Keresés

Részletes keresés

REELMAN Creative Commons License 2013.01.17 0 0 3
Szerbusztuk. A problema amivel szeretnek hozzatok fordulni, jogilag nem orvosolhato.A szomszedom rendszeresen tarva nyitva hagyja a kaput. Ugy gondolom, mostansag nem tul biztonsagos megoldas. Megkertem legyen szives csukni a kaput, szarik ra.Olyan megoldas erdekelne ami hatasos. Egy oreg makacs kiskiralykodo reakcios aki azt hiszi ove a tarsasház.
Dream 18 Creative Commons License 2001.11.30 0 0 2
Kerd megy hogy rggelenkent tolja a kocsit egy 150-200 metert,es csak utanna inditsa be...)))
szalka Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1
Tulajdonkeppen mit varsz el tole? Ha a beszelj vele mar megtortent, gondolom ot elmnondtad, hogy mit szeretnel tole. Meg lehet tudni?
Azt akarod, hogy arrebb parkoljon? Ez sajnos nem megoldhato mindig Bp-n. Szoval nem igazan latom, ahogy azonkivul, hogy zavar teged, a szerencsetlen joember mit tudna ez ellen tenni?

Előzmény: egrekialto (-)
baphomet Creative Commons License 2001.11.28 0 0 0
feküdj le korábban és akkor kialszod magad! a korai kelés úgyis egészséges...:)))
ha megnyugtat a tudat, tudom, milyen érzés. a szemben lévő szomszédunk hajnali fél 4-kor indul dolgozni a baromi rozzant wartburgjával. képzelheted...:((( és ez még nem semmi, mert majdnem minden nap, főleg hétvégén javítja is, állandóan járatja a motort. ha valami nincs is elromolva benne, akkor elrontja, hogy ki tudja javítani. mert nem bír meglenni a házban a feleségével és a két idióta lányával...akár hideg van, akár eső, akár meleg. azért neki is szar lehet...
Előzmény: egrekialto (-)
egrekialto Creative Commons License 2001.11.28 0 0 topiknyitó

Egyik szomszedom beszallt a taxibizniszbe, ami onmagaban nem lenne problema, de vett maganak egy autot, ami _nagyon_ hangos. Tehat azota majd' minden reggel vele egyutt kelek haromnegyed hatkor, es mivel dolgozni jarok, egy felorara nem tudok visszaaludni. Ez csak akkor all fenn, ha az ablakom alatt parkol. Erre a helyzetre keresek megoldast, a "beszelj vele" nem jo, ezen mar tul vagyok, vizihullanak a gombvillam.

Egrekialto

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!