna végre a 7i7-es trágárságaival is... persze a kettősmérce...
Előzmény: repeant (-)
PRAETORIANUS Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1
A rohadt komcsik!
misimacko Creative Commons License 2001.11.29 0 0 0
bayer egy nagy OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
repeant Creative Commons License 2001.11.29 0 0 topiknyitó
Az ORTT elmarasztalta Bayer trágárságát

2001.11.29. 16:02:19


Az ORTT panaszbizottsága elmarasztalta a Magyar ATV-t a három héttel ezelőtti pénteki Sajtóklubért, a Fiksz Rádiót pedig egy reakció nélkül hagyott szélsőséges vélemény elhangzásáért. A testület egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy esetleg büntetéseket rójon ki az érintett műsorszolgáltatókra.


Az ORTT Panaszbizottságának eljáró tanácsa egyhangúlag megállapította, hogy a Fiksz Rádió egy, az idén, november 6-án sugárzott műsorában elmulasztott reagálni egy telefonáló véleményére, "amely vélemény kirívóan súlyos, trágár kifejezésekkel minősítette a Magyar Köztársaság igazságügy-miniszterét".

Emiatt az eljáró tanács közleményben hívta fel a műsorszolgáltató figyelmét, hogy a jövőben különösen ügyeljen az olyan helyzetek elkerülésére, amelyek során bizonyos emberekben vagy csoportokban felháborodást okozó vélemények hangzanak el, reagálás nélkül. Ezt úgy érhetik el, ha a a műsorvezető megfelelő módon és időben reagál - olvasható a közleményben.

Ezzel egyidőben a panaszbizottság foglalkozott a Magyar ATV, november 9-én sugárzott Sajtóklub című műsorában elhangzottakkal is. Emlékezetes, hogy ebben a műsorban Bayer Zsolt, a Duna Televízió kulturális-igazgatóhelyettese trágár módon minősített ellenzéki politikusokat.

Az eljáró tanács megállapítása szerint a műsorban elhangzott "egyes véleménynyilvánítási formák túlléptek a társadalomban általánosan elfogadott erkölcsi és etikai normákon". Ezért a tanács felhívja a műsorszolgáltató figyelmét, a jövőben ügyeljen arra: a műsorban elhangzó véleményekben ne szerepeljenek ilyen kirívóan súlyos sértő szavak.

Az [origo] meg szerette volna tudni, hogy az ORTT legfőbb testülete - amely komolyabb szankciókat is hozhat - kíván-e a jövőben foglalkozni ezekkel az ügyekkel, ám azt a tájékoztatást kaptuk, hogy előkészületben lévő témákról nem nyilatkoznak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!