nagyon jól tudom,hova kell kattintani,msot próbáltam IE expló helyett netscappel,hiába. Ha az újság ikonra kattintok, ugyanaz jön be,ha a hétvégi magazinra,akkor is, ha beírom,hogy www.mn.mno.hu,akkor is csak az mno onlinet tudom fogni.
Kábé egy héttel ezelőttig még ment, de azóta szarakodik
Olvasd a Népszavát, Isten szavát.
De inkább a géped cseréld ki, de az is lehet, hogy a Népszabó gombját nyomogatod.
Nekem mindig bejön. Lehet, hogy azért mert én bennfentes vagyok?
Tudod aki jól viselkedik külön zsinort húznak neki.
Kedves Syderco Police!
Ne foglalkozz shade-del, ő egy ballib önjelölt provokátor. Az IRL-jét csak azért nem mondom, mert letiltanak.
Üdvözlettel
totola
No idefigyelj shade!
A stílus, amit itt az indexen csinálsz, olyan mint egy ballib provokátoré! Javaslom, húzd be a farkincád, és menj vissza oda, ahová gyüttél.
A skót ir az ujság szerkesztőségének:
Ha nem hagyják abba a minden alapot nélkülöző, buta skót viccek közlését, akkor én soha többet nem fogom az ujságot a szomszédomtól kölcsönkérni!
El lehet azt érni, de csak az mno.hu-n keresztül ( a bal felső újságikonra kattintva) és csak akkor, ha engedélyezzük a sitenak a referer információk átadását. (Ez kb. annyit jelent, hogy a lapnak tudnia kell, hogy mi az mno.hu-ról érkezünk, ahhoz, hogy az mn.mno.hu-t olvasgassuk. Valszeg ezzel "védik" a cikkeket attól, hogy valahova belinkeljék őket. Hogy ez miért jó nekik, azt nem tudom...)
Van asszem valami javascriptes kavarás is az mn.mno.hu-n, (nem bírom IE-vel lementeni a lapot, meg html-forrást olvasgatni) de ahhoz nem is értek és nem is nagyon érdekel.
Nálam nem működik. Nem kevered te véletlenül a nyomtatott lap tartalmát az mno online-nal?
Az mno online mindig bejön,de a lap maga többnyire nem.
Tényleg disznóság
Az MNO eddig se volt egy jó honlap, de amit mostanában művelnek, az felháborító.
Az mno.hu-n hiába kattintsz a Magyar Nemzet napilapra, naphosszat nem jön be. Biztos asziszik a farkak, hogy akkor többen veszik a lapot. Hát egy nagy lóf@szt. Rendes jobbos szavazó úgyis megveszi, bár ezek után elgondolkodik.
MNO nyasgem.